• Omake
    17.7k
    Novi Maksimir 15 tisuća ljudi prosječno. Vrijednost ekipe preko 120 milijuna eura. Pola igrača iz našeg pogona. 2/3 sezone u Ligi Prvaka.
  • Sibirski plavac
    9k
    Dolazak do polufinala nekog europskog natjecanja, a možda jednog dana i finala Ako su to mogli klubovi poput Rayo Vallecana, Eintrachta, Rangersa, Dnipra, zašto ne bi i mi?
  • crophantom
    4.7k
    nas najveci problem je da ako smo dovoljno jaki za tako nesto da smo sigurno prvi u HNLu i radi koeficijenta, vjerojatno u LP.
    Moramo bi se poklopiti da kiksamo u PO za ligu prvaka, a da imamo dovoljno jaku ekipu za polufinale EL.
    Ili da Kekova Rijeka poludi i ode na 90 bodova, a mi kao drugi u EL, ali realnija scenarij je da se u PO LP poskliznemo na nekom AEKu, a da smo financijski dovoljno stabilni da u tom slucaju ne moramo prodavati nositelje.
  • Papastrumf
    23k
    Svake 4 ili 5 godina izbori za klubskog predsjednika
    50 000+ članova.
    5 000 - 10 000 godišnjih ulaznica za HNL.
    Prosjećna gledanost od 10 000 - 15 000 u HNL.
    Jaćanje BBB i klubskog community-a (službeni partnerski barovi / pubovi u hrvatskoj u kojem će navijaći moči kupiti ulaznice za utakmicu, neke osnovne suvenire itd). Službeni "Fan klubovi" po Hrvatskoj, Bosni, Sloveniji, Austriji itd.
    Jaćanje klubskog communitya i popularnosti kluba u Zagrebu: Dinamov marketing mora shvatiti da baza dinamovih navijaća mora biti u Zagrebu. Oni će doći na utakmice protiv manjih klubova (Inter, Rudeš itd). Navijaći koji žive 100km+ daleko dolaze na stadion rijeđe jer im treba više vremena i financijskih sredstava - oni će doći na "važnije" utakmice.
    Pronalazak strateških marketinških partnera koji će promovirati klub (npr neki popularan radio u Zagrebu).
    Aktivna promocija dinama u svakoj zagrebačkoj (za početak) osnovni / srednji školi - po studijama naviše ljudi poćinje navijati za nogometni klub kada imaju 10 - 16 godina. Sa djecom na stadion uvjek dođu i roditelji.
    Veća fleksibilnost oko ulaznica. Zašto godišnja ulaznica nebi bila prenosljiva ili bi vrijedila za više ljudi? Ja bi kupio 2-3 godišnje ako bi mogao na utakmicu dovesti koga želim. Ne živim u Hr. tako da na utakmice uvjek vozim sa sobom djevojku / prijatelje / kolege sa posla koji inaće ne navijaju za dinamo. Bilo bi mi praktićno ako bi mogli ući na neke prenosljive godišnje ulaznice. Npr. Ja bi potrošio manje vremena sa kupovanjem ulaznica preko ulaznice.hr, imao bi bolja sjedala na istoku i sigurno bi došli na više utakmice - jer bi mi bilo šteta ne koristiti godišnje ulaznice. Isto tako, zašto ne bi postojale i neke obiteljske godišnje?
    Sa obzirom da dinamo ima masu navijaća izven Zagreba oćekujem neki portal na kojem će navijaći
    imati mogučnost dogovarjanja zajedničkog dolazka na utakmice i tako smanjiti troškove transporta. To bi riješilo i problem za ljudi koju ćesto nemaju sa kim otići na utakmicu. Stvar je vrlo jednostavna i može se napraviti praktićki bez troškova (ako postoji interes možemo i mi to napraviti :snicker: )
    2-3 vrhunskih fan shopa na stadionu i u centru grada gdje je masa turista.
    Povećanje revenua od navijaća (ulaznice, suveniri, prodaja hrane i pića na dan utakmice itd) iz 3 000 000€ (ove sezone) na 10 000 000€+.
    Klubski muzej u kojem će biti na "timeline" ispričana prebogata povijest dinama. Od Građanskog, 1967, 1982, važnost dinama za hrvatstvo u bivšu jugoslaviji, Bad Blue Boysima, 13.5.1990, do rata za povratak imena, Canjugi, Mamiću do rata za demokratizaciju kluba itd. Često idem u muzeje nogometnih klubova i više manje samo svi pokaže stadion, trofeje, dresove i to je to. Ja od muzeja želim da educira ljude kaj je dinamo i zašto je više od kluba.
    Novi "ultras friendly" stadion za 25 000 - 30 000 duša. Stadion na jedan nivo, sa strmim tribinama koje su na minimalnoj udaljenosti od igrališta tako da se protivnički igrači usere kada vide fanatike sa sjevera i istoka na 5,6 metara od gol / out linije.
    Još bolji uvjeti za mladinsku školu i nastavak proizvodnje odličnih igraća.
    ... još bi mogao pisati tri dana...
    SAS1987

Klub kao da je ispunjavao tvoje zelje. :grin:
    Daj popis za sljedecih 5 godina..
  • Dzoni
    5.9k
    Sa trofejem LP, lp
  • Paggini
    86.3k

Urlam kak legenda naša slovenska nije znala za postojanje Č i u 5 godina odlučio samo pisati C za sve :lol:
  • badjibadara
    9.7k
    Bravo za kolegu @SAS1987, sve u sridu, kao i za kolege sa prvih stranica ove teme :strong:
  • Salas
    90
    Bilo bi lijepo kad bi uspjeli imati između 10 i 15000 gledatelja prosjek na hnl utakmicama, broj članova nadam se da nekih 70-75000 bi mogla biti neka realnost!
    Pokušati napraviti iskorak u Europi, već imamo odličnu reputaciju,pokušati napraviti prodor do nekog polufinala EL,a u Lp prolazak grupne faze
  • deda
    46k
    Ne bum pisal na ovoj temi jer se osjećam staro. Ajte vi mlađi :cool:
  • Jurki
    25.5k
    1. Novi Maksimir, kamp akademije.
    2. Povecanje prihoda i podizanje budgeta preko 100 milijuna eura.
    3. Podizanje razine kvalitete skautinga.
    4. Prosjek oko 15 tisuca na hnl tekmama.
    5. Ulazni transferi u prosjeku 4 milijuna eura te prodaja najboljih igraca za minimalno 30 milijuna.
    6. Stalni clanovi Lige prvaka te ponekom osminom finala.
    7. Pronalazak kluba partnera u Sloveniji koji ce nam donositi sekundarni prihod.
    8. Cementiranje dominacije u domacim natjecanjima.
  • The Undertaker
    9.9k
    Meni je veća fora viditi normalnu raspravu normalnih ljudi gdje nitko nikoga ne etiketira i podsjetiti se kako bi to moglo biti...
  • emilperska
    16.3k
    Dinamu 2028/2029. nadam se kao Olympiakosu 2024. ili Red Bullu 2018. To je neki naš plafon. Ali slatki plafon.
145678Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube