• Thor
    1.4k
    Apostrofirao sam Varellu i Topica, pogotovo malog koji je konacno dobio sansu i iskoristio top!
    Jos kaj je mali dosel nocas u 4 ujutro iz madjarske.
    Meni je lima bio skroz ok jos od kad ga je cini mi se Biscan pri put stavio (mislim da je on) a onda mic po mic nije igral pa posudbe i tak. Vidi se da decec kuzi i grize. Ja bi ga svakak rotiral u prvoj. I malog portugalca. Isto tak malog Jakira i Pavica i Mikica. Trebamo gurat te klince sto je moguce vise.
    Rekel bi da je Soldo bil solidan i Stojke se sabrao, Beljo. Vilar je imo odlican pas na Varellu ali jos petlja i drobi loptu duze neg treba a Kule se snasao danas spretni ali vidi se da nije bas pravi ko na pocetku sezone.
    Ali sve u svemu volji moment dobar, trud primjetan i samo takav dinamo moze podrobit HNL. :heart:
  • Mr Anderson
    15.1k
    Ajmo smanjit malo oduševljenje, svi su izgledali dobro jer smo igrali protiv drugoligaša koji je uz to odigrao dosta ispod svojih mogućnosti. Prelako padamo u neke mini euforije u vezi izvedbe naših igrača. Čak dotle da se piše kako je Fila super branio iako je triput taknuo loptu u utakmici.
  • Jurki
    20.6k
    Zna on kad hoce. Danas dobarCrni86

Cesto se slozim s tvojim komentarima i smatram da imas ispravna razmisljanja.. ali brate.. ovo ti je bezveze.
    To je jos klinac koji nadolazi i kritizirati njega je bezveze. Jbg al je tak. Ima mali nekaj, zajebal bu i to je normalno.
    Nek samo radi na sebi i svojim vjestinama i veselili se bumo jos njegovim potezima.
  • Crni86
    17.1k
    to je bio komentar za villara, a ne za varelu :smile:

Za Varelu sam napisao bravo malac.
  • Marc
    679
    Ono što sam zapazio je puno više kretanja bez lopte i ubacivanja iz drugog plana. Isto tako puno dodavanja u među prostor i na kraju krajeva puno više naših unutar protivničkih 16 metara. E sad da li je do nas ili do Karlovca.. vidit cemo za vikend..
  • Jurki
    20.6k
    ok rista, naj kaj zameriti. Ja sam malo zgleda krivo interpretiral.
  • Dani Olmić
    2.1k
    Treba malo smirit hormone - igrali smo protiv drugoligaša a ne protiv Rijeke, Istre, itd…

Svi smo vidli sta je bilo protiv Gorice, Lokse, Istre itd.

Treba malo bit realan, stat na loptu i ne se toliko pogubit u euforiji - da je dobra tekma bila, je, ali nije ovo nikakvo mjerilo za dalje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.