• Kumerle
    2.3k
    Snimka-zaslona-2026-01-30-115358.png

Ekipa, pojavili smo se u Danskoj, mogli smo i bolje proći, ali bilo je i boljih i lošijih strana na ovoj zadnjoj tekmi, no prošli smo i to je najbitnije, ali sad treba hitno ugasiti taj europski mod i vratiti se u našu realnost. Vidjeli ste i sami sastav u Danskoj gdje je trener jasno pokazao što nam je prioritet slagali se mi s njim ili ne. Čuvali smo ključne igrače, svjesno smo išli s drugom postavom da bi ovi najjači bili odmorni i svježi za Vukovar. Nakon takvog poteza, u ponedjeljak u 18:00 na Maksimiru ne priznajem ništa osim apsolutne dominacije i tri boda.

Vukovar je ekipa koju moramo dobiti ako mislimo potvrditi ovaj dobar ulazak u proljeće. Činjenica je da su se pojačali s naša dva igrača (Živković i Kulušić) i s Pintolom, Elezom, Gurlicom, Butićem i Vlasenkom te da znaju biti neugodni, ali budimo realni, na našem terenu se oni nemaju što pitati ako mi uđemo u tekmu kako treba. Igrali smo s njima u Vinkovcima gdje je teren bio katastrofalan i to se odrazilo na igru i rezultat, a sad je vrijeme da im pokažemo da su ipak daleko od naše razine. Ne zanima me nikakav europski umor jer su nositelji igre odmarali i sad moraju opravdati taj potez struke.

Vratili su nam se svi igrači koliko znam i upitni su Mckenna, Bennacer i Lisica, što znači da je ekipa više-manje kompletirana i, nadam se, nabrijana. Očekujem da ih stisnemo od prve minute, bez onog našeg klasičnog ispitivanja snaga i mučenja lopte. Moramo im naplatiti svaku grešku i isprati loš okus nakon Danske.

Vukovaru nedostaje jedino kartonirani Shabani iako to i nije neki hendikep za njih. Trener Čabraja zna igrati protiv nas i nabrijati igrače da idu 100% i nikako se ne smijemo opustit prije nego odemo na tri gola razlike u što iskreno vjerujem.

Ponedjeljak je, termin je malo bezveze, ali nema isprike. Ako su dečki mogli kalkulirati u Europi da bi bili spremni za ovo, onda je i na nama da se pojavimo u što većem broju i poguramo ih. Trebaju nam ta tri boda da zadržimo mir i pobjednički niz, a po svemu sudeći vraća nam se i Livi pa ga dođimo pozdravit!

Vidimo se na tribini, idemo po pobjedu bez puno filozofiranja!
    Naprijed plavi lavovi!
    1. Idete li na tekmu? (68 votes)
        Da
        66%
        Ne
        34%
    2. Koji ishod prognozirate? (68 votes)
        Pobjeda
        96%
        Remi
          1%
        Poraz
          3%
  • njurci10
    405
    Sve mi je jasno ali da netko očekuje poraz protiv Vukovara e to nikako :lol:
  • LilScav
    46
    Zaboravit Europa League i okrenut se Vukovaru! Idemo skupit te bodove uz nadu da Gorica neće skinut gaće Hajduku prije utakmice.

Očekujem najspremniju postavu prije Rijeke za koju se također imamo vremena spremiti kako spada. Ne želim čuti za nikav umor kod igrača do Bologne/Genka!
  • hardek
    8.4k
    U iščekivanju prvog urnebesnog komentara o odmaraju igrača jučer za Vukovar.

Odmoriti McKennu i Mišića, Livi među vratnicama, dvostruki hendikep.
  • Klenx
    10.1k
    Odmoriti McKennu i Mišićahardek

Svakom normalnom bi ovo bilo neupitno, kod našeg trenera nisam siguran.
    McKenna, Mišić, Hoxha i Bakrar imaju tri žuta.
    Igramo s jako lošom ekipom doma.
    Nakon te utakmice nam je Rujevica.

Znači očekujemo trojicu od njih 4 u prvoj ekipi s Vukovarom.
  • Teofil Kateran
    3.8k
    Nadam se da ćemo krenuti s jakim postavom, ali da svejedno sačuvamo ove rizične kako bi mogli igrati protiv Rijeke.

Livaković - Perez Vinlof, Galešić, Dominguez, Mikić (Valinčić) - Zajc, Soldo, Vidović - Stojković, Beljo, Topić

Volio bih da Valinčić dobije minute pa potencijalno bude spreman i za start na Rujevici, a mislim da bi puno bolje funkcioniralo kada bi Stojković i Vidović zamijenili pozicije kada jedan od njih već mora ići na krilo očito.
  • NKDZ86
    7.4k
    Najjaču postavu treba poslati protiv ovako jakog protivnika! I one umorne, izraubane, ozlijeđene, sve jer je svaka utakmica u hnlu naša liga prvaka, biti ili ne biti!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.