• don
    19.8k
    kopirana je rečenica odma nakon izlaska članka, samo je nadodano na kraju da ih je klub pozva jer su to naveli prije nabrajanja imena. Šta trenutno piše ne znam. Evo ti u inbox i slika članka.
  • Madness
    117
    vjerovatno su onda naknadno promijenili taj dio. Svejedno ne mogu zamisliti kako bi Rijeka dozvolila dolazak Paviću na proslavu i primanje medalje.
  • rakurs
    2.9k
    Po slikama Livi je bio na treningu :cool: mogao bi i igrati.
  • NitkoBitan
    36.7k
    Ali prežalit se neće korteo do trga i slavlje na glavnom trgu svih hrvata. Al oke, dat ćemo priliku proslavi na parkinguNKDZ86

Glavni parking svih Hrvata!
  • Jima
    1.5k
    Baš mi se poklopilo da žena ide na neki koncert, pa umjesto nje vodim mamu na proslavu. Obožava Dinamo, a ima i rođendan u subotu. Neka pazi na unuke u korteu. Taman dođe ponoć na fešti i onda dočekamo moj rođendan. Naš Dinamo se pobrinuo za sve.
  • Paggini
    83.9k
    A tko će gradit kranjču dok se ti zajebavaš po proslavama? :rage:
  • Petar86
    1.3k
    A tko će gradit kranjču dok se ti zajebavaš po proslavama? :rage:Paggini

Bob graditelj sad kad nije zauzet snimanjem djecjeg sadrzaja
  • Jima
    1.5k
    Evo vozimo još malo tribine i pri kraju smo. Onda netko drugi preuzima interijer i šminkanje.
  • prefontaine
    8.9k
    Evo vozimo još malo tribine i pri kraju smoJima

Završite vi to do subotu popodne, a onda jedi, pij, skači, slavi, do mile volje.
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.