• ksapi
    7k

Pa da je otisao bez oprostaja, dan prije tekme. Mogao je ostat, ako treba odsjedit na klupi i zapalit tu vecer za tursku ako je vec tolika zurba
  • Mali Zeus
    20.1k
    Pa da je otisao bez oprostaja, dan prije tekme. Mogao je ostat, ako treba odsjedit na klupi i zapalit tu vecer za tursku ako je vec tolika zurbaksapi

Navodno da je htio, ali turci nisu dali.
  • Efes Pilsen
    14.7k
    Vjerojatno su ga Turci htjeli predstavit prije sinocnje utakmice. Prica se o tome od pocetka prijelaznog roka i pitanje je koja bi to vec odgoda odlaska bila. Za navijace najbolji termin za odlazak je nikad.
  • Mihaljević
    14.3k
    Umirovite broj 40!PlavaSlavonija86d

Ostajem iza svojih riječi pogotovo nakon ovog videa , Livi majstore.
  • Keyser Soze
    18k
    Ovaj video na dinamo plusu mi je nešto najtužnije vezano uz Dinamo u zadnjih puno godina, kraj jedne ogromne generacije.
  • Orc123
    14.8k
    Jebo te ne znam kad sam pustio suzu zadnji put ali na ovaj video sam se raspao! Koja iskrena emocija jednog velicanstvenog golmana i covjeka! Livi hvala ti za sve :heart:
  • Kepec
    8.3k
    "Ostati ćeš jedan od najvećih, sve najbolje ti želim i Dinamo ćemo čuvati kako si ga i ti čuvao "
    Stefan Ristovski
  • Cosey
    584
    Još do skora sam mislio da u modernom vremenu i u našim okolnostima ne može netko ostaviti velik trag i postati legenda. Međutim, prevario sam se. U ovoj generaciji ima više igrača. Jedan od njih je Livaković i bez ovoga kaj je dao za repku.
    A kad se samo sjetim prije pet godina...
  • Jurki
    22.2k
    Nemam rijeci kak bi komentiral ovaj video..samo bum rekel..
    Hvala ti Livi, golmančino.
    Hvala ti kapetane na svim obranama i fantasticnim utakmicama.
    Bil je neopisiv gušt i zadovoljstvo gledati te u svetom dresu.
    I vrati se jednog dana.
  • Rex Ramae
    4.3k
    Iz Fenerbahčea su objavili kako će zagrebačkom Dinamu za Livakovića platiti odštetu od 6.65 milijuna eura, a uz moguće dodatne bonuse ona bi mogla narasti za još 950.000 eura.

Malo majku mu
  • Mrvica
    4.1k
    "Dinamo mi je sve, čuvajte mi ga"

Ne plačem ja, ti plačeš :lol:
    Ikono hvala ti na svemu, uvijek ćeš biti jedan od nas. Iskreno se nadam da ovo nije zbogom!
  • Maksim Maksimirski
    7.2k
    Livakoviću je tek 28 godina a debitirao je u HNL-u 2012.godine.

https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/ciro-uoci-belupa-imam-najboljeg-golmana-20121116/print

403746.jpeg

U NK Zagrebu je izgledao kao dijete, bio je tamo u trenucima kad se klub raspadao. Došao je 2015. u Dinamo kao treći golman i bilo je određeno da prvi golman bude projekt kluba Šemper, drugi golman Zagorac a tek treći golman Livaković. Nije mnogo vremena prošlo i izgurao je Livaković obojicu. Prvu veliku europsku utakmicu branio je 2016.protiv Seville u Zagrebu. Dolaskom Bjelice počela se graditi zlatna generacija Dinama a jedan od nositelja te generacije je bio i Livaković koji je postao dinamova legenda.

Nema više Ademija, Oršića, Livakovića, Ivanušeca, Theophilea...ostali su samo ostaci ostataka zlatne generacije: veliki senator i novi kapetan Petković, vojnik kluba Dino Perić i dobri duh svlačionice Zagi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.