• ElDorado
    12.7k
    I Štef je imal epizodu kod tovara
  • Crni86
    23.1k
    Nemojte kvarit temu o dinamu s nekim kvazi dinamovcima. Ak vec ocete o toj bagri koja se deklarira javno kao dinamovci, a otisli su dole pisite na temi hnl

Ne zagadujte ostale teme tim govnima
  • ElDorado
    12.7k
    Štef nije kvazi on je pravi Dinamovec :)
  • Crni86
    23.1k
    ma mislio sam na onu sliku kaj je kolega stavio

Ti likovi nemaju nikakve veze s dinamom, osim nekih njihovih tvrdnji i nemaju kaj radit tu. Moze uremovic eto pod bivse igrace i to je to

Nemojte da na temi o dinamu citam o tovarima ili jos bolje takve likove nazovat dinamovcima. To je uvreda za sve nas
  • modri-kibic
    1.8k
    Video za drugi dres
  • Omake
    19.4k
    Još jedna misterija riješena!
  • Carmichael
    787
    Dobar je dres, ali malo baca na Tottenhamov domaći
  • Ludovic IX
    12.3k
    Koji antiklimaks. Stave dres u shop 9h prije objave
  • black Olives matter
    65
    Zaboli me dupe za to što je otišao dolje. Više me iznenađuje kako to su njega i njegovog oca dovoljno financijski zadovoljili skupa s Baselom da ga dovedu sebiDzoni

Meni to sve smrdi na neku kombinaciju (koju nemrem točno izvrtit), uzimajući u obzir kaj se pisalo i tu na forumu da se Šotiček stariji zadužio kod dečkiju s Knežije... Knežija -> Pripuz -> LJPV... serem bezveze, al to mi je palo na pamet
  • Jurki
    27k
    Kak to obicno biva kod posudbi, igrac ima placu po ugovoru s maticnim klubom..
    a kak su se kmečavci i Basel dogovorili to je drugi par rukava.
  • criticus
    8.9k
    Meni je osobno dres lijep.

Plavi korner, fan/web shop, društvene mreže (neznam jel to pod marketingom) se moraju podić na razinu kluba. Isporuke štekaju, objave često imaju greške (evo jučer AI generirana zastava bez grba), dres na stranici prije službene objave, promocija majica građanski prije rođendana a one nisu dostupne u fan shopovima (rekao mi je zaposlenik a možda nam dođu idući tjedan, pa šta će mi kad prođe rođendan, hoću na utakmicu kad je rođendan doć u njoj,) na utakmici od 17 tisuća ljudi manje šankova, zaposlenici neznaju za popuste, ponuda smanjena, itd. itd. Ljudi hoće dat novce Dinamu a Dinamo ih nezna (u nekim stvarima uzet). Moraju se ti segmenti dignut, klub treba držat razinu na svim područjima.
  • Fan
    2.5k
    Neke stvari treba malo oštrije kritizirat jer "treba podić razinu" nekad nije dovoljno. Razina svega ovog što si nabrojao je baš jako jako loša i tu očito treba napravit neke kadrovske promjene jer ili su tu uhljebljeni ljudi ili jednostavno ne znaju svoj posao. Vremena je prošlo već dovoljno da bi se moglo govoriti kako je sve u klubu novo. OK, za neke stvari trebaju i pare, tu ćemo se morati strpiti, ali toliki broj grešaka se može riješiti sa par kvalitetnih studenata da je to više nenormalno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.