• javolimtebejako
    5.6k
    novo jutro, nova utakmica i novo kvalitetno kmecanje pojedinih forumasa
  • Krizy
    73.7k
    Lopta nakon golmanovog ispucavanja pada ravno na travnjak i onda nema dokaza da je pogodila kabel
  • Batigol
    180
    nece englezi vidjet finale....
  • don
    20.5k
    nitko ne priča o Kolo Muaniju i ziceru, a ako ne znaš na šta se odnosi godina 2022 onda ne moramo ni nastavljat jer tako možemo do sutra raspravljat.
  • Zagreb1992
    3.6k
    Ovakve stvari se događaju već godinama u nogometu i sad se od toga radi drama
  • grba
    786
    Kako sad odjednom struje valovi dok je lopta u zraku, na nasoj utakmici linija je mirna i ravna sve do navodnog kontakta Matanovica, receno je da cip ne osjeti nista dok je lopta u zraku i ne reagira, zanimljivo
  • Tom Hanks
    5.5k
    Zanimljivo da nisu štitili argentinu 2018
    Ili 2014 u finalu.Onda infantino lupio šakom o stol,sada gospodo Messi mora osvojiti!
    Da ne bude sumnjivo dat ćemo francuzima 2 penala protiv ovih koje riktamo u finalu a ako usput zabiju još nešto imamo var da poništimo.

Na njihovu žalost,imaju hrvate da svaku urotu razotkriju tu smo svjetski prvaci barem
  • Crusades
    24.7k
    Sjećam se kad je u Premier ligi na nekoj utakmiciMr Anderson

Sunderland - Liverpool... Reina na golu :wink:
  • DiddyGuela
    6.2k
    Po ovoj kameri iza gola stvarno izgleda kao da lopta u nesto udara i pada skroz okomito na teren. Ali kada pogledas kameru sa prijenosa utakmice, totalno drugaciji dojam odnosno let lopte djeluje prirodno.
  • Droljo
    29.5k
    Vidi se na onoj bbc 3d gluposti baš lijepo trzaj lopte pri dodiru sa sajlom.
  • DiddyGuela
    6.2k

Nisam vidio tu 3d snimku...stagod.
  • don
    20.5k
    Zanimljivo da nisu štitili argentinu 2018
    Ili 2014
    Tom Hanks

pa štitili su i suci Real tih godina, pa danas nisu. Kakva je to usporedba?
  • Efes Pilsen
    16.3k
    Toliko o ozbiljnosti tzv. senzora. Sprdacina, ali prezivjeli smo Juznu Koreju, progutat cemo i ovo
  • Miro Vugrinec
    10.5k
    Iskreno polako mi se sere od komentara, najgore svjetsko ikad guraju se veliki, male se krade, Itd. Ljudi uvijek od svega rade dramu.

Ajmo ovako po redu. Prvo na svakom svjetskom i svakoj ligi prvaka, uvijek je bilo krađa i ako se i krade na ovom svjetskom za nekoga to nije nikakva novost da se govori najgore svjetsko, sramotno Itd.. Drugo protiv nas je sviran čist penal, Vlašić drži igrača i vuče ga, a tom igraču lopta dolazi na glavu i točno to povlačenje Vlašićevo sprijecava ga da udari loptu čisto glavom. Dakle čist penal da ne može bit čišći.

A druga situacija- takozvana afera čip. Evo posto se jutros puno priča kako je Engleze gurnuo sudac, kako su Norvezani pokradeni i kako sada čip nije reagirao moram rec da opet 99 posto ljudi je ili glupo ili se pravi glupo pa ne razumije kontekst.

Pa ajmo malo o kontekstu. Dakle kod gola Gvardiola se pregledavalo zaleđe, Portugalci dižu ruke i također traže provjeru. S obzirom da se provjerava zaleđe, provjera traje dugo. Događa se situacija da nitko ne može skužiti je li Matanovic dirao loptu ili nije dirao loptu. S obzirom da se na oko ne može sa sigurnoscu reci da je čovjek dirao ili nije dirao, provjerava se situacija preko čipa i čip javlja da je dirao loptu kosom.
    Na kraju utakmice i sam Matanovic kaže mislim da sam osjetio dodir mali, dirao sam ju vjerojatno. Dakle sam potvrđuje da je dirao. Dirao on nju noktom, kosom, kitom, nogom, ako je dirao po pravilu je to ofside i tu nema nikakve krađe. Da nije bilo situacije gdje se gleda zaleđe nikakav čip se ne bi aktivirao, ali eto gledalo se zaleđe i čip se aktivira.

Jučer igraju Norveska- Engleska. Lopta putuje 60 metara, apsolutno nitko na terenu ne kuži da je dirala išta, svi nastavljaju igrati bez da se bune. Englezi rade top akciju i zabijaju. Dvije minute od gola prolazi niti jedan Norvežanin se u tom trenutku ne buni niti ikakvu provjeru traži. Dakle niti su oni to primjetili, niti je sudac to primjetio, niti je itko to primjetio i od ljudi s kojima sam gledao utakmicu, kao sto ni Vela nije primjetio. Dakle sudac nema apsolutno nikakvog povoda da ista ide pretraživati jer nitko apsolutno to nije ni vidio niti tražio da se provjerava na terenu.

Tek kasnije kad je završilo poluvrijeme, Norvezani koji su vjerojatno pogledali snimke iz svih mogućih kuteva, dolaze i nešto prigovaraju. Moja poanta je da, da ne možeš usporedit situaciju gdje se pregledava zaleđe i gdje je zadnji napad susreta i protivnik traži provjeru sa situacijom gdje protivnik ništa ne traži, nitko se ne buni i apsolutno nitko nije skužio nikakvu pogrešku suca.

Da su toliko kakti htjeli pokrast Norvezane i pogurat Engleze onda bi valjda poništili prvi gol Norvezana gdje je sudac mogao, ali ne i morao svirati prekršaj na Kaneu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.