• pešća
    1.5k
    Shvaćam ja ljubav ljudi prema Dubravi, Pešči, Trešenjevci, ali zapad grada nikad ne bih mijenjao za njihHnlovac

Baš me zanima bi li ekipa sa zapada grada ostala tamo da dobije milju eura na lotu :smirk:

Udaljen sam 10 minuta hoda od Maksimira, imam najbolje igralište u gradu na 5 minuta hoda, kvart mi je relativno miran bez gužvi sa dosta zelenila i da bi se negdje selio... Odnosno uskoro se selim, ulicu dalje :cool:

Ja kad prolazim zapadom grada kroz tu betonsku džunglu i zgradurine zahvaljujem dragom Bogu da me život nije baš toliko kaznio. Jednostavno ne postoje benefiti života u takvim uvjetima, čista tolerancija na entu da ne izludiš.
  • Hnlovac
    6k
    betonska dzungla na zapadu je samo dzungla zgrada kod CCOW, Kustošija ajde Rudeš (iako on spada pod GČ. Trešnjevka, nije to pravi zapad)

Ostatak kvartova izgleda više manje ovak
    Antunovic-hotel-Zagreb-(15485984186).jpg
    Screenshot-20260605-014020-Facebook.jpg

Još 1 plus koji nisam naveo, daleko od bilokakvog ciganskog kvarta
  • pešća
    1.5k
    (iako on spada pod GČ. Trešnjevka, nije to pravi zapad)Hnlovac

Meni je Trešnjevka zapad grada kao i dobar dio novog Zagreba. Ovo što si ti poslao u slikama je daleko od bilo kakvih zbivanja u gradu ak razmeš. Mogu si samo zamislit koliko je kompliciraniji odlazak na Dinamove tekme na Maksimiru od tamo, pogotovo javnim prijevozom.

Još 1 plus koji nisam naveo, daleko od bilokakvog ciganskog kvartaHnlovac

Na Staroj Pešći gdje sam ja ih baš više i nema ak misliš na to, odselili su u Sesvete čini mi se. A i inače to plašenje ciganima je malo demode, preuveličano.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet