• Fatos Beqiraj
    3.4k
    Tko treba biti zamjena?
  • uunniiqq
    13
    Protiv Vikinda kad se jurio rezultat sigurno bi dobro dosao.bazooka93

Protiv Thuna je imao priliku igrat na svojoj prirodnoj poziciji dok je Stojkovic bio suspenziran i apsolutno nista nije pokazao, anoniman totalno tako da ne vjerujem da bi dobro dosao protiv Vikinga

Bakrar je igracina mogao mu se ponuditi bolji ugovor i status.bazooka93

Ajmo jos jednom - Bakrar je sam htio ic. Nikakav status i ugovor ne mozes ponudit igracu koji se zeli vratit u Afriku i igrat za najtrofejniji Africki klub a to je njemu ocito prioritet.

A je li rješenje 4 trenera u sezoni i sok terapija na sok terapiju.bazooka93

A rjesenje je drzati trenera koji nakon godinu i 2, 3 mjeseca i dalje nema nikakav potpis na igru i koji je prosao 3 pripremna perioda za uigrat ekipu a mi i dalje ekipa bez glave i repa koja ovisi od individualne kvalitete?
  • Archangel
    397
    Rješenje je 2 trenera, dat otkaz Kovi i onda stati iza novog trenera do kraja ove sezone pa vidjeti jel taj zadovoljio
  • Archangel
    397
    ima tisuče dobrih stranih trenera koji su pomoćnici po dobrim klubovima lige 5 i koji su bili dobri igrači koji bi ubili da treniraju dinamo a sigurno znaju više od Kove. A ima i tonu iskusnih stranih trenera koji su sada bez posla.
  • dMilan
    58
    samo da ne dojde neka prevara kao Cannavaro
  • Fatos Beqiraj
    3.4k
    Sve je to za probat ko i sa kovom, ne znam da ima neko da smo sigurni da je dobar trener
  • San Lorenzo
    24.1k

Ima netko za koga smo od samog starta bili sumnjačavi da se ne uklapa u ovu priču, ali ajd' rekoh, Boban valjda zna šta radi...
  • Orc123
    17.3k
    pa ne postoji idealan trener i mozda najbolji trener na svijetu ne bi kliknuo s nama ali.......kad vidis jebeno da nejde onda nisi valjda mazohist i ne zaletavas se u zid ko bik nego trazis izlaz....

Mi trenutno izlaza nemamo s Kovom i tjt. Mozemo mi pobijediti Loxu, pa i Hajduk ali mi ko ekipa milimetra necemo napredovati sa njim. S obzirom kakav kadar ima mi igramo uzasan nogomet ko momcad. Na stranu nerjeseno, poraz...mi igre nemamo, mi se nemamo za sto uhvatiti. Gdje su nam automatizmi u igri, visoki presing igramo 10 mimuta?!

Bolje je uciniti nesto, nego ne uciniti nista. Mi sad samo stojimo i glededamo kako se momcad raspada. Jwdan Misic izgleda ko selski igrac....linije nam pucaju ko meni internet od t coma....sve je bolje od ovoga sto gledamo.
  • Adrián Calello
    0
    Ma kakvi. On je svoje kredite ispucao odavno. Reko bi još nakon Thuna.
  • Denle
    765
    Evo vam free agenti, zazmirite i piknite prstom

Screenshot-2026-09-17-at-10-26-58.png
  • bazooka93
    330
    da ali sto ako nemas adekvatnu zamjenu opet neki ringispil s postojecim i prozvakanim imenima
  • Blueshadow86
    5.7k
    Kovačević mi je dosta simpatičan lik i iskreno mi ga je čak i žal zbog toga koliko ga novinari i pojedini navijači bezveze kritizirajudMilan

Kako misliš bezveze kritiziraju?

I boli me racku što je simpatičan. Ne radi u Kauflandu ili pekari Dubravica da mora biti simpatičan i ljubazan. Ne znam kakve to veze ima s trenerskim poslom. Što se mene tiče neka bude svima antipatičan, ali da ima gard, da ima muda, da mu ekipa koju vodi ima glavu i rep, da nas ne školuje nekakav Viking i da na jedvite jade čupamo bod protiv smiješnog Hapoela. I još izjave kako smo zadovoljni s bodom.
    O HNL ekipama neću ništa ni govoriti. Dovoljno je reći Gorica i Osijek.
  • Dragon1Warrior123
    5.4k
    Ovo mi je najbolje, tko treba biti zamjena??? Znaš šta, istina, možda nema savršeno neko rješenje za nas, možda idući bude bio i gori, možda bude bolji, ali nikad nemoš bit siguran.

Najbolje da ostane Kovačević, padne nam vrijednost svim igračima osim onim vanserijskim, nek se opet skraćuje roster na 15ak igrača, pa opet sljedeće ljeto ide u rebuild, neka izgubimo i ovaj teško stečeni koeficijent u europi jer ipak igramo protiv jakih protivnika, neka nam i ode HNL u 3 pm jer TKO DA BUDE ZAMJENA? Ko da je zadnji i jedini trener ikad jebote.

Ok htio si pokazati da ne mjenjaš trenere olako, htio si kontinuitet, htio si ni sam ne znam šta. Ali što je previše, previše je. Svašta mogu oprostit, ali LUZERŠTVO ne mogu...
  • Orc123
    17.3k
    Npr Dambarauskas je fantastican trener....to se vidjelo i u Hajduku. Evo potvrdio se i vani. S jednim Araratom prosao ove koji su nas jucer silovali 90min.....ima trenera, nije ni bitno tko....sada je jedino bitno da ovaj dobi otkaz i to danas jos.
  • Mr Anderson
    22.3k
    ima tisuče dobrih stranih trenera koji su pomoćnici po dobrim klubovima lige 5 i koji su bili dobri igrači koji bi ubili da treniraju dinamo a sigurno znaju više od Kove. A ima i tonu iskusnih stranih trenera koji su sada bez posla.Archangel

Imenuj barem petoricu majstore.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.