• Bruh
    1.3k
    Dogodine bu bolje jer će se napokon presložit klub pa će to ličit na nešto
  • Papastrumf
    23.1k

Nisu to nikakvi sluzbeni dinamovi predstavnici. To je covjek koji prati cibonu i dinamo, kao i dosta ljudi ovdje.
  • Keyser Soze
    19.5k
    Navijanje u Ciboni dirigira rezultat i stanje na parketu, nema tko povest navijanje i sve je spontano.

Ma nije do toga, Zadar je kvalitetnija ekipa. Valjda će investitor uložiti nešto za iduću sezonu.
  • Sibirski plavac
    9k
    Naše primadone i njihov nastup neću komentirat. Lončar i Čakarun, samo to ću reći kao opis cijele ekipe večeras. Izuzetak su Roberson i Šiško koji uvijek isporuče.

Ovi Zadrani su stoka neviđena, pogotovo ovi majmuni na zelenom sektoru. Nabijaju Zagreb nakurac, a pol ih živi i studira tu. Kao i Hajdučka im braća, 90% repretorara o Zagrebu i Ciboni.

Opet kmeče da su pokradeni, valjda je to taj magareći sindrom da te se u svakom sportu krade.

Nek se vesele još ove godine, mi najesen se pojačavamo i napadamo oba domaća trofeja a igrat ćemo vjerojatno i Europu. Dugo oni trofeja neće vidjet idućih godina. Još ako im Jusup ode (a na Sportnetu se nešto spominjalo zadnjih dana da navodno ide u Split? On i Tomas navodno opcije za Split).

Ajmo opet napuniti dvoranu u nedjleju, probat izjednačit seriju i onda što bude bude u petoj tekmi. Iako, pesimistično ću najavit da čak i da dobijemo u nedjelju, dolje nas čeka 9 tisuća ovih majmuna na tribinama, sigurno će biti i ogroman pritisak na suce, a ako naše opet bude štekao šut bit će opet -35.

HHC

Razlika je Mihailovic, mi nemamo klasu igraca.Keyser Soze

Čak i da smo pobjedili opet ću reći, lik je prosjek od igrača kojeg sere šut. Gledam popis klubova di je igrao, Zadar mu kruna karijere. Ništa bolji igrač od Šiška i Robersona. Samo jebiga, teško je dobit kad su ti u napadu takve dvije klase, a na visokim pozicijama lolek i bolek Lončar i Čakarun.

Ispada na kraju da smo prvu tekmu dobili jer nas je dobro srao šut
  • NORTE
    24.6k
    Kao što rekoh nakon -35 u Zadru, psihicki ih je dotuko taj poraz. Za očekivat je da izgube i sljedeću.Filip 91

Nema to veze s jednim visokim porazom, Cibona nema skoro nikakvu igračku kvalitetu i zato je ovo gotova stvar, mislim da sigurno gube i u nedjelju.

Izgledaju kao nemoćni amateri.
    Roberson ima moć nešto napravit, bez njega ne bi vjerojatno ni u polufinale ušli, baš odron od košarke.
  • Sibirski plavac
    9k
    Čak i da dobijemo u nedjelju, mislim da dolje nemamo apsolutno nikakve šanse u tom zoološkom vrtu koji će bit.

Vidim da kmeče na povike naših s tribina večeras. Eto oni i braća im iz Splita su kao gospoda sa svojim "gaženjem purgera" i "paljenjem istih na visokoj peći". fuj licemjeri
  • FelceAzzurro
    1.7k

Prgavi čopor zakazao
  • rioda
    16.7k
    Izuzetak su Roberson i Šiško koji uvijek isporuče.Sibirski plavac

Ne pratim košarku, niti ju ne gledam izuzev par ovih finalnih utakmica, ali ja ništa ne vidim u tom Šišku. Svaki put kad je on vodio igru, Cibona je zaostala, nije ni neki šuter. Roberson puno više donosi ekipi
  • Sibirski plavac
    9k

Igrao čovjek Euroligu i španjolsku ligu. Po CV-u je doktor za skoro sve igrače u ligi. Solidan je šuter, nije Curry ali zna zabit. Televizor je u boji za recimo ovog Radovčića koji zabije svake prijestupne nešto.
  • Keyser Soze
    19.5k
    Ja baš mislim da je Mihailović glavna razlika između ove dvije ekipe. Na -2 Cibone je čovjek uzeo izolaciju i pogodio dvije trice i tu je priči bio kraj. Šteta jer se Zadar nudio, a mi nismo uspjeli iskoristiti ponuđeno uz klasične neforsirane pogreške poput Robersonovog promašenog zakucavanja. Dodig je bio u loži i baš me zanima kako će ekipa izgledati iduće sezone.
  • Sibirski plavac
    9k

Pa slažem se da je za njih on razlika jer ga srećom po njega sere šut. To mu je jedina kvaliteta. Nitko drugi u ekipi im ne šutira kao on.
    I dalje je Šiško 10000 puta bolji kao igrač.

Rekao bih prije da je Zadrovo najjače oružje na klupi, Jusup. Čovjek prosječne igrače pretvara u korisne.

Dogodine obavezno moramo dovest dva top šutera. U današnjoj košarci dobar šut rješava utakmice.
  • SanctaSanctorum
    289
    Slažem se, mislim da su te dve trice usmjerile utakmicu na njihovu stranu. Čovjek je jednostavno klasa iznad cijele lige što i treba biti jer je i najplaćeniji ako se ne varam. Definitivno smo mogli izvući ovo, međutim radimo glupe greške i forsiramo neke nepotrebne šuteve. Ovako iz glave na pamet mi padaju Palokajeve trice npr. Serdarušić uzme skok baci njima u kontru, dodavanja neka u prazno, ne zabijamo lagane poene. Mislim da oni imaju šut za 2 68 posto naspram naših 45. Puno promašaja iz reketa. Nažalost i Skorić očito ima tendenciju da se dovede u probleme s faulovima svaku tekmu. Nisam optimist za iduću tekmu, mislim da bi to bilo to. Nadam se da će iduće sezone to bolje izgledat ako se doista obistine sve one najave o ulasku ozbiljnije love u klub.
  • bluemagic
    1.3k
    ga srećom po njega sere šut.Sibirski plavac

Curry napravio karijeru samo jer ga sere sut

I dalje je Šiško 10000 puta bolji kao igračSibirski plavac

:rofl: da valja ista nebi bio u poluamaterskoj Ciboni
  • cibona
    8.2k
    Nisu to nikakvi sluzbeni dinamovi predstavnici. To je covjek koji prati cibonu i dinamo, kao i dosta ljudi ovdjePapastrumf

E pa meni je drago da je on bio tamo, a to što je ujedno na visokoj funkciji u klubu ipak nešto govori, barem simbolično.
  • Sibirski plavac
    9k
    da valja ista nebi bio u poluamaterskoj Cibonibluemagic

Onda i "igračina" Mihailović ne bio u Zadru da valja nego negdje vani.

Kaj se Šiška tiče, napravio je 2023. dužu pauzu od košarke na dvije godine i sad se 2025. vratio, tek mu je 28. Normalno da top klubovi neće sad uzet igrača koji je imao skoro dvije godine pauze i neigranja. Btw još kao mlad igrač je bio u Ciboni, tako da mu Cibona nije nešto novo. Pet godina je igrao s Bayernom koji je tad bio euroligaš. Također je s Breoganom igrao jednu sezonu španjolsku ligu, najjaču europsku ligu. S druge strane ovaj Mihailović u CV-u ima neki osrednji njemački klub, Budućnost, Zadar i još neke vukojebine po Belgiji, Poljskoj i Bjelorusiji.

A i ostartku zadarksih "zvijezda" (Žganec, Mazalin, Kapusta, Tišma, Mekić) nije baš CV za popizdit dobar. Ali imaju trenera koji ih posloži da liče na ozbiljnu ekipu.

Curry napravio karijeru samo jer ga sere sutbluemagic

Curry nije samo šuter. Šut mu je trademark, ali on puno toga napravi na terenu van šutiranja. Ovaj Mihailović je doslovce catch and shoot igrač bez nekih drugih kvaliteta. Mislim sve govori činjenica da je Zadru jedina taktika daj loptu njemu pa ako uđe trica s 9 metara super, ako ne jebiga onda.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.