• Efes Pilsen
    14.4k
    Joj ej te fore.. trenerka za sjedenje u busu, avionu, pa trenerka za hodanje gradom, pa trenerka za poflekat se dok jedes kebab, pa za ogrnit se poslije sexa.. I onda kazu previse odjece imamo i previse baca.
  • NerminB
    627
    trenerka za cijepanje drva - najbitnija od svih
  • Zoran
    412
    Kad je stara 10 godina onda postane trenirka za cjepanje drva.
  • Kujtim Shalla
    8k
    to ti dobiju igrači i moraju po ugovoru nositi te kad idu na tekle ,tako i službene a tako i za trening. Stipu te fore , meni za 200 eura trenerka mora izdržati 10 nošenja ,a ostalo su Spike za levate. Ti kupi kad imaš i za šetnju ,a ja kad platim proizvod od kluba koji je original očekujem da je napravljen po nekom standardu kvalitete
  • Kujtim Shalla
    8k
    ma da , nama običnim smrtnicima koji smo sretni kad si priuštimo jednu za sve prilike i podržimo klub ,očekujemo da može više od vožnje busom :lol:
  • Dino
    5k

Evo, ja sam tek sad saznao da zapravo postoji razlicita namjena trenirki :yikes:

Meni je uvijek bilo bitno da trenirka sluzi onoj svrsi za koji je valjda orginalno dizajnirana, da se u njoj moze trenirati. Druga bitna stvar je da bude ono "peri-deri" jer ne planiram nositi istu stvar pet puta za redom dok se osuseni znoj ne predinsta do kraja.

Te moderne forice su preveliki luksuz za moj ukus :lol:
  • Efes Pilsen
    14.4k
    Ajde sto ih cjepkaju, ali cijene su boli glava. Znaci 100 eura za trenerku i to samo gornji dio da bi putovao :lol:
    Ne kupujem vecinu stvari vise po uobicajenim cijenama, nema smisla.
  • Kumerle
    2.1k
    Nisam siguran je li pisalo već.
    Arena centar:
    20260105-124748.jpg
    20260105-124717.jpg
    20260105-124642.jpg
  • criticus
    5.6k
    Jel se za kupnju ulaznica u dLandu dobiva članski popust i/ili bodovi u aplikaciji?

Probao sam online kupiti ulaznice, ali nigdje ne nudi tu opciju. Jedino nudi kod za popust, ali tu očito nije ona šifra iz aplikacije.
  • criticus
    5.6k
    Jel se za kupnju ulaznica u dLandu dobiva članski popust i/ili bodovi u aplikaciji?criticus

Vodio danas klince. Sin oduševljen, kćer kaže većina je za dečke :smile:. Dobio izvještaj na kojim igrama su bili. Izgleda da je VR hit.

Sad negativno. Citirani dio, nažalost ni jedno ni drugo. Tek je krenulo pa neću biti prekritičan, ali nadam se da je jedina izlika to što se nije stiglo. Ovo je predobra stvar da članovi nebi imali neku pogodnost, uostalom kao i za sve ostalo. Čak bi mi ok bilo i da je trenutna cijena za članove, a da ovi koji nisu plaćaju nešto višu. Usporedim li s Minnipollisom preko puta, dLand je bolji, a jeftiniji. Također podrazumijeva se ako dovedeš troje djece i potrošiš 50+ eura da za to trebaš dobit bodove u aplikaciji kao i za sve ostalo.
  • Dino
    5k
    kćer kaže većina je za dečkecriticus

Meni je sestra bila nedavno i veli da joj je jedna od boljih igraonica u kojima je bila iako ne prati nogomet (osim Dinama) niti ju uopce zanima. Cim je izasla, pitala je kad ju vodimo ponovno :grin:

Meni je samo zao kaj ja ne mogu ici :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.