• Jurki
    27.3k
    odmah ne ocekujem nis spektakularno od njega, isto kak i od kompletne B momcadi.
    Samo nek igra nogomet
  • Šteco
    1.9k
    Da napišem prvo, očekujem velike stvari od ovog dečka. Ako bum u krivu, bum se posul pepelom, neka ostane zabilježeno.

Dobro došao u Svetinju, "Smoki"! :fire:

I da, Pariz nema kaj ti imaš!
  • prefontaine
    10.4k
    Kakvog Nsokija očekujete:
    a) Screenshot-20260808-162435-Brave.jpg

b) Screenshot-20260808-162441-Brave.jpg
  • Droljo
    30.7k
    Žili mu ruka
  • Nogo
    12.4k
    Screenshot-20260808-185017-Instagram.jpg
    Screenshot-20260808-185025-Instagram.jpg
    Screenshot-20260808-185037-Instagram.jpg
    Screenshot-20260808-185045-Instagram.jpg
    Screenshot-20260808-185053-Instagram.jpg

Vrlo sam sretan i ponosan što mogu objaviti potpisivanje svog prvog profesionalnog ugovora s Dinamom Zagreb.

Ovo je važan korak u mojoj karijeri, koji predstavlja nagradu za nekoliko godina rada, odricanja i ustrajnosti.

Želim zahvaliti svojoj obitelji, svojim bližnjima, svojim agentima, kao i svim osobama koje su me pratile i podržavale do ovog trenutka.

Novo poglavlje počinje. Spreman sam prihvatiti ovaj novi izazov u dresu Dinama Zagreba.

Najprije mu želim da ostane dobar u glavi, al sudeći po ovim dolaskom u dinamo je pokazao da zeli ići korak po korak, i da je okružen ljudima koji mu zele dobro
    Sto se tice afričkih zemalja, kongo barem po mom dojmu i iskustvu, ima još koliko toliko normalne, dostojanstvene ljude. Repka isto simpatična zadnje prvenstvo. Muku isto bez incidenata
    Samo rad red disciplina i sve ce sjest na svoje
123Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.