• Niko1986
    6k
    Dragi forumaši sa zadovoljstvom najavljujem da će u iduću epizodu Zona Dinamo Podcasta doći legenda Dinama Tomo Šokota. U plavom dresu ima pet naslova prvaka Hrvatske, četiri Kupa te dvije titule najboljeg strijelca HNL-a. Šokota je i danas usko povezan s našim klubom kao skaut. Sva pitanja vezana za igračku karijeru i ulogu skauta u Dinamu ostavite ovdje. Omake slobodno ostavi i pokojeg igrača na kojeg treba obratiti pažnju… Gledamo se u ponedjeljak u standardnom terminu!
  • Ace Rimmer
    126
    Da li postoji šansa da ga ponovno vidimo u majici uvijek kontra Splita?
  • austrijanac
    10.5k
    Prijedlog da @Omake i @Tranzicijski Napad ostave par grafova i upita Tomu za misljenje o tim grafovina te kako on gleda na njih.

Nadalje, kako komentira slicne analiticare poput spomenutog dvojca koji se popularno nazivaju twitter analiticirama?
    Da li će se Dinamo ikad okrenut takvima? Vidimo vec pozamašan obris uspjeha klubova s njima - Brighton i grupacija oko tog kluba, Como, pa čak i naša Istra je zaposlila takve analiticare/scoute gdje se gledaju low risk-high reward igraci.

Isprike Tomi ako oni vec tako rade, i sretno dalje u karijeri!

P.S., ocekujem laganu pobjedu Dinama pa po obicaju ce bit malo pitanja oko same tekme.
  • miro
    8.6k
    Jel se mogla proć ona Parma?
  • prefontaine
    7.3k
    Je li kao skaut ima neku regiju koju posebno nadzire, i ako da, koja je to regija? Nastavno na to, je li bilo do sada igrača koje je otkrio, a da ih je Dinamo nakon toga doveo, i ako da, koji su to igrači?
  • GOAT
    5.1k
    Šokota je i danas usko povezan s našim klubom kao skautNiko1986

Pozdrav gostu i svima u studiju i reziji

Na koje stvari prvo obraćate pažnju kada gledate mladog igrača i preko kojeg se "red flaga" nikako ne može prijeci iako se radi o top talentu?
  • JakovK6
    295
    Šta misli o igrici football manager i dal je čuo da su nekad scouti preko navedene igrice analizirali igrače?
    Btw, igrica rijetko kad promaši sa mladim talentima i procjenama kako se igrači razvijaju (izuzev Antonia Marina i Gabriela Rukavine :) ) i stoga me jako veseli vidjeti da Benkotić, Radoš, Horvat itd kroz par godina izrastaju u top igrače.
  • Omake
    16.4k
    Pozdrav svima u studiu, pogotovo gospodinu Šokoti, jednom od mojih najdražih centarfora.

1. Kako je nastala kultna majica?
    2. Gdje je danas i za koliko tisuća eura se može nabavit?
    3. Realno mogao bi dvosatni podcast napuniti samo pitajući A ili B. Ali evo jednog igrača, da se ispoštuje forma i želje. Diego Rosa iz ciparskog APOELa. Nakon odlične sezone kao jedna od boljih polušpica 2. belgijske lani ,do najbolje šestice ciparske lige ove sezone (barem statistički). Može li biti rotacijska opcija koja pokriva sve 3 uloge u veznom redu?
  • grba
    605
    Pozdrav svima a posebno gostu, smatra li kako su 2004. u Portugalu mogli napravit bolji rezultat i zali li zbog toga sto nisu
  • Dzgšb
    2k
    Pozdrav vama i legendi našeg kluba, jel poseban osjećaj obilaziti plave noći i akcije učlanjenja, i kako ste zadovoljni s "Dinamovštinom" van Zagreba i gdje vam je najbolje bilo dosad ?
  • fakin
    3.4k
    Nemam pitanje, nego jednu izjavu staru 25 godina. Kod mene doma jednom prilikom 2000. godine bio je Slaven Bilić i pitao sam ga kojeg igrača mu je bilo najteže cuvati i on je rekao Tomo Šokota. Pa eto čisto da Tomo ima tu informaciju :)
  • DrRatoljub
    590
    Pozdrav legendi. Moje pitanje je vezano za onu utakmicu protiv Basela iz 2007. Tu je Tomo ostao nažalost upamćen kao jedan od tragičara zbog par promašaja. Moje pitanje je zapravo kako on nakon svih godina kao napadač gleda na takve utakmice gdje, kako bi se reklo, nista ne ulazi, budući da su tu promašili on, ali i Mandzukic, Sammir i Vukojevic, sve igrači koji su imali jako ozbiljne karijere i zabijali golove iz puno težih sutuacija nego što su bile na toj utakmici. Ostavi li psihološki traga kad igrači krenu promašivati ili se tako to nekad jednostavno poklopi?
  • veselko tenžera
    7.4k
    Pozdrav jednom od heroja djetinjstva!

Kako je bilo snimati s Knjazom? Jel vam priredio kakvu spačku na snimanju?

Može li složiti najboljih 11 s kojima je igrao u karijeri?
  • rokikaciga
    12.4k
    Nemam pitanja, samo jedan veliki pozdrav velikom golgeteru i hvala na svom veselju koje nam je svima priustio :heart:
  • Kujtim Shalla
    8.9k
    Pozdrav kralju , imam pitanje u vezi scoutinga za scandinaviju ,kakvi smo tu? Jako puno talenta za još uvijek male novce ,kvalitetnih igrača koji bi bili pojačanja . Da li imamo scouta koji prati sjeverni dio Europe ?
  • Jurki
    23.7k
    Pozdrav svima, Tomi legendi.
    Zanima me da li se razmislja o tome da se organizira nekakva vrsta "probe" za nove skaute koji nemaju nogometnog backgrounda tj nisu bivsi nogometasi.
    Imamo tu na Zoni nekoliko odlicnih skauta koje nebi bilo lose angazirati.
    Kolega @Omake ima odlican nos za igrace.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.