• fakin
    6.7k
    Danas bez tramvaja i autobusa nije bio nikakav očekivani kaos ni apokalipsa. Vjerojatno ce veceras odustati jer ce vidjeti da nema smisla.
  • shameless86
    2.3k
    i vrijeme je super,pa dosta ekipa biciklira ili ide pehaka jednostavno..dobro za zdravlje
  • vlatkomarkovic
    4.4k
    Nisam fan Tomaševića, ali ovdje je 1000% u pravu, pa šta bi oni? Pa u doba Banderasa nisu mogli pisnuti, a radili za crkavicu, a sad se nasli buniti… Još imaju jako bogati kolektivni, jebena sramota…. Još kada se sjetim da je ZETu falilo vozaca autobusa još mi vise da priča smrdi…. Pa da su mi rekli da su takve plaće i uvjeti ja bi se prekvalificirao…. Jebes diplomu….
  • ElDorado
    15.4k
    Kad u isto vrijeme RF i HDZ podržavaju štrajk onda tu ozbiljno nekaj ne štima
  • Mlađi referent
    16.3k
    Nadam se da će se štrajk nastavit barem do kraja tjedna.

Predivno je vozit se gradom kad ovako lijepo teče promet di nema bahatih ZET-ovaca koji ti oduzimaju prednost i prestrojavaju se tri trake jer su zaboravili da je tu stanica. :pray:

Ako ispadne da je Tomašević slučajno riješio probleme prometa u Zagrebu, bit ću prisiljen dat mu glas. Tračnice srušit i napravit parking, da svi možemo kao ljudi putovat umjesto da se dobar dio građana vozi kao konzerve tune s ljudima upitne higijene.
  • crophantom
    8.6k
    Al ova ZETovka Kristina je to mudro odigrala. Danas je u svim medijima, za mjesec dana je influencer.
    Igra igru, 4d šah
  • Jaro
    12.9k
    znaci mislio sam da se lik zajebava jutros na radiju kad je rekao da se cini da su za prometne guzve krivi zetovci i cistoca - jer danas guzve nema :rofl:

OK, ocito je da je dosta poslodavaca koji su u mogucnosti ostavilo ljude da rade od doma danas...
    Drugo, odgojiteljice u vrticima recimo imaju radnu obavezu pa ne mogu imati ovakav opci strajk - jer ljudi i djeca ovise o njima. Kako to da gradjani ne ovise o ZETu?
    Mislim, logicno - taksi je visestruko povecao cijene, oni koji su koristili ZET za obaviti bilo sto (ukljucujuci i preglede u bolnicama) ce si tesko odvojiti danasnjih 20-30 eura za par km u jednom smjeru...

Situacija mi je ko one tekme kad bi zelio da je nekako moguce da svi izgube :rofl:

ZETovka Kristina — crophantom

mislis da je slucajno bas eto ona tamo danas?

EDIT: link na krivi post jbg
  • Nolifer
    15.8k

I još se hvali po fejsu kak podržava tomeka i tu sektu :lol:
  • Mihael2305
    2.7k

Nez jel istina, navodno je prosli tjedan naletila na stariju gospođu… možda joj se zato ne štrajka
  • Unodinoii
    338

Populistica u rangu Vice Karina
  • NB86
    17.7k
    Ne znam jesam u zivotu vidio veci broj bicikala po gradu, ko amsterdam danas izgledamo haha
  • Droljo
    32.3k

Pa to je lijepo...
  • fakin
    6.7k
    Znaci ipak se moze
  • NKDZ86
    10k
    sila ne pita.
  • gledatelj
    1.5k
    N kraju će napravit kontraefekt sa štrajkom haha