• Jaro
    12.2k
    Fifino objasnjenje "senzor nije detektirao nista" - jbg nije kabel tak ocit ko, ne znam, vlas kose recimo...
  • Frizura Robija M
    646
    Mislio sam da smo imali baš teški bad luck s tim čipom i da će se izvući s time jer se radi o situaciji koja se događa jednom u tisuću ili više utakmica. Još nas uvjeravali kako je čip osjetljiviji od kite nakon trljanja... A kad ono nekoliko tekmi poslije lopta opali kabel i ovi jedino kaj smisle je - senzor nije ništa registrirao. Kog jebete? Totalni shitshow.
  • Pacho
    19.3k

Hrvatska kosa > kabel
  • Frizura Robija M
    646
    Nakon naše situacije obrijali sve kablove na ćelavo za svaki slučaj.
  • Pacho
    19.3k
    Vamoooooos
  • Thor
    3k
    Nije ni kabel sto je nekad bio :roll:
  • NitkoBitan
    37.8k
    Kakav mrtvi cirkus, stisnulo Argentinu pa se VAR odlukama mogu dodijeljivat i zuti kartoni.
  • Pacho
    19.3k
    Embolo idiot
  • NitkoBitan
    37.8k
    To ne mijenja cinjenicu da se VAR nije smio ukljucit.

Bilo je takvih situacija kod promjene kartona i u HNLu, VAR soba javi na slusalicu sucu kome treba zapravo dat karton.

Ja tu vidim strasnu manipulaciju, VAR soba zove suca zbog odluke o dodjeli zutog kartona krivom igracu da on zapravo ustanovi da je ovaj simulirao.

Sudac za svoju prvotnu odluku mora pojest govno a ne kaznit cijelu jednu momcad.
  • Pacho
    19.3k
    Vamoooooooooos
  • jakov1
    1.7k
    Ako je ikom trebala potvrda da je graf senzora teska izmisljotina... Najbolje mi je kako se amplituda ne smiri do kraja nakon ispucavanja hahah, kao da ispadne "prirodnije".
  • dzis
    1.5k
    Kakva golcina nove barcine devetke
  • NitkoBitan
    37.8k
    Na guzove protiv anonimnih otoka uz sudacku pomoc, takoder i protiv Egipta, evo sad i protiv Svicarske. Kakti nogometna nacija od skoro 50 milijuna ljudi, kad im ode Messi padaju u prosjecnost, smradovi...

Zelim im ulazak u finale pa da ih tamo Mbappe i ekipa stave na mjesto.
  • Niko1986
    7.6k
    VAR soba zove suca zbog odluke o dodjeli zutog kartona krivom igracu da on zapravo ustanovi da je ovaj simulirao.NitkoBitan

Po novim pravilima se to smije, isto je bilo na SAD - Paragvaj u prvom kolu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.