• Do kraja2023
    385
    Tekma bez zamjerki, rutinirano kak i treba bit!
    I danas po ko zna koji put jedini minus na tekmi je posjeta, veliki grad pun malih ljudi( dinamovaca).
    Al ok ovaj put nam je alibi docek rukometasa.
  • Mr Anderson
    17.4k
    Beljo je fox in the box.

Iskreno se nadam da bude najbolji strijelac u lizi.
    IceMan

Pravi kiler, kad ne odigra nešto posebno u polju pikne dva gola. To nam je trebalo.
  • Efes Pilsen
    14.7k
    Nadam se i da ce objasnjenje zasto je u proslom kolu gol priznat, a u ovom ne.
  • Mr Anderson
    17.4k
    Nadam se i da ce objasnjenje zasto je u proslom kolu gol priznat, a u ovom ne.Efes Pilsen

Urota protiv Miška.
  • Jaro
    11.7k
    pogledao sazetak, kod gola Vukovara mi se cini da Miske nije uopce kriv nego Bakrar…
  • Nemrem igra Dinamo
    5.2k
    Kralj Livi se vratio među svoje vratnice.
    Imamo prvog topnika lige, mašina Beljo d.d.
    Mišketu ukralo gol, ali i dalje može 90+ min igrati.
    Valinčić opet u pogonu.
    Bakrar majstore.
    Vida se probudil iz zimskog sna.
    Topić i Stojke rastrčani i gladni igre.
    Galešić pokazal da vrijedi para koje smo dali.
    MPV i Zajc po asist.
    Air Albania voli stative.

Na Sjeveru opet ludilo i dobra zajebancija.

Ta divna ZG noć... adio more, odošmo na +7...
  • Kepec
    8.4k
    27. minuta, Livaković brani jako nezgodan udarac, za koji se ne bi dao kladiti da bi ga Neva i Filipović obranili.
    84. minuta, Beljo prvo osvojio skok glavom, odigrao dupli s Vinlofom, prošao između dvojice i lijepo zabio. Da je Kulenović tu, Beljo bi već 24 minute bio na klupi.

Dvije "sitnice" koje jako utječu na igru i rezultat.
    Da smo u 27. minuti primili tko zna kako bi završilo, možda i s tih 0:1.
    Da Beljo nije vrhunski zabio u 84. drhtali bi do kraja možda.

Neopisivo dobar osjećaj je vidjeti Livakovića na golu, Beljo je sve razigraniji, Zajc i Mišić u kombinaciji s bilo kim trećim izgledaju dobro, obrana tu i tamo propusti no većinom čvrsta, Galešić definitivno najveće iznenađenje i pojačanje u zadnjih par utakmica. Lijepo je vidjeti trk Bakrara prema Kovi nakon gola. Sve u svemu lijep početak tjedna.
  • Teofil Kateran
    3.8k
    Dobra i dominantna utakmica danas. Drago mi je da smo bili jako opasni po gol Vukovara i da su nas centimetri dijelili od dosta veće pobjede s obzirom na pogođene okvire gola.

Livaković nam je odmah u povratničkom debiju donio sigurnost i onu obranu iz prvog poluvremena. Nadam se da će Galešić dobiti više minuta na stoperskoj poziciji sada kad smo opet kompletirani na desnom neku, odigrao je jako dobro, a McKenna i Dominguez su se već ustalili i oni su nam najstandardnija dva igrača uz Mišića uvjerljivo tako da stvarno ima prostora za Galešića ponekad.

Naprijed smo baš jaki, Beljo je u top formi i kako je krenulo mogli bismo napokon ponovno imati najboljeg strijelca lige. Hoxha je uz nekoliko greški po meni odigrao isto jako dobro i malo ga je dijelilo od još jedne golčine, a Bakrar mi je stvarno enigma i nevjerojatno mi je da s toliko malo očekivanja ljetos donosi toliko puno prema naprijed.
  • Crni86
    19.7k
    mozda je razlika u tome sta napokon razmislja?

Ja bi ga pohvalio u onoj situaciji kad ga je vidao gurnuo na krilu lijepom loptu htio je on isposstovat vidu i ostavit mu povratnu. Inace bi hoxha ono iso sam rjesavat - i to je ono sta nam treba, to je momcad, to su leaderi. Zbog tog poteza je kod mene dobio dodatnih kredita.
  • kajjaznam
    374
    Što bih dao za dobru zamjenu za Mišića. Očigledno je da nam to fali, čak je i Kova rekao, onak suptilno
  • grba
    473
    Danas BBB, Beljo, Bakrar, Beljo
  • Crni86
    19.7k
    3 gola, 3 pogodena okvira i 2,3 fenomenalne obrane protivnickog vratara.

Da su se milimetri drugacije poslozili danas, moglo je ovo biti rastavljanje na proste faktore Vukovara i mozda jedna od najvecih pobjeda u hnlu.

Jako dobra tekma s nase strane, a opet imam osjecaj da smo ju odigrali u nizoj brzini.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.