• don
    20.9k
    čovjek igra u dinamu, igra playoff za ligu prvaka i sad ćemo tražiti opravdanja za dodavanje lopte protivniku u noge, nakon čega dinamo prima gol?db-izbjeglica

vratimo se na početak. Napisa si da je doda čistu loptu njima i da je naš gol plod našeg pritiska a njihov isključivo greške Valinčića. Ja kažem da su oba gola plod pritiska. Nigdi nisan reka da to nije bila pogreška Valinčića već isključivo da je smišno da kažeš da je neprisiljena a čovik mu na leđima u sprintu. Mislin, o čemu pričamo..

pa ako u dvije godine, dva puta krivo dodaješ loptu i skriviš gol u ekstra važnim utakmicama, očituje li se tu možda nekakav uzorak? nešto mi zvoni da je i u U21 reprezentaciji imao sličan trenutak u bitnoj utakmici.db-izbjeglica

Hahaha pa koliko je Mišić ima takvih situacija? Da ne pričan za ostale. Loša usporedba
  • Jurki
    27.5k
    Znamo sve kak je pal prvi gol, ko je zakasnio, dao loptu napamet njihovom igracu. Da jos k tome lopta prođe pored 3 igraca koji pogledom prate loptu..

Isto tak dojma sam da bi kvalitetniji golman ovo obranil.

IMG-1821.jpg

Kakav je ovo odraz od zemlje? Da se odrazil kak spada a ne 20 cm ovo bi obranil. Kuzim da nije imal vremena za reakciju jer je sve u sekundi.. al opet
    Isto tak drugi gol? Pa kam ides nogom, jebote de su ti ruke?

Mah
  • Masto
    2.1k
    @rokikaciga bi to trebo znat
  • ElDorado
    13.4k
    on jednostavno nema vrhunski refleks
  • Ljubo
    1.6k
    zadnje što želim je biti Nevistićev odvjetnik, ali ovo ni Livaković nebi obranio. Golman ne stigne reagirati na tako brz udarac sa takve blizine koji još ide pod prečku. Više šanse je imao kod drugog nego prvog gola, iako ni tamo nije mogao previše.
  • Jurki
    27.5k
    on jednostavno nema vrhunski refleksElDorado

To znamo jbg.. sami smo se doveli u ovu situaciju.. nek se zberu svi i igraci i Kova... nek se čupaju u Norveskoj.
    Nemamo mi kvalitetu za Ligu prvaka.. al jebiga zbog financija bi to bila sjajna stvar da igramo Lp.

velim da mozda je mozda nije mogel braniti.. ne znam.. i to nikad nebumo saznali dal se moglo kaj vise iz te situacije izvuci.
  • BBBaranja
    5.1k

Ne krivim ga za jučer ni 0,01% jer nije on kriv da je dogurao prek noći od otpisanog vratara došao do pozicije da brani u utakmici sezone..
    Intervencija kod drugog gola liči više na rukometnu nego nogometnu.
  • Jurki
    27.5k
    to je bome neozbiljno od Bobana i ostatka sportskog sektora da ides u takvu utakmicu s otpisanim golmanom.
    Mozda ni Livi nebi to obranil.. al je pitanje dal bi imali tak traljave reakcije u obrani.. vidi se da je cijela zadnja linija zasrana zbog takvog golmana.
  • ElDorado
    13.4k
    Jebatga nama treba vrhunski golman baš zbog situacija poput jučer. Kad ti iščupa katastrofalne greške. A u Liviju ili Kotarskom sigurno bi to imali.
    Samo se toplo nadam da će u Norveskoj igrati Gale jer Tripić će opet operirati lijevo garant. Meni je Valincic trenutno apsolutno najveći problem momčadi. Bez ikakve tendencije poboljšanja
  • dinamozivivjecno
    3.4k
    Znaci da je bio Livakovic na golu Miske i Valincic nebi onu gresku napravili, za to je kriv ipak Nevistic jel ...
  • prefontaine
    10.7k
    Možda i nije tako loše da u uzvrat idemo sa neriješenim. Tako se nitko od naših ne može opustiti niti 1%.Ljubo

Možda bi bolje bilo da smo izgubili. Znali bi da tamo moramo ići na pobjedu.
  • Ljubo
    1.6k
    Možda bi bolje bilo da smo izgubili. Znali bi da tamo moramo ići na pobjedu.prefontaine

A nebi da smo izgubili onda bi bilo teško vaditi se tamo. Osim ako ti ne misliš da nam je to bolje, slobodno argumentiraj.
  • Paggini
    95.9k
    Povukao bi jednu paralelu sa ovom utakmicom sinoć. Paok smo doma nadigrali kao i Viking te dobili 2:0. Na kraju nam nije pomoglo. Spartu smo doma nadigrali sa 3:1 pa nam nije pomoglo. Možda i nije tako loše da u uzvrat idemo sa neriješenim. Tako se nitko od naših ne može opustiti niti 1%.Ljubo

Hahahah radije bih ja s 2:0 išao gore :lol:
  • prefontaine
    10.7k
    slobodno argumentirajLjubo

Pa ono, kad dođeš s porazom, znaš da ti igra samo pobjeda. Kad dođeš s remijem onda pimplas, kalkuliraš, razmišljaš...

Daj mi samo poraze!
  • Ljubo
    1.6k
    Pa ono, kad dođeš s porazom, znaš da ti igra samo pobjeda. Kad dođeš s remijem onda pimplas, kalkuliraš, razmišljaš...prefontaine

A mislim, dolazimo sa remijem pa nam i igra samo pobjeda. Ili možemo proći a da ih ne pobijedimo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.