• Oluja
    7.2k
    Ja ne volim niti Messija niti Ronalda ali kenjati nekome jer navija za Arg zbog Messija dok skoro svi koji navijamo za Španjolsku to činimo zbog Olma mi nema smisla.
    Ja jedva čekam da ova dvojica završe karijere da više ne gledam klince u Alnaser i Miami dresovima.
  • Sajla
    22.2k
    Na HTV2 je upravo dokumentarac o ovom čovjeku:
    Arsène Charles Ernest Wenger (born 22 October 1949) is a French former football manager and player who has been serving as FIFA's Chief of Global Football Development since 2019.

I u tom filmu on izjavljuje "mi radimo u industriji zabave". A zadužen je za globalni razvoj nogometa. Wenger nije u krivu, nogomet jest zabava. Ali ne smije postati samo zabava, ne smije biti industrija i utakmice ne smiju biti tek proizvod. Ako postane ono što je npr. glazbena ili filmska industrija, onda smo otišli kvragu. Valjda ne bumo.
  • Droljo
    30k

Nogomet mora biti prvenstveno SPORT i natjecanje ali to nije već dugo. Od uvođenja nositelja.
  • Jaro
    12.3k
    on je u talu s Infantinom kojemu je americki "sport" vrh i uzor - a znamo da je tamo zabava prvo a onda tek sport... Ovo SP je cisti dokaz. Nazalost, demokracija je takva da ce ovi (i ovakvi) dugo odlucivati na vrhu jer imaju (jeftino) glasacko tijelo u ovim "nogometnim i oocenitim banana drzavama"...
  • Jos-Optimus
    12.1k
    Wenger mi se zgadio nakon poraza od Dinama, ta količina kmečanja na suce je bila užasna. Za nekog toliko većeg i bogatijeg ne priznati sportski pozdrav...Mourinho je tu ispao gospodin prema nama
  • Jos-Optimus
    12.1k
    ma, meni osobno samo na kitu idu likovi koji drkaju na statistiku i onda me uvjeravaju kako je Ronaldo najveći igrač Juventusa u povijesti ili kako je Rice kompletniji veznjak od Seedorfa
  • fakin
    5.6k
    Više se veselim danas novom dresu, nego finalu sp
  • criticus
    8.6k
    Jel neko gleda ovog debila iz Washingtona što se javio u dnevniku Nove tv?

Lik je spomenuo rasizam i ksenofobiju kao osvrt na SP 10 puta. I da je sreća što se igralo u velikim gradovima di su ljudi navikli na imigrante (ironiju ove zadnje dvije rečenice takvi kao on ne vide). Valjda ako kažeš rasizam 10 puta onda se stvarno i pojavi, nešto ko Bubimir. Da se nama riješit tih "đastis voriora" možda bi svit napokon i moga živit u miru. I boli me neka stvar za unutarnje probleme SADa u osvrtu na SP. Debilu.
  • Jos-Optimus
    12.1k
    žali Bože idiota. Nevezano uz nečija politička mišljenja i opredijeljenja - njihov problem su ilegalni imigranti koji nigdje u svijetu nisu dobrodosli, što i sam naziv govori. A što se tiče rasizma, doživljavaju ga bijelci i straight osobe - i to je već u cijelom svijetu poprimilo razmjere da nam je svima puna kapa isticanja boje, seksualne orijentacije i potlačenosti.
  • criticus
    8.6k

Iskreno, stvarno me ne zanimaju njihovi problemi. Ima problema svugdi u svitu pa mi ih ne guraju u nos ko oni. Digli se ko smi ili nesmi glumit neku ulogu u filmu, daj izbrišite se i pustite nas na miru.

Zato u osvrtu na SP želim čut kako su doživili SP a ne da mi još pune glavu idiotarijama.
  • seljak86
    3.2k
    Ne gledam vijesti na televiziji već godinama tako da sam Bogu hvala pošteđen tog otrova.
  • Doktor Kunić
    6.8k
    Još samo fali Jakov jozinović na ceremoniji..šteta
  • DrRatoljub
    1.2k
    Vidim debilana je krenula od početka.
    Od kad se izvodi himna domaćina na finalu?
  • jedan u nizu
    18.6k
    Majke mi ,rade bi slusao yaba daba doo iz munchena nego ovu ceremoniju otvaranja finala SPa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.