• doubletrouble
    1.8k
    Whats-App-Image4-2026-01-08-at-23-14-14.jpg
    S obzirom da je nedavno bilo priča o novom retro dresu, naletio sam na video koji je Zagreb.info snimio u shopu u Z centru. Ako je već netko stavio sliku, neka nadležni izbrišu
  • Brusa
    3.9k
    Evo ga! Vidite da nisam izmišljao ! :razz:
  • dBK
    344
    Kasnim, zadnja dva dana u putu, pa sam malo manje pratio neke teme...
    Dogodilo se i meni, od "amber" boje došlo do "čaj od mente" boje unutar samo dva i pol sata, čak je i okus pošao k vragu.
    Internet kaže da nije uputno viski držati u pljoski dulje od par dana, oksidacija, kiselost viskija uzrokuje reakciju sa kromom koji je sastavni dio nehrđajućeg čelika itd.
    Očigledno se u našem slučaju, nažalost, radi o jako lošoj verziji nehrđajućeg čelika (budimo iskreni, cijena je otkrivala sve), tako da...pljoska može jedino na policu ili u ladicu, za upotrebu jednostavno nije
  • Brusa
    3.9k
    e hvala puno na pojašnjenju! Znao sam da nisam lud :grin:
    Da, tako sam i ja skužio prvi put, okus mi je bio malo čudan pa sam pretočio u čašu i vidio da je lagano pozelenio (popio sam svejedno). Sad mi je pljoska bila još od ljeta i ostalo je nešto viskija unutra pa sam ipak prvo pretočio u čašu i opet je pozelenilo (očito naravno (sad nisam popio)).

(budimo iskreni, cijena je otkrivala sve), tako da...pljoska može jedino na policu ili u ladicu, za upotrebu jednostavno nijedBK

Da, nažalost, čini se da da.
    Hvala puno još jednom !
  • prefontaine
    6k
    Zaboga miloga, pa koliko vama traje to što ulijete u pljosku?
    To se popije u pola sata, maksimalno sat, tada nit' promijeni okus nit' promijeni boju.

A, držanjem satima, a pogotovo danima u određenog pića u pljoski, uništavate pljosku.
  • Šteco
    1.3k
    A, držanjem satima, a pogotovo danima u određenog pića u pljoski, uništavate vlastiti ugled.prefontaine

Malo sam ti doradio post :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.