• MojZagreb
    30
    Gledal sam Karlovac samo jenput ove sezone gda-kad su došli na Jarun, 25.10.2025. Jarun je dobil 3-1, nigdo-nitko ni to očekival , mi se borimo za opstanak a Karlovac je navodno super.
    Karlovčani su bili fejst-jako šeprtljavi na centru, stalno gubili lopte i Jarunčani su s tri kontre
    riešili tekmo. Če-ak ih je tak slabi Jarun dobil Dinamo ih mora dobiti gdo-tko god da igra.
  • Mr Anderson
    15k
    S tim da Karlovcu fali nekoliko bitnih igrača s prvoligaškim iskustvom. Sve osim sigurne pobjede bi bila teška blamaža.
  • criticus
    5.3k
    Utakmica u kojoj malo ili ništa možemo dobit a jako puno izgubit.

Sve da dobijemo 5:0 nijedan kritičar neće bit utišan, nijedan sumnjivac neće bit uvjeren. Bit će do drugoligaša Karlovca (nebitno istina ili ne).

Bit ću zadovoljan prolaskom pa makar na penale. U kupu smo (a nažalost i generalno u ovom trenu) u modu preživljavanja.
  • Xpert1992
    159
    Ocekujem pobjedu, nadam se dobrom stavu nasih. Znam da se na temelju pobjede protiv Karlovca ne moze zakljucivat puno, ali s obzirom na situaciju, ako bude bila neka dominantna pobjeda i dobra igra mozda ce deckima i nama ko navijacima dat neku pozitivu na kojoj mozemo gradit ostatak sezone.
  • Mihael2305
    773
    Mogao bi nam Žuljević uputit dosta udaraca, čini mi se ovak po statistici, dosta udaraca po golu, u ligi ima 9/15. Uz to Filipović na golu, mislim da bih se mogao fićo dosta iskazat s današnjom utakmicom.

Al vjerujem i u kuleta da bi mogao bar 3 il 4 komada danas, mladi vratar karlovca dobio opet priliku branit u prvoj postavi.
  • NKDZ86
    6.5k
    bome ti i faćke ste isto fest dobri, derbi tekma između vas dva po stilu pisanja
  • Dani Olmić
    2.1k
    Se isplati odigrat oba gol?
  • NitkoBitan
    33.1k
    Pricekaj da se vidi tko ce nam bit na golu.
  • Zg123
    3k
    Pa valjda ce Filipovic braniti, svak normalan rotira golmane u kupu
  • NerminB
    262
    Kakvo je stanje s terenom? Oranica?
  • NKDZ86
    6.5k
    kuruza raste, čeka ih klečanje na njoj ak ne dobe s dvije razlike
  • OsamŠest
    6.3k
    Se isplati odigrat oba gol?Dani Olmić

Pa ti, kao vrsni stručnjak koji je svima nama rekao da Dinamo ide u propast, ipak bi trebao znati bolje. Probaj sa jedinicom..
  • Droljo
    22.7k
    Dinamo ide u propastOsamŠest

Kud god da ide, ide s nama...
123Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.