• Efes Pilsen
    16.3k
    Ne samo Messijevo gazenje, ima hrpu toga svaku utakmicu. Odvratni su, ulaze s namjerom da isprovociraju i to sve rade s facom kao da znaju da im nece niko nista. Ono, skolski bully sindrom.
  • Dzoni
    6.7k

Nije tehnologija ništa ubila, nogomet su ubili korumpirani idioti koji se služe istom
  • Mr Anderson
    20.4k
    Nije. Ovisi jel utjecalo na igru po procjeni suca. Ako je, spuštanje lopte za momčad koja je zadnja igrala loptom na najbližem mjestu gdje je dirala.Kumerle

Da, čitam sad i SN. Vjerojatno su doradili pravila, znam da prije nije bilo tako. Sjećam se kad je u Premier ligi na nekoj utakmici lopta na putu prema golu pogodila nekakav balon koji je doletio iz publike, lagano promijenila smjer, ali je gol bio priznat. Uostalom prije se i sudac tretirao ko zrak, ako ga je lopta pogodila, igra bi se samo nastavila.
  • Hnlovac
    6.8k
    Nadam se da će stočari s la plate doživjeti najgore prašenje još od Falklanda 82'
  • don
    20.4k
    za Argentinu bi navija samo ako protiv Srbije igraju. Najodvratnija reprezentacija, po apsolutno svemu. Od poguranaca, ponašanja pa do provlačenja u ovom ždrijebu sa smišnin ekipama. A evo uć će u finale.

neosvajanje Francuske bi bila velika nepravda prema nogometu s obzirom na ono šta pokazuju na terenu.
  • Zagreb1992
    3.6k

Pa nije Argentina kriva što su imali takav ždrijeb
  • Mr Anderson
    20.4k
    Mene više od tog fantomskog kabela muči poništen gol Norvežana. Jeli to isto neki novo pravilo kod kornera? Haaland gurnuo Engleza dok još lopta nije bila u igri, on poslije uopće ne igra loptom, a gol se poništava i ponovo izvodi korner. Što nije u tom slučaju gol? Ili gol ili faul, ako lopta nije bila u igri onda gol.
  • Nolifer
    15.4k
    Očito je Hrvatska dlaka, bila jača i od tog kabla, pa se zato kabel nije primjetilo na senzoru sad.

Ma kako da ne, mislim da je lakrdija ovaj mundijal i da je tragikomično postalo.

Ali ajde, neću prognozirati tko mi je favorit, al nikako ne bi htio vidjet u finalu ni francuze ni engleze.

Sve u svemu, za neke stvari smo si i sami krivi, kaj je tak ispalo, a za neke druge stvari su oni drugi krivi.

Preko ljeta se resetirati, i dobro pripremiti za tu ligu nacija, da nebi opet bili u nekom grču i hvatali se za glavu, pa poslije rekli da za dlaku nismo prošli...
  • The Undertaker
    9.9k
    To i meni nije baš najjasnije. Ako sudac nije prekinuo igru (zaustavio izvođenje) onda bi trebao biti gol.
    Edit: Sad vidim da su dopunili VAR pravilo za ovo SP da može intervenirati u ovakvom slučaju.
  • don
    20.4k
    ali zanimljivo je da je u apsolutno svim utakmicama ovog SP bila barem jedna upitna situacija odnosno poguranac u korist Argentine.

dosta čudna slučajnost uzimajući u obzir i 2022.
  • Droljo
    29.5k
    Hoće li jednom takva odluka otić kontra "jače reprezentacije"?db-izbjeglica

Hoće. Za treće mjesto kad već slože sve kak su planirali pa u toj nebitnoj budu pokazali 'poštenje'
  • Mr Anderson
    20.4k
    Sad vidim da su dopunili VAR pravilo za ovo SP da može intervenirati u ovakvom slučaju.The Undertaker

Da, to su uveli. Ali isto tako piše da se mijenja odluka ako je faul direktno utjecao na gol. Ja baš nisam siguran da ovdje je.
  • Glacies
    4
    moram priznati da nisam pogledo snimku ali cini mi se da je Haaland bio u skoku kad se lopta odbila do norveskog igraca koji je prvi pucao. Jedino mi ima smisla da se smatra da je stekao prednost da dodje do skoka zbog guranja
  • Glacies
    4
    Upitna situacija i poguranac nisu nuzno isto. Mozemo i ovako: jel neke situacije ne treba suditi po pravilima samo zato sto je Argentina u pitanju?
  • Zagreb1992
    3.6k

Navodno je FIFA I sad namjestila rezultate u grupnoj fazi kako bi bilo lakše Argentini ...a tek 2022 se dogovorila sa Kolo Muanijem da namjerno fula onaj zice u finalu ..Toerije zavjers su ti najjače hahhaha
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.