• CerealKiller
    337
    Vidim da neki ljudi ovdje jedva cekaju da Neva dobije novu priliku kad Livi ode. Pa i nije neka razlika kvaliteti. Majko mila
  • fakin
    3.8k
    Ovo je idealna utakmica za rezerve jer se vidi nedostatak motivacije glavnih igraca, ali kova to ne zna prepoznati od pocetka otkad je u Dinamu.
    Livijeva najlosija tekma od povratka.

Vjerujem da cemo u drugom zabiti jedan i rutinski 1:2 pobijediti
  • ElDorado
    10.8k
    Jedan jedini udarac na gol
  • NKDZ86
    8.1k
    Igra - luk i voda. Bolje da juniori igraju.
  • Zagi
    17.5k
    Kaj donosi Bakrar na krilu?
  • Xpert1992
    598
    Opusteno samo. Ako ima nekih utakmica di se trebaju testirat igraci to je sad. Soldo slab, fali kreacije u veznom redu. Iskreno ja ne bi ni testirao Vidovica u sredini. Na krilu je dobar, tu bi ga i ostavio. Valincic klasika, nije u formi i to je tak, jednostavno nemre pa nemre. Ja bi i Suntu i Tabinasa puknuo unutra u drugom poluvremenu.
  • NerminB
    1.3k
    Opustite se decki.. Uzimamo ovo lagano :grin:
  • Dzoni
    5.3k
    Dat šanse onima koje smo manje vidjeli i koji su gladniji. Za ostalo me većinom zaboli kiki, ionako smo 1. sigurno
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Veća bi korist bila da ovo izgubimo 3:1 i probamo 2 nova igrača nego da sad dobimo 1:2 ko mlohave čune
  • CerealKiller
    337
    Pa vrati se nazad 2 stranice pa vidi sam
  • Orc123
    15.7k
    16 golova u sezoni, a slozit ces se da rijetko koje krilo nam zadnjih godina donjelo toliko! Na stranu to da on uopce nije krilo i da je tamo maksimalno limitiran posto nema igru 1 na 1 i jednostavno po vokaciji nije krilo.
  • Orc123
    15.7k
    Maknes iz sredine Stojka i Zajca i onda dobijes ono sto danas gledamo, a to je da nas Gorica pojela u sredini. Nadam se da je sada Bobanu i ljudima u klubu jasno koliko smo abnormalno tanki u sredini jos prem kad ti Bennacera ne stavi u igru. Vidovic pokazao da je jako dobro krilo ali u sredini on je totalno nedorecen. Puno nam fali sirine opcenito u ekipi i nedaj Boze ozljeda kljucnih igraca i u velikom smo problemu. Na ljeto ne smije biti puno prodaja bitnih igraca jer ova momcad treba veliku nadogradnju ako zeli gurati na 2 kolosijeka pogotovo ako ciljamo na LP.
  • ElDorado
    10.8k
    Daj Kova postedi nas i ubaci nekog tko zeli igrati
  • Blue Label
    239
    Ne znaš ko je lošiji na lopti, Bakrar ili Soldo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.