• Olmic
    6.1k
    Ako vec razni portali imaju, mozemo i mi
    1. Trebali li ostati Mario Kovacevic trener? (386 votes)
        Ne
        86%
        Ovisi o rezultatu s Lokomotivom
          4%
        Da
        10%
  • Orc123
    17.3k
    Ja nemrem vjerovati, da netko nakon danas odgledane tekme moze glasati da Kova ostaje trener....ovo danas je bilo bas sve kontra onog sto je Boban najavio da mora biti ove Europske sezone i kakav Dinamo zeli gledati. Nadam se da su Da stisnuli samo infiltrirani navijaci Hajduka jer taj scenarij samo njima ide u prilog.
  • Efes Pilsen
    17k
    "Radije ćemo izgubiti 5:0 nego parkirati bus", rekao je Boban.

Screenshot-20260917-012003.png
  • joesimunic
    683
    Molim ovih 10-ak % da mi kaže koje tablete koriste bile one za smirenje ili nešto drugo. Možda bi mi stvarno i pomogle.
  • Thor
    4k
    Glasao sam,ne. No mozda je trebalo u pitanju staviti:
    ... i ovisno o polusezoni.
    mislim da je to realnije
  • Orc123
    17.3k
    mi ne da smo parkirali autobus, mi smo parkirali sleper zajedno s prikolicom i jos je Kova dodao jedan bager iza, zlu ne trebalo.
  • Gemišt86
    662

Cuj za smirenje, valjda tablete za euforiju, jer ne znam kakva "bolikurcina" moras biti da bi i dalje htio da ostane trener. Iako kao generalno nisam za "ishitrene" poteze, nisam siguran koliko bi njegova smjena nakon lokomotive bila ishitren potez bez obzira na rezultat u nedjelju. Nije problem jedna izgubljena utakmica, problem je katastrofalna igra i zalaganje igraca, nervoza i nevjerojatne, gotovo neobjasnjive greske nasih igraca.
  • Nolifer
    15.7k
    Glasao sam za NE. Igra je nikakva, bez vizije, bez pravog Dinamovog DNA u toj ekipi, bez ideje, lucidnosti. Imaš zaštitu, iskoristi je, povuci neke poteze, riskiraj, probaj imat ideju, kako da se prodrma i galvanizira momčad.

Kužim da neki igrači fale, al kad si loš protiv slabijeg, e onda tu nekaj ne štima, a ovaj je zadovoljan i bodom. Kakav je to stav?

Ne treba bit stroj za pobjeđivanje, ali bar se potrudi kako treba za ta 3 boda, a ne stalno trubit jedno te isto, kao da smo opet ušli u danteov krug pakla, a iduća je Lokomotiva....
  • Olmic
    6.1k
    Forumska struka je rekla svoje. Vjerujem da svi volimo Dinamo, zelimo dobro Dinamu i ovo je po meni ocekivan rezultat. Nadam se ds mario broji zadnje dane i da ce netko u klubu preuzet odgovornost i napravit ispravnu odluku.
  • Odani Zgd
    1.2k
    On ne bi smio dočekat pucanj iz gričkog topa kao trener Dinama,al naravno ništa od toga jer se vuče narativ da čovjek ima tek jedan poraz u zadnjih 10 mjeseci.
  • prefontaine
    11k
    Puna podrška treneru. Kontinuitet je bitan. Miševi izišli iz rupa, remi i jedan poraz u prvenstvu i bod u Europi, i to u gostima, i odmah bih stručljaci tjerali trenera.
    Trenera koji je uzeo duplu krunu.
    Trenera koji za pomoćnike ima Bloudeka i Kelavu.
    Trenera koji se služi samo hrvatskim jezikom, kao pravi domoljub i patriot, a svlačionica mu je pretrpana igračima koji ne pričaju hrvatski, pa hajde se ti sporazumi.
    Trenera kojem cijela ekipa nije u formi, a oni koji na nešto liče, su dobili nekakve viroze, mučnine od svega ovoga što gledaju.
    Trenera koji je iz prosječnosti HNL-a odjednom upao u Dinamo, bez dvije tri godine prilagodbe.
    Trenera koji je nedavno uvaljao 4 komada Bedemu i usput odmorio cijelu prvu postavu.
    Trenera pred kojega su stavili 30 profesionalnih igrača, gdje svaki od njih traži svoju priliku, a do jučer je imao 15-16 ratnika s kojima je išao u boj.
    Trenera koji se mora boriti na tri fronta, koji ima tri cilja, prvenstvo, kup, Europa.
    Trenera koji mora koristiti izmjene za vrijeme utakmice u ovisnosti o rezultatu.
    Treneru koji se nakon svakog remija ili poraza mora opravdavati, pa ni Barcelona nema sve pobjede u sezoni...
    Treneru koji, uz utakmicu manje ima isti broj bodova kao nikad jači europski Hajduk.
    Treneru koji je pokazao kičmu i karakter te se drznuo srušiti sve Bobanove postulate, pa je tako nastupio u formaciji koja nema veze s Bobanovim 4-3-3, em je odigrao tvrdu, maksimalnu defanzivnu europsku utakmicu, prkoseći Bobanovoj izjavi da dinamo nikad neće parkirati autobus u šesnaesterac.
    Treneru koji je u Europi izvukao veliki bod, a momčad mu je samo jednom opalila po golu.

I vi ste neki navijači Dinama, aha, kako da ne, how yes no. Valjda bi Boban vidio da nešto nije u redu i to bi onda instantno promijenio, kao onomad situaciju s Petkovićem i Pjacom.

Ne usudim se ni pomisliti kakve bljuvotine bi se pisale tu po Zoni u slučaju remija ili poraza protiv Lokomotive, kluba koji nam ne leži u zadnje vrijeme.
  • Batigol
    206
    Nema niti ce biti pomaka u bolje...jednostavno ne vjerujem u to...
    Znaci....adio...
  • Brusa
    4.3k
    Tako ste svi govorili i prošle godine u ovo doba a vidjeli ste onda goropadno proljeće!
  • Efes Pilsen
    17k
    Znaci treba cekat da ispadnemo iz EL, da otpisemo pola ekipe da majstor ude u komfor zonu sa 13 igraca?
  • striko
    3.9k
    Treneru koji, uz utakmicu manje ima isti broj bodova kao nikad jači europski Hajduk.prefontaine
    Da bar.
  • prefontaine
    11k
    U pravu si, zaboravio sam da smo izgubili od Osijeka :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.