• Sajla
    14.9k
    meni je nogomet prije 15-ak godina bio zanimljiviji nego kaj je danasDino

gle, sa izjavom "meni je nekaj ovakvo ili onakvo" se nemre razvući rasprava na 100 stranica i izazvati 20 ljudi da ti odgovaraju. subjektivni dojam, o ukusima se ne raspravlja i tak to. moraš to predstaviti kao nepobitnu činjenicu, a ako netko misli drugačije onda posegni za cherry-pickingom i ignoriraj ono što ti ne ide u prilog.
    ono kaj ti ja mogu reći je da je sve, ali baš apsolutno sve na svijetu bilo bolje kad sam imao 20-25 godina nego 25 godina kasnije. i nogomet, i glazba, i filmovi, i igrice, i auti...
    tko misli drugačije laže i nema pojma. :wink:
  • Omake
    13.4k
    Bomba, koje si godište?
  • Jos-Optimus
    7.9k
    tvoj dokaz da je nogomet prije bolji su izjave starih igrača? O jbt živote...i daj prestani spamati svaku temu, ubiješ svaku temu, ovo nisu Index komentari
  • Tvrdica McTvrdi
    3.4k
    Čitao sam sada pol sata ovih nekoliko stranica i nisam vidio ništa konkretno osim toga da je njemu nekad utakmica Bundeslige bolje izgledala nego danas i da su golmani lošiji jer je Onana gori od Buffona. Spreman sam čak i poduprijeti tezu samo mi ide nakurac ovo spamanje bez nekih konkretnijih podataka
  • Mihael2305
    774
    Čovjek prvo ubio južnoamerički nogomet pa sad prešao na europski..., dobro je kolega.
  • prefontaine
    5.3k
    Dok god nije na temama "Modri Šank - Ajd na Pivicu" i "Guzice i sise", dobro je.
  • Jurki
    20.6k
    Tvrditi da je nogomet bil bolji prije xy godina je blagoreceno ludost.
    Evo bas jucer pogledal sazetak tekme Njemacka -Brazil 7:1... to je toliko sporije nego danas da to nije istina. A govorim o tekmi polufinala Sp-a prije 11 godina.
    Mozda nema toliko španera, preferira se brzi nogomet u kojem igraci imaju puno manje vremena za razmisljanje. Te je prema tome i igra tak koncipirana.
    Jbg svi preferiraju radne igrace koji se sve vise i vise drze šablona.
    Samo da pogledamo intenzitet utakmica Hnla danas i prije 10-15 godina. Prije si mogel i sa nogom na kocnici dobivati utakmice.. danas protiv svih mora biti pristup na nivou ako zelis pobjedu.
    Isto ne prate se toliko igraci drugih liga jer nije bilo 500 tv kanala i cekala se svaka tekma.
    Danas imamo totalnu inflaciju nogometa di nema vise tog žara iscekivanja utakmica osim Dinamovih.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.