• serbus
    5.2k

Vrijeme je da majki kupi novi.
  • modri-kibic
    814

Ja mrzim sve te back to school akcije, budući da radim u školi :lol:
  • Dzg69
    93
    jesi to ti profa
  • modri-kibic
    814

Nisam onaj na kojeg misliš :lol: , ali da radim kao nastavnik
  • ZrnTSCHeZ
    1.3k
    Generalno ne pišem popularna mišljenja jer nastojim biti nešto objektivniji od pretežite većine ovdje pa bu tak i sad po pitanju ponude u shopu.

Kolko se klub zadnjih godinu dana približil navijačima, pojačal marketing, ponudu i sve krajnje pohvalno kaj ide uz to, teška srca moram kazati da se u dobroj mjeri i polakomil te da su generalno cijene previsoke za HR (ZG/IT/manager plaće ne mogu biti mjerilo), uz naravno poneki izuzetak.

Back to school asortiman mi je to još jednom potvrdil i izdvojiti ću primjer pernice (one višestruke) koju sam baš ovih dana kupoval pa sam upoznat s cijenama.

Dinamo/plavko trostruka pernica košta 33€.

Identična pernica s licenciranim Disney/Marvel/DC motivima košta kod nas 13€ što znači da je Plavko apsurdnih 253% skuplji na istom tržištu.

Arsenalova usporediva pernica (nekoliko drvenih bojica i jedna HB olovka manje) košta 19€

Barcelonine usporedive 23 ili 30€

BVB nema flomiće, al ima nalivpero s dodatnim patronama za 18€

Bayernove usporedive su po 25€

AC Milan s klupskim detaljima na samim pojedinim artiklima unutar pernice je 30€

Benficina (opremljenija za škarice) je 30€

Prolazeći nasumično webshopove desetke europskih klubova (neki nemaju takav artikl u ponudi), samo sam kod oba madridska kluba naišel da je pernica skuplja (40+€)

Iznijete su pune cijene jer nisam član ovih drugih klubova/trgovačkih lanaca pa ne znam kolko se mogu popusti dobiti tamo.

Da, nogometni klub nije "socijalna trgovina", ali kako nije kod nas tako nije niti vani...isto tako ni ekonomska i kupovna moć HR nije baš na razini Njemačke, Italije, Španjolske, Engleske...
  • modri-kibic
    814
    Dinamo/plavko trostruka pernica košta 33€.ZrnTSCHeZ

Bilo bi dobro kada bi se ista ta pernica ponudila prazna za manju cijenu. Pa neka roditelji ju napune po svojim mogućnostima.
  • pešća
    482
    Bilo bi dobro kada bi se ista ta pernica ponudila prazna za manju cijenu. Pa neka roditelji ju napune po svojim mogućnostima.modri-kibic

Ispod u opisu ne piše da se radi o pernici sa dodatnim priborom. Rekao bih da su slike samo ilustrativne.
  • modri-kibic
    814

Čitam opis proizvoda i ne piše izričito da je pernica puna. Samo u jednom djelu piše ako voliš biti opremljen sa flomasterima, bobicama....

I onda sastav proizvoda na kraju 100% poliester. Tako da ni ja sada nisam siguran. @Fantom javi se :grin:
  • Dinaminjo
    1.6k
    CL u Kaufu je jos jeftiniji
  • Fantom
    588
    Čitam opis proizvoda i ne piše izričito da je pernica puna. Samo u jednom djelu piše ako voliš biti opremljen sa flomasterima, bobicama....modri-kibic

Dosla je puna na fotkanje, pretpostaljam da se takva i prodaje :grimace:
  • Kujtim Shalla
    6k
    na Koga se misli, nisde ili haha profa je jedan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.