• Miro Vugrinec
    10.5k
    Sudac ne pretražuje nikad ništa. Ima ih u var sobi par koji mu jave da stane sa igrom dok ne provjere oni. Bitno da se tipka a ne znaju ili se namjerno prešućuju pravila. ŽivioDroljo

Da, al i var pretražuje samo ono sto je očigledna pogreška i javlja se. Ja ne znam tko je vidio ovdje ikakvu pogrešku na prvu, a i na drugu. Bas je inače čest slučaj da lopta pogodi kabel od kamere gore, pa se to kod svakog ispucavanja golmana ide provjeravati, posebice u situaciji gdje apsolutno nitko to nije vidio

Ovo nije tocno, bunili su se igraci Norveske na terenu, golman posebnoEfes Pilsen

Bunili su se nakon poluvremena, pogledaj snimku na HRT i vidjeg ćeš da se bune tek kad je poluvrijeme završilo, a u tom momentu apsolutno nitko
  • Masto
    1.8k
    pardon spomenuto vec
  • Droljo
    29.5k

Osim što su svi vidjeli.
  • Miro Vugrinec
    10.5k
    Miro Vugrinec
    Osim što su svi vidjeli.
    Droljo

Dakle ti si vidio kad si gledao prijenos i komentirao sigurno Isuse kakva krađa, lopta pogađa kabel, a ovi ni ne provjeravaju. Pa i Željko Vela šuti, ja sam gledao u društvu 10 ljudi nitko ništa nije skužio
  • Niko1986
    7.6k
    Iskreno polako mi se sere od komentara, najgore svjetsko ikad guraju se veliki, male se krade, Itd. Ljudi uvijek od svega rade dramu.Miro Vugrinec

Totalna shizofrenija. Norveška na 1:0 imala najčišću situaciju 2 na 1 za 2:0, ali Sorloth neobjašnjivo griješi. U svom tom “namještanju” na 1:1, FIFA im dopušta da pogode prečku i imaju još 3-4 dobre situacije, dok Engleska ne može proći centar.

Isto tako, u prvom kolu na SAD - Paragvaj, stoper Ream dobije žuti zbog “faula” na Almironu. Na snimci se vidi da je simuliranje, javlja se VAR i Almiron dobija žuti. Komentari nakon toga prepozitivni, svi sretni da se konačno kažnjava simuliranje.

Dva tjedna kasnije, Embolo napravi istu stvar, samo on u tom trenutku ima žuti. Svi komentari pričaju o nekom namještanju. Da su njihovi protivnici imali malo više mirnoće u kontrama i nekim odlukama, jako lako smo u polufinalu mogli gledati Egipat, Švicarsku ili Norvešku.
  • Masto
    1.8k
    Kad gol padne sve se treba pregledat
  • don
    20.5k
    nitko ne priča o namištanju, utakmice u 2026. godini je nemoguće namistit.
  • Fatos Beqiraj
    2.6k
    Zar vi mislite da negdi di je tolika kolicina novca i toliko ljudi ukljuceno moguce nesto namjestiti. Pa propjeva bi kad tad neko, ovde se svaku utakmicu prica o namjestanju.
  • The Undertaker
    9.9k
    Valjda vam je jasno da nitko ne može predviditi da će lopta pogoditi kabel i pasti na noge Englezima koji će onda zabiti gol a da netko ima već pripremljeni graf da se ništa nije dogodilo.
    Meni je realnije prihvatiti da je netko u VARu zajebao stvar i da FIFA to neće priznati. Druga opcija mi je da tehnologija nije pouzdana a to bi tek otvorilo gomilu pitanja.
  • Masto
    1.8k
    Bilo bi zanimljivo vidjeti snimku s kamere koja je visjela na toj žici, naravno ako je moguće
  • rioda
    17.3k

Lijepo si sve elaborirao, no ljude zapravo najviše iritira Fifino retardirano objašnjenje da čip nije zabilježio nikakav dodir jučer, ali zato kod Matanovića je. Bolje da objave, da, bio je dodir sa žicom, nismo primijetili i ajmo dalje, ovako rade budale od svih.

I još bolje, kod našeg centaršuta prikazan je taj algoritam dodira kod Matanovića, a sve prije i poslije je ravna crta. Jučerašnja snimka pak pokazuje da se cijelo vrijeme kretanja lopte nakon ispucavanja nešto događa na tom algoritmu, dakle nije ravna crta. Tako da to sve budi sumnju u fabriciranje tih dokaza.

Snimku uživo?
  • Masto
    1.8k
    moglo bi se i tako reći da :D
  • jakov1
    1.7k
    Norvežani trebaju gledati sebe, a ne suca.Jos-Optimus

Ovo mi je bas iritantan argument jer ispada da slabije ekipe trebaju debelo nadigrati jace pa se tek onda mogu zaliti na sudenje.

Dakle niti su oni to primjetili, niti je sudac to primjetio, niti je itko to primjetio i od ljudi s kojima sam gledao utakmicu, kao sto ni Vela nije primjetio. Dakle sudac nema apsolutno nikakvog povoda da ista ide pretraživati jer nitko apsolutno to nije ni vidio niti tražio da se provjerava na terenu.Miro Vugrinec

Nepopularno misljenje - igracima, tebi i ekipi ili Veli nije posao da odrzavaju regularnost utakmice, ali sucima je. Ako kazu "nismo vidjeli" to nazalost ne prolazi. Sta njih trojica rade u VAR sobi dok lopta leti? S obizirom na uloge ovakve utakmice, imaju bit fokusiraniji od kontrole leta.

https://streamff.com/v/29958caa

da netko ima već pripremljeni graf da se ništa nije dogodilo.The Undertaker

Graf je objavljen valjda pola sata kasnije. Kako god, animira ga se za tri min ako treba.
  • Glacies
    4
    Jedan dodatan problem je sto ce "neutralni" gledatelji biti puno skepticniji prema svakoj odluci koja ide u korist favorita.

Osim navedenih primjera, oko ruke Rodrija protiv Belgije takodjer se napravila hajka. A oko ruke Ngoya nitko nista.
  • Jos-Optimus
    11.8k
    intrigantno je da mi vadiš jednu recenicu. Doslovce sam rekao da se male krade, ali jbg, imas kontru koju moraš zabiti. A realno, to je kabel, frajeri su ih i dalje prošetali po 16m i zabili gol. Igraj se politike s nekim drugim. Jesu li nas uzeli? Jesu. Ali kad primas toliko golova iz centarsuteva i prekida onda gledaj sebe i popravljaj to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.