• fakin
    4.9k
    Pisao je tu netko da neki tovari to sad vode, nekoliko puta je pisano, ali ko ce sad to naci
  • Sajla
    21.2k
    mislim da ostaju ugostitelju, a ne klubu ti novcifakin

Plavi korner je firma u vlasništvu kluba, kojem pak sad ugostitelju?
  • fakin
    4.9k
    pisalo se tu da su sad preuzeli neki drugi ljudi to pa je papa rekao da su ovi prije koji su vodili to krali klub. Bilo je prije par mjeseci rasprava o tome
  • Mr Anderson
    19.8k
    Doslovno plačem od smijeha...
  • crophantom
    5k
    to si trebao pitati na članskom. Gospon Boban, zašto nam osvjedočeni tovari vode Plavi korner, prodaju pivu i zamračuju pare od žetona?
  • Paggini
    87.6k
    Pisao je tu netko da neki tovari to sad vode, nekoliko puta je pisano, ali ko ce sad to nacifakin

Ti stvarno sve napisano ovdje od rendom likova uzimaš kao neupitnu činjenicu, da je Plavi Korner sad u vlasništvu tovara? :lol:

Od svih ljudi ovdje na Zoni, prvi si mi na listi zelja za upoznavanje jer ti ne mozes postojati u stvarnom zivotu
  • Dzoni
    6.2k
    Po statutu, Dinamo je nogometni klub i to bi mu trebala biti apsolutno glavna svrha. Niti je centar za liječenje od ovisnosti, niti je zdravstveni centar, niti politčka stranka niti išta slično. Kako će se pristupati nekim moralnim dilemama, to je na navijačima. Oni na kraju dana biraju hoće li piti, kockati se ili biti uzorni članovi društva. Uostalom, postoji Zaklada Nema predaje koja djeluje na širokom spektru raznih humanitarnih aktivnosti, a ne znam koliko je "moralista" uključeno ili čak i upoznato s njenim djelovanjem
  • NitkoBitan
    37.3k
    Fakin zapalio temu sa kladionicama pa se izdovoljio i sad se prebacuje na ugostiteljski sektor Dinama. Nemres prevarit hladnu glavu Purgera koji se prije pola sata okupao u slanoj vodi!
  • Sajla
    21.2k
    ako je Plavi korner za nešto uzeo neku vanjsku firmu, valjda to nije isto kao "preuzeli tovari"? daj malo razmisli kaj pišeš
  • FelceAzzurro
    1.7k

A Fakinova mačka? Postoji li?
  • cherki
    2

Gledajući brojke u ovoj sezoni iza nas bilo je 201.427 gledatelja na HNL utakmicama, 64.388 na europskima te je bilo 65.243 članova.

Kada zbrojiš to je 331.058, a od sponzora prema finacijskom izvješću uprihodimo 875k, ali ajmo reći 900k. E sada treba uzeti u obzir da su neke od ovih brojki u HNL-u iz ulaznica koje kao član možeš dobiti (4 po sezoni), ali to bi značili da pojedinačno na svakoj ulaznici odnosno za svaku ulaznicu po utakmici bi trebalo narasti za 3e svaka ulaznican i članstvo.

Dalje gledam malo Favbet financijska izvješća te tu postoje čudne stvari baš za početak odvojena su na Favorit Sportska kladionica i FAVBET d.o.o. Favorit kao kladionica već tri godine posluje u minusu i to akumulativno oko 15 milijuna, ali ima standardne prihode oko 15 milijuna godišnje?. FAVBET na drugu stranu 2023 i 2024 ima prihode oko 700k dok to u 2025.g dolazi na 12 milijuna s rashodima u toj godini od 200k eura, također 2024 su imali rashode u iznosu od 22 milijuna eura?. Vlasnik je isti tako da ne znam točno o ćemu se tu radi.

Uz to me zanima kako nije došla ponuda za sponzorstvo od tipa SS,PSK, Admirala jer svi imaju preko 120milijuna eura godišnje prihoda.

Također nisam neka moralna vertikala da bih zabranio kladionicu na dresu iako mi se to ne sviđa, ali mi je malo čudan tak nizak ugovor i definitivno za te novce ne bih volio kladu na dresu, da ponude neku cifru tipa oko 4 milijuna eura ne bih ništa rekao protiv tog sponzorstva, ali ovako mi se ne sviđa. Treba napomenuti da je taj ugovor važeći od 1.7.2024.g, a koliko me sjećanje služi to je doba Marića SD i pa je možda i tu bio neki Marić na slaganju ugovora o sponzorstvu.

I za kraj znam da politku treba izbjegavati, ali da mi u hrvatskoj nemamo jednog privatnika poštenog koji bi mogao platiti sponzorstvo najvdćem hrvatskom klubu za par milijuna eura to je stvarno tragedija te da se sav sport financira većinom preko državnih firmi kao da smo u komunizmu te sav novac ide na jedno mjesto te nema mogućnosti da manje i inovativne tvrtke razviju u nešto veliku jer ju sistem slomi. (princip seljak ima 2 krave i država može gledati kako seljak širi krdo krava ona mu od te dvije uzme jednu i tu ga zajebe).
  • Jos-Optimus
    11.1k
    to definitivno, to nije upitno...
  • rioda
    17k
    Uz to me zanima kako nije došla ponuda za sponzorstvo od tipa SS,PSK, Admirala jer svi imaju preko 120milijuna eura godišnje prihoda.cherki

PSK nam je bio prije Favbeta, a SS je sponzor lige (mislim da cca 50 milijuna na 5 godina) i ne znam koliko daju Hajduku
  • Crusades
    24.4k
    ne znam koliko daju Hajdukurioda

Napisao je Papa, 700k
  • Papastrumf
    23.3k
    Pisao je tu netko da neki tovari to sad vode, nekoliko puta je pisano, ali ko ce sad to nacifakin

Dobro si vidio. Torcida Benkovac preuzela Plavi korner.

Napisao je Papa, 700kCrusades

Nisam 100% siguran, al mislim da je tu negdje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.