• T90d
    3.1k
    Je li samo meni aplikacija ne radi?
  • DerHerrKool
    1.6k

Ni meni ne radi.
  • BlueNinja
    659
    Malo sam se zaigro s brojem aplikacija na serveru :lol: pa je sve palo...budem ih sredio dok dođem doma
  • Dzoni
    7.3k
    Kako će se računati igrač utakmice? Po sofi nema ocjena za ovu utakmicu
  • BlueNinja
    659
    trenutno imamo vecih problema :rofl: , sve mi je palo na serveru i jedio kaj pomaže je ručni restart, a mene nema u ZG još 2 tjedna
  • Efes Pilsen
    16.6k
    U najmanju ruku neodgovorno, sreca tvoja pa imas 7 dana za naci kandidata da ti provali i resetira :grin:
  • BlueNinja
    659
    hvala divnim susjedima kaj znaju kolka je frka oko svih appova u pola noci :heart:
  • BlueNinja
    659
    Sofa je imala fan vote za igrača utakmice na kojem je Stojke uvjerljivo odnio pobjedu reklo bi se zasluženo za sve kaj je pokazao ovu tekmu pa da budemo dosljedni Sofi njega stvaljam ručno za MotM.

Nadam se da je to svima ok :wink:
  • Jima
    1.8k
    Uffff,da je ostalo 4-0 imam Stojkovića za gol,najboljeg igrača i točan rezultat. Sastav samo Orsic fali. Zeznuo me Kača
  • prefontaine
    10.4k
    pogodio sastav, Stojković strijelac i igrač utakmice, rezultat 4:0.

Mora Kač sve usrat :lol:
    Screenshot-20260805-060129-Brave.jpg
  • DerHerrKool
    1.6k
    Hoće prognoza za Rijeku ostati, pa ju samo preskačemo ili će magijom vještine kodiranja nestati i pojaviti se kad je budemo trebali? :grin:
  • Eduardo
    30.3k
    Uffff,da je ostalo 4-0 imam Stojkovića za gol,najboljeg igrača i točan rezultat. Sastav samo Orsic fali. Zeznuo me KačaJima

Sastav sam pogodio, Stojković daje pogodio, Stojković MoTM pogodio... rezultat stavio 3:0, iako sam došao s namjernom da ukucam 5:0 ali sam odustao jer sam petardu upisao protiv Thuna. Uglavnom, solidna berba bodova.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet