• Šteco
    2k
    6. na tablici po bodovima sa pogodenom prvom postavom dok bez pogodene postave zauzimam tek 35. mjesto sa 10 bodova :grimace:dinamozivivjecno

Obrnuto meni :lol: 5. na tablici bez prve postave, 57. :yikes: na onoj s prvom postavom. Istina, ja te postave i prognoze stavim često i par tekmi unaprijed, jer inače zaboravim, pa da se osiguram, ali sam u jednom trenutku mislio da se nisam "registrirao" na tu drugu tablicu koliko dugo sam skrolao da se nađem :lol:
  • BlueNinja
    680
    Prva 4 mjesta, svi 4:0 :strong: i dalje ostaje ista situacija na vrhu @kajsitilud makar smo proslavili prvo mjesto :wink:
  • rokikaciga
    17.3k
    Ak netko nije vidio, predictor radi
  • jp23
    4.5k
    Nema još za predictat Varaždin?
  • rokikaciga
    17.3k
    meni stoji da ima

64THqC5.jpeg
  • jp23
    4.5k
    Bilo mi nešto neispravno cacheirano na mobitelu, sad je sve ok
  • Eduardo
    30.4k
    Ubi me ovaj Mudražija sinoć... imam ga u prvih, naravno ne starta i promašim jedino njega. Za strijelca imam Belju. Za igrača utakmice imam Belju. Za rezultat imam 2:1 i onda mi Mudri u zadnjoj minuti izbije bodove. Čovjek mi doslovno upropastio savršen učinak... ako ovo nije razlog za hejt onda stvarno ne znam :groan:

ru7d8wchou5bxc6l.jpg

p118lllbe23mponb.jpg
  • Efes Pilsen
    16.7k
    Isto, DDB strijelac i igrac utakmice, tocan rezultat 2:1 i Mudraziju kojeg sam ubacio umjesto Zajca to jutro nakon svih napisa da je ni Zajc nije spreman.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet