• Sajla
    16.3k
    Bio sad u Ilici, veli gospođa za 4. dres da imaju još "dva iksel". A meni tek sad palo na pamet da bi to mogla biti 2 XL dresa, ali XXL dresovi. Pa sad, ako netko traži, probajte tamo pitati...
  • Mazalo
    457
    Golmanski na akciji!

Popust na golmanski na njemačkoj stranici od Castore, cijena je 25 eura!
  • serbus
    5.7k
    Pitanje koliko vam je trebalo da sjednu bodovi vjernosti nakon kupnje na web shopu ?
  • Masto
    668
    kad se narudžba obradi ili bolje rečeno pošiljka spremna za slanje
    Uglavnom kod mene trajalo 2 3 dana sad u dvanaestom mjesecu
  • Kujtim Shalla
    8k
    Ljudi da li je neko kupio onu travel trenirku od castorea, jako skupa a meni se već počela derati oko rukava . Ja sam ovdje pohvalio kvalitet , ali evo nakon mjesec dana očigledno nije baš kao što sam očekivao. Ako neko ima sličan probl m neka javi. Ja sam je kupio da je nosim i bio oduševljen njom , veličina i sve . A sad jako razočaran. Nadam se da je nisi napravili da se koristi za putovanja samo. Ne putujem baš često :lol:
    Taman htio naručiti i onu službenu da promj nim jer kad dodjem doma i odjeli skinem sa sebe ,nema mi ništa ljepše i udobnije od klubske trenirke
  • badjibadara
    8.4k
    Posalji slike uzivo ili probaj reklamirati.
    Proslogodisnje su znale brzo blijediti.
  • Kujtim Shalla
    8k
    poslao sam im slike stari ,pa čekam odgovor. Ukoliko ne nađemo neko zajednički jezik ,neću naručivati drugu trenirku niti išta od castorea više
  • pešća
    859
    Jel pereš po uputstvima?
  • Kujtim Shalla
    8k
    pa naravno ,radim sa tim preko 30 godina vjeruj da znam kako i šta treba . Jedino me brine to da ako nije dizajnirana za svakodnevnu upotrebu , onda bi volio da su napisali to uz proizvod
  • bskvorc7
    22
    Ja imam proslogodisnje travel hodie i na zip, hlace kratke i duge i kvaliteta je top, vec sad godinu i pol je peri deri...
  • Zoran
    412

Ja drugo doma niti niti ne nosim osim Dinamovih trenirki i po ljeti hlacica. Jedino kaj ja volim trening kolekcije jer su uske iz tijelo, a sa njima sam jako zadovoljan.
  • Papastrumf
    21k
    Jedino kaj ja volim trening kolekcije jer su uske iz tijelo, a sa njima sam jako zadovoljanZoran

Imamo i Apolona ovdje!
  • Zoran
    412
    Da sam barem Apolon. Rastezljiv je materijal :-)
  • Kujtim Shalla
    8k
    Ja više volim da je komotnija, prošao me slim fit prije 20 kila :rofl:
  • prefontaine
    5.9k
    Jedino me brine to da ako nije dizajnirana za svakodnevnu upotrebuKujtim Shalla
    Dizajnirana je za putovanje, ilitiga sjedenje u autobusu/avionu, i čim dođeš doma/u hotel skidaš i oblačiš nešto za "okokuće"
    Zove se travel, zato je i namijenjena.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.