• don
    21.8k
    Tako ste svi govorili i prošle godine u ovo doba a vidjeli ste onda goropadno proljeće!Brusa

goropadno proljeće u užasnom HNL-u. Ove sezone se i tu mučimo.

ako ne dobije otkaz u najvećoj reprezenatinvoj pauzi do sad, kockamo se sa životom.
  • Blue Label
    347

Sa ovim rosteru i u kakvom je stanju dobio igrače bi se i Pep pomučio
  • don
    21.8k
    roster je dovoljno dobar da se prošeta HNL-om i isto tako prođe ligašku fazu EL. Nije moguće da su svi igrači loši, to se događa samo u jednom slučaju a to je kad te vodi loš trener/trener koji se pogubia.
  • dMilan
    58
    Kovačević mi je dosta simpatičan lik i iskreno mi ga je čak i žal zbog toga koliko ga novinari i pojedini navijači bezveze kritiziraju. Međutim, mišljenja sam da on ipak nije taj. Jednostavno nije trener kakvog ova momčad trenutno treba. Stojković i Beljo su ga povukli do naslova prvaka, to je činjenica. Neka bude kako bude, ali po meni ovo više nema smisla.
  • serbus
    6.1k

A čuj možda možemo vidjeti koji računi su sa juga vjerojatno oni glasaju da ostane druge nema konačno se slažem sa tvojim upisom :rofl:

Čovjek slavi bod protiv slabijih to dinamo sigurno nije to je iz mračnih dana kad smo slavili zabijeni penal da imamo gol u ligi prvaka.

Kad se većina forumaša koji inače znaju često biti na različitim stranama skuplja oko jednog zaključka obično je to ispravno.
  • Blue Label
    347

Imali smo mi Baturinu i Sučića pa se nismo prošetali ligom, a to se desilo zbog istog MO koji se ovdje na forumu inzistira

Roster je očajan, doslovno si ostao bez 3 prvotimca a dovedo si nikakve zamjene. "Pojačanja" koje su dovedana su ili došli prekasno ili su ozljeđeni.
    Ovo je vjerojatno u top 5% najgorih ulaznih transfera u povijesti kluba.

Ne može tu ni tri trenera pomoć....
  • don
    21.8k
    Imali smo mi Baturinu i Sučića pa se nismo prošetali ligomBlue Label

kakve to veze ima?

Roster je očajan, doslovno si ostao bez 3 prvotimca a dovedo si nikakve zamjeneBlue Label

koja 3 prvotimca?

Ne može tu ni tri trenera pomoć....Blue Label

ne možeš bit više u krivu nego šta si sad. Ako stvarno misliš da svih 20 igrača igraju loše jer su loši, ne znan šta da kažen.
  • Ivanmtk
    2.1k
    Glasovao sam da treba ostat jer se bojim nasljednika
  • Neznam
    119
    Realno vrijeme je za ozbiljnog trenera koji ima muda lupit šakom o stol, samo na našem tržištu takvih nema. Nijedan trener iz hnl-a ne dolazi u obzir jer ćemo dobiti isto. Sada pitanje je koga staviti?
    Naravno nisam ni ja zadovoljan igrom kao ni 90% ekipe ovdje, ali najlakše je smijeniti trenera, pitanje je šta poslije...
  • Jimmy Đomlija
    49
    Još nakon Vikinga nisam bio za to da Kova ode. U HNLu se dominiralo, došao si do 4. pretkola koje se, istina, odigralo loše, ali posljedica toga nije bila kataklizmična. Kiks se može dogoditi i zbog nekakvog kontinutieta nisam tu bio za smjenu, slično kao kod Jakirovih 2-9.
    Međutim, sve nakon Vikinga razgolilo je očitu krizu, koja se od one prošlogodišnje razlikuje po tome da ova izgleda kao da nema izlaza. Djeluje kao da Kova ne zna kaj radi, a bogme i igrači djeluju kao da su mu okrenuli leđa. Zbog toga mi se smjena u ovom trenu čini kao jedini logični izbor.
  • mikser
    137
    Apsolutno da, trebamo trenera koji će s ovom ekipom razviti pravu, preopznatljivu igru.
    Ljudi pa mi imamo bru, već odličnu ekipu.
    - Mi imamo Kotarskog na golu (jebemu nije Livaković, ali nije ni Filipović)
    - Mi imamo četri jako dobra stopera + Zebić
    - Mi na lijevom boku imamo Vinlofa (mali je skroz OK, pa imamo i Godu za Backup), do jučer smo to krpali s veznjacima
    - Desni bok je rupa, ali opet valjda iz Valinčića možeš izvući pristojnog bočnog
    - U vezi imamo Mišića, Stojketa, Kačavendu, Ivanušeca, Zajca, pa i tog Rusa (valjda nečem može poslužiti)
    - Na krila gurni Ivanušeca (nemože biti gori od Hoxhe), gurni tog Almenu (prošle godine je bio najbolji Hajdukov igrač), zakucaj Lisicu na klupu jer on ti ne služi ničemu
    - Mi u napadu imamo Belju

Mi samo nemamo nekoga ko će te igrače posložiti i presložiti i izvuči iz njih maksimum.
    Mi trebamo trenera s mudima i vizijom igre
  • Archangel
    397
    joj nemoj to pisati, bude to netko poslao Kovi kao znak podrske i on ce u to povjerovati pa nakon kiksa protiv Lokomotive će imati nove izgovore
  • chago13
    352
    Već je odavno trebao bit bivši, još nakon utakmice sa Vukovarom sam napisao to... Igra nam je kriminal, nema nikakvih automatizama, ne možemo se tri puta dodati, jedina svjetla točka u ekipi je Beljo... Mislim da je idealno vrijeme za nekog s mudima i taktičkim znanjem na razini Bjelice iz 2018...
  • mikser
    137

Čekaj stvarno misliš da ovo nečemu vodi, da će doći gori od Kove, pa svaki španjolski trećeligaš ima tri puta boljeg trenera. Pojedini treneri bi od ovog napravili stroj od ekipe
  • Tomo
    26
    Sad i da dođe novi trener trebat će mu vremena da promijeni mentalitet. Jeste čuli izjave igrača sinoć? Pa to je najveći poraz, njima je bod uspjeh bez obzira što priliku smislenu ne možemo napraviti cijelu utakmicu.
    Tko kod da dođe prije svega mora vratiti ambiciju igračima, ovakvim partijama se ne smiju zadovoljavati!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.