• Efes Pilsen
    16.6k
    Mogli su se bar potrudit pa nac motani burek :monkey:
  • Omake
    20.3k
    Baš me zanima kako bi predstavili Kolumbijca...
  • Kujtim Shalla
    11.2k
    za to je zadužen Pachotti @Pacho kralj marketinga ,sumnjam da bi kava bila u pitanju kod predstavljanja Kolumbijca :cool:
  • Jurki
    27.5k
    Baš me zanima kako bi predstavili Kolumbijca...Omake

Taj paketic bi dosel prazan, jer bi ovi sve pošmrkali
  • Thor
    3.7k
    Ako je na foru bureka...frajer otvara paket a u peketu samo slamkica :roll: :rofl:
  • Bryan
    133

I hajduk je turska riječ.
  • Omake
    20.3k
    Tvrd Šafarić

nhQrfSy.jpeg
  • ElDorado
    13.3k
    Veli Garcia čiju igru vodi stoper koji se doslovce pol tekme šetao s loptom do centra
  • Jurki
    27.5k
    ahahaha koje tele od trenera a momcad mu izdušila u 60toj minuti protiv faking Gorice.
    Nadam se stvarno da ce ih Osijek napenaliti i to onak propisno pa nek onda kenja da je liga spora.

Hnl nije bogzna kaj vreden, al ga vređati nedamo.. pogotovo ne urugvajskom trenerskom hohštapleru koji nakon toliko godina u Hrvatskoj se nije udostojao nauciti barem par rijeci Hrvatskog jezika.

I kak to da je takva trenercina uspjela spušiti sve bitne utakmice na klupi Istre i tovarije?
  • rokikaciga
    17k
    Sta je najgore Garcia je i rekao istinu da je HNL spor. Ali brate mili ne mozes to rec jer si urugvajska prevara ciji klub igra uzasno spor nogomet kojem stoperi vode utakmicu. I sa takvim sporim tempom mu je ekipa disala na skrge u 60oj minuti.
  • Jurki
    27.5k
    Sta je najgore Garcia je i rekao istinu da je HNL sporrokikaciga

Ok.. pa to nitko ni ne spori.. ali to moze reci trener koji je tu ligu pomeo s 25 bodova razlike.
    Ostali.. jbg nek se pokriju plahtom preko glave i šute.
    Seronja nebi lani skupio ni 50 bodova da nije imal Kolarica na vecini utakmica.

Samo protiv Vukovara ima 100 posto. Da nije bilo suca, ni protiv njih nebi imal 4 dobivene
  • NORTE
    26.6k
    Kažu da se to odnosi samo na ovu tekmu s Loksom, ali ako se pokaže kao pogodak biti će toga još.BBBaranja

I pored te akcije i euforije im je došlo manje ljudi nego na Maksimiru protiv Rudeša u petak 14.8.
    Znam, nismo baš za usporedbu, ali nije im bila neka ludilo posjeta, doduše to bi recimo u VG bio pun stadion.

Uz pozitivan rezultat s Poljuda mogli bi šarani jače dići posjetu za sljedeću domaću 29.8.

Super logo na dresu Gorice. :100:
    CLq6vMx.jpg
  • Pacho
    19.9k
    Ultramoderni Garcia kad krene komentirati zaostali HNL u kojem ga samaraju ne samo Dinamo nego i Rijeka i Varazdin

fEi2f2d.jpg
  • NORTE
    26.6k
    ne slažemo se.
    Može se svirati i ne mora, svakako nije pljačka da se svira.
    Ja naginjem da bi to sudio jer ga je klepio po nogama.
    crophantom

Sad sam pogledao i vidio da je dobio i po nogama, što na prvu uopće nisam vidio.
    VAR se nije javio, a čini se da je trebao zvat suca na pregled.

U svakom slučaju Hajdug je pobijedio Goricu pa na kraju nije bilo utjecaja na broj bodova, iako se čini da je penal mogao ili trebao biti dosuđen.
    Treba reć i da se sudačka komisija nije ni oglasila po pitanju ovog slučaja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.