• JMastermind
    1.4k
    Carević iznenađujuće korektan
  • KtcGoat
    3.7k
    Ne znam sto je rekao, ali Zekica je uvijek bilo ugodno za slusat(meni osobno)
  • Svi na Sjever
    3.4k
    Jel mi netko može objasniti čemu britanska zastava medju BBB...Ako već tako hoće bolje da su raširili škotsku.Krulek

Početke naše grupe, obilježilo je to kao jedan od uzora je bila britanska scena , a lajtmotivi su bili koji nas i danas prate gdje smo odlični - grlo,dlan i fajt.

Chelsijevi šalovi npr. su bili vrlo popularni devedesetih na našoj tribini.
  • GOAT
    5.5k
    Chelsijevi šalovi npr. su bili vrlo popularni devedesetih na našoj tribini.Svi na Sjever

Jel to bilo u doba njihovih headhuntersa ili su oni davno prije toga bili aktivni?
  • Hnlovac
    4.7k
    Ovo je šteta samo Dinamovom puku koji opravdava posjetu

Ako je Rijecana na polufinalu bilo 6000 na radni dan, bogme može i nas bit toliko na Pampasu

Sve ispod rasprodanog kapaciteta koji nam se da je sramota
  • Carrasco
    7.2k
    Šta je ovo ljudi? Strukan koji nas je masakrirao u svakoj utakmici koju nam je sudio danas nam oprosti očiti crveni karton, a Carević koji inače kmeči za svaki aut, miran ko bubica.

I aj sad nek čovjek ne pomisli da je to zbog toga što hajduk ide u kvalifikacije za Europsku ligu ako Dinamo osvoji kup.
  • NKDZ86
    7.9k
    + legendarna izjava od pok. Bube: ovdje vlada zakon Chelsea (čitaj: dragi gosti čuvajte kosti).
  • Kepec
    9.4k
    25 golova u 5 utakmica, igramo maestralno, od današnjih 6 golova ne znaš koji je ljepši, a ekipa i dalje ima mjesta i razloga za srat i vrijeđat. Pa jebo me pas ak ste normalni.
  • marcio amoroso
    50k

Što je najgore još su svi veći pravednici od Pape.
  • Thor
    2.4k
    Daj mi samo pobjede... :love: idemo uzeti taj kup! :victory:
  • Crni86
    20.9k
    Igramo kao stroj, a mislim da nismo niti priblizno blizu vrhuncu ove ekipe. Najveca pobjeda danas je ta energija, zajednistvo, pristup. Ma teski gusti. Gubimo, a jednostavno znas da cemo ih uz ovakvu igru razmontirat.
  • superhik
    12.1k
    Goda i Galešić, gol i asistencija, toliko mi je drago zbog njihove igre u zadnje vrijeme kao da su moji klinci. Toliko su neprimjetno iz sjene ušli na ovu pozornicu da toliko prolaze neopaženo, ali neka. Samo neka nastave.
  • prefontaine
    8k
    Da rezimiramo prije zaključavanja teme.

Bili smo napadački odlični, obrambeno užasni. Golman kao i stoperi katastrofa. Mišić zaslužio dva crvena. Strukan tovar i Carević tovar se svim silama trudili, pazi sad ovo, ići Dinamu u korist, kako bi Dinamo prošao i time zadržao Hajdukovu nadu za EL, pa je Strukan sudio u korist Dinama, a Carević se nije žalio na tu perfidnu krađu.

Na kraju svi zadovoljni, Gorica jer je tovarska filijala, njihov trener jer je glavni tovar među njima, drugi igrači Gorice koji nisu tovari jer su Dinamu zabili 3 gola, Dinamo jer je prošao u finale.

Ono što me najviše zanima, tko je ovim huliganima dopustio ulazak na zapadnu tribinu s Dinamovim obilježjima?!
    Screenshot-20260408-213633-RVX-App.jpg
  • NVKOD
    11.2k
    Jedna od najljepših akcija koju sam vidio. Dupli pas petom i golčina u rašlje. A tek Mihino slavlje s "Mamu ti j...." :lol:

Beljo-Zajc.gif
  • DerHerrKool
    475
    A kako klupa divlja nakon gola
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.