• Chempers
    1.2k
    5.5/10. Livakovic jedini pravi plus, na jedvite jade, što je u biti nebitno ali samo ako ostane i nakon ljeta. Da je trajan transfer diže se ocjena odmah.

Mudrazija, Ljubicic, Villar su igrači kojih smo se trebali riješiti i to je to. Izgubili na svakome, al bolje da više ne zauzimaju mjesto.

Kulenovic je otišao pod dobrim uvjetima za klub, al je za razliku od ovih ostalih bio koristan za ekipu. Ni dobro ni loše.

Tabinasa ne možeš ni komentirati jer je skroz nejasno šta se htjelo s tim transferom.

Jakirovic veliki minus, a Jagusic najveći minus. Jagusica nismo izgubili radi ponude Grka nego radi vlastite inercije. On je mogao i trebao biti u Dinamu za cca 3 mil puno prije ponude Panathinaikosa.
  • Nolifer
    14k
    E i da, kaj se odlazaka tiče, čistka je trebala, al ne svih. Neki su mogli dobit prilike, ali nisu, tak da taj dio priče će mi bit enigma i dan danas...
  • Teofil Kateran
    3.8k
    Ja sam poprilično zadovoljan prijelaznim rokom jer je barem kratkoročno riješeno ono najbitnije - Dominik Livaković.

Sviđa mi se i brza reakcija u slučaju Ljubičića i Villara kojih smo se odmah riješili jer su realno bili višak i nije imalo smisla plaćati ih i dalje, ovako se izvukao dio novaca za Villara ako bude otkupljen, a Ljubičićev potpis i plaća se sigurno pokrio samom prodajom jer je došao besplatno.

Kulenović je doprinosio golovima, ali Beljo je nakon njegovog odlaska prodisao i mislim da se tu izvukla na kraju dobra cifra za rezervnog napadača.

Mudražija realno nikako nema mjesta u Dinamu, a vidi se da mu zasad nije bajno ni na Cipru iako je rano za suditi. Jakirović je otišao izričito svojom voljom i svakako mu želim sreću, ali objektivno mislim da su jako male šanse da će uspjeti u Interu.

Što se tiče dolazaka koji se na kraju nisu dogodili rekao bih da meni nije toliki promašaj što nismo na kraju uzeli Jagušića jer realno nismo mogli dati novac koji je Panathinaikos dao, on je stvarno zanimljiv igrač i ogroman talent, ali mislim da se djelomično podcjenjuju naša dva vrlo zanimljiva ofenzivnija veznjaka u vidu Stojkovića i Vidovića od kojih očekujem puno više u bližoj budućnosti od onoga što su do sada pokazali.

Rekao bih da je moja ocjena 9 od 10 jer imamo dovoljno širok roster da svi dobiju prilike i da ne bude nezadovoljnih, ali nije čista desetka jedino jer mi se ne sviđa činjenica da je Varela jedino lijevo krilo osim Hoxhe, a po mom mišljenju nije pokazao nešto posebno zasad.
  • Ludovic IX
    10.6k
    Varela je zabio gol malmou i njime smo prošli.. dovoljno za 17 godina. ja vidim potencijal kod njega a kod horvata nisam još vidio jer nije dobio priliku pa ne mogu tu kao neki govorit da je horvat bolji ili da nije bolji. jedno su juniori a drugo seniori
  • fakin
    3.1k
    Taj gol bi bio dirao on loptu ili ne, cak stovise svojim diranjem je skoro doveo do toga da poniste gol zbog zaleđa
  • Ludovic IX
    10.6k
    osim ako igrač malmoa koji je bio na cm od varele nebi izbio a vjerojatno bi da nije bilo ovog
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.