• crophantom
    5k
    Ja iz ovog očitovanja Hajduka preko kucnog novinara mislim da pregovori/sapunica tek počinju.
    Pirke kaze poslao je ponudu, ovi potvrđuju da su primili pismo namjere.

Često je dug put od pisma namjere do neke obvezujuće ponude.
  • criticus
    8.3k
    Što mjenjačnica kriptovaluta ima poslovati sa velikim kompanijama?The Undertaker

A ono što si neki dan reka. Ako državu možemo smatrat velikom kompanijom.
  • rioda
    17k
    Je li u povijesti nogometa zabilježeno da se pregovori oko sponzorstva između neke tvrtke i kluba ovako medijski tjednima prate?
  • Dinamosaurus
    115
    €2mil godišnje samo za front of shirt sponzorstvo bi za Dinamo bio velik novac a kamoli za hajduk
  • Dendle71
    432
    pa nije da skače sa nule na 2M €, imali su do sada sponzora koji je placao nesto. A koliko znam mi vec primamo 2M €.
  • Kumerle
    3k
    Doveli Horor beka, a nije ni kao stoper bolji.
    Dolaze deseci milijuna od tovarcoina.

Slabo ide prodaja godišnjih pa treba zapalit neinteligentnu masu.

Bit će ovo još jedna lijepa sezona
  • Fatos Beqiraj
    2.4k
    Opasna lova. Zona Dinamo bi skupila vjv 2 miliona godisnje za sponzorstvo
  • Sajla
    21.2k
    Zanimljiva vijest:
    NENAD ČRNKO, nekadašnji predsjednik Gorice, izabran je za predsjednika Komisije za profesionalni nogomet pri HNS-u. Za njega je glasalo šest klubova: Varaždin, Rijeka, Slaven Belupo, Lokomotiva i Istra. Jedini protukandidat na ovim izborima bio mu je Fabjan Tomić kao predsjednik Hajduka. Za njega je glasao samo Dinamo.

Tomić valjda kao predstavnik, ne predsjednik.
    Moram priznati da ne znam kako ovo funkcionira. Ako je Črnko dobio 6 glasova, a Tomić 1, gdje su još 3 glasa prvoligaša? Gorica i Hajduk nisu glasali jer imaju kandidata, a Rudeš ne glasa jer se tek vratio u najviši rang? Što je s niželigašima, oni ne igraju profi nogomet?
    Ako između 2 kandidata bira samo 7 klubova, uz klub koji te kandidira trebaju ti 4 glasa za ovu funkciju = pola prve lige. Kužim da ta komisija nema ne znam kakvu moć, ali opet... ostatak hrvatskih klubova je nebitan?
  • Mali Zeus
    21.5k
    to ti sve pumpaju zločesti zg novinari.
  • fakin
    4.9k
    evo obrisi super momčadi. mene je lagano već strah jakog hajduka.

K1xhsd2.jpeg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.