• Krizy
    71.3k
    Dinamo u 33. kolu gostuje u Velikoj Gorici. Dinamo je prvi s 76 bodova, dok je Gorica šesta s 38 bodova.

Dosad smo s Goricom odigrali 31 utakmicu u HNL-u te ostvarili 23 pobjede uz 5 neriješenih ishoda i 3 poraza. Gol razlika je 58:24.
    U gostima smo Goricu pobijedili u 10 utakmica, 3 puta remizirali i 2 puta izgubili uz gol razliku 26:12.

Zadnju utakmicu protiv Istre, Gorica je igrala u sastavu:

Matijaš - Perić, Filipović, Leš - Trontelj, Pozo, Kavelj, Bogojević - Pršir, Pavičić - Erceg

Od 2023. Gorica je stvarala dosta problema Dinamu, a međusobni omjer od tada je 9-4-3 u korist Dinama.

Dinamo je u fantastičnoj formi u domaćim natjecanjima, gdje je posljednji poraz pretrpio 09.11.2025. protiv Istre (1:2).
    Nakon toga je Dinamo upisao 22 utakmica bez poraza, uz omjer 19-3-0 i gol-razliku 71:17.
    Brutalno!!!

Kod Dinama bi sljedeće kolo (Hajduk) u slučaju žutog kartona propustili Valinčić, McKenna, Domínguez, Hoxha i Beljo pa bi neke trebalo i odmoriti, dok bi recimo Beljo trebao igrati zbog potencijalnog rušenja rekorda i malo se pripaziti.
    1. Kakav rezultat očekujete? (140 votes)
        Pobjeda Dinama
        92%
        Neriješeno
          3%
        Pobjeda Gorice
          5%
    2. Idete li na utakmicu? (140 votes)
        Da
        29%
        Ne
        71%
  • ksapi
    7.8k
    Ima li ikakvih izjava i naznaka u kojem cemo mi sastavu biti? Zbog klade pitam, molim bez nagadanja, samo konkretne info :cool:
  • FazeN
    6.3k
    Igraj f2
  • ksapi
    7.8k

Hocu, kad vidim sastav ili barem naznake :)
  • Dinamosaur
    3.2k
    f3
    oni na odmoru. Mi ipak moramo održavati ugled
  • austrijanac
    10.9k

Mi u nadležnoj instituciji imamo info da izlazimo u najjacem sastavu.
  • FazeN
    6.3k
    rekao sam ti sve s f2 :grin:
  • skener
    8k
    Svi su dobro osim Zajca koji najvjerojatnije sutra neće moći konkurirati. Prvaci smo, htjeli smo što prije to matematički osigurati, a sada nam je obveza da nastavimo dalje pobjednički. Utakmica protiv Gorice neće biti lagana, ali spremamo se da je pobijedimo - kazao je trener Dinama.

Što se sastava tiče, još ćemo vidjeti, neki igrači imaju manjih problema pa ćemo možda nekoga i odmoriti i dati priliku nekima koji su dosad igrali manje, ali nećemo ništa puno mijenjati. 
  • fakin
    3.8k
    Sta mislite hoce napokon mladi igraci dobiti sansu sad kad je gotovo prvenstvo?
    Nekako se ne cini da je to kovin stil
  • hardek
    9.9k
    Vjerovatno želi ostaviti igrače u formi do derbija i finala kupa. Zadnje dvije utakmice očekujem jače rotacije
  • ksapi
    7.8k

Hvala ti na tome :cool:
  • DerHerrKool
    683
    Samo to i ima smisla. Imamo još dvije utakmice koje se moraju dobit i nema mjesta nikakvim kalkulacijama i davanjima priilika i ko zna čega. Kad odradimo tovare i kup onda može i sa limačima izać kaj se men tiče. Do tad, maksimalna ozbiljnost.
  • Olmic
    5.5k
    Vodim sutra kcer na prvo gostovanje ( 4 godine ). Jel moram i za nju ulaznicu ( istok ili zapad )? Hvala
  • Oluja
    6.5k
    informacija s web stranice HNK Gorica- Prodaja ulaznica je personalizirana te je prigodom kupovine za svaku ulaznicu potrebno predočiti važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu. Sve osobe koje žele pristupiti Stadionu bez obzira na dob moraju imati ulaznicu.

Istraživao sam jer i ja vodim klinca na njegovo prvo gostovanje
  • Dzoni
    5.3k
    Zajebavaju li radi Dinamovih obilježja na zapadnoj tribini?
  • Olmic
    5.5k
    evo dobio odgovor, ako ti sjedi u krilu ne trebas ako ne sjedi trebas. Kupio svejedno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.