• Salva
    2.9k
    Progutao više slova nego šta mu ekipa puta pređe centar
  • znajdatevolimja
    1.7k
    Može li mi itko objasniti kao nogometnom laiku, ali cjeloživotnom zaljubljeniku u navedeni sport, što točno Dejan Ljubičić donosi Dinamovoj igri?

Također, može li mi netko objasniti zašto je drvo poput Sandra Kulenovića koji je pritom više puta dokazao da mu je više stalo do statistike nego do timskog uspjeha afrodizijak za Dinamove navijače?
  • Hnlovac
    3.8k
    Preokrecemo u 2. poluvremenu
  • Batigol
    105
    Nije Kova kriv...covjek jednostavno ne zna....
    Ovo je Bobanov veliki fail....ispravi ili adio...
  • Praskaton
    4.6k
    Najjače je što igramo sa neke tri šestice/osmice a ulaze nam između veze i stopera i lagano daju za krila koja ulaze u zicere..
    Lisica ne pomaže apsolutno ništa Ktc-u,Goda jako loš..Odnosno sva 4 iz obrane loša...Hoxha,Kule i Zajc jedino prolazni..

Ne znam bolje nista ne pisat vruće glave
  • kariola86
    173
    Jedva cekam 60. minutu..
  • ElDorado
    6.9k
    Mi smo s 1 bodom u dve tekme opasno out za proljece u EL
  • don
    16.6k
    Može li mi itko objasniti kao nogometnom laiku što točno Dejan Ljubičić donosi Dinamovoj igri?znajdatevolimja

ništa, ka šta nije ni cilu sezonu apsolutno ništa pokaza.
  • Kristijan992
    651
    Ovo je uzas, ovo je Kova izgubio prije početka. Domingez ozljeden vec neko vrijeme pa ga stavi, KTC ne igra par tjedana pa ga onda stavi na nepriprodnu poziciju na njihovog najbrzeg igraca, ostali totalno bez samopouzdanja, ovi na klupi nezadovoljni, totalno je izgubio svlacionicu i nazalost sutra moram bit bivsi
  • fakin
    1.8k
    Sreca da Celta za vikend igra protiv Barce pa ce sad stati i nece vise napadati
  • M94
    2.2k
    Raspad, ocigledni.
  • Thor
    1.3k
    Sad cemo napast! :strong:
  • nwankwo646
    900
    može ako je glup, a ovaj očito jest
  • FrodoJePurger
    528
    Igru brisi, rezultat... brisi?
  • Facke
    6.9k
    Same jedna stvar. Se ste vec skomenterali. Ali dragi moji ljudi MI GUBIME DOMA 3:0 DOOOMAAA!!!!!!!!! NOVUGA TRENERA OCU VEC SUTRA.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.