• Ljubo
    178
    Mislim ako dođe do smijene trenera, stranca na klupi Dinama biti neće. Imam osjećaj da će opet biti neki domaći trener.
  • Odani Zgd
    932
    Index piše da je Neno dobio i službenu ponudu Legije,tako da ništa od njega,ne morate strahovat
  • Vedraca
    212
    ubit ce te Romantika....
  • Ritam Ulice
    2.2k
    Ako pricamo o recikliranju trenera ja se nadam da ce Ilija Loncarevic dobiti opet svoju priliku. A kao pomocnog trenera bi Igora Pamica i nek ponese jaknu psga.
  • Vedraca
    212
    slazem se apsolutno....NB kao treci Mandat ...pa ja bi se odma izclanio!! Postali bi teska smijurina...gori od Tovara!
  • kadsemasazatalasa
    249
    Nenad Bjelica je trener koji će napraviti dobre stvari u prvih 6 mjeseci, eventualno godinu dana, a onda će krenuti kemijanje s igračima.

Krenut će dovoditi svoje igrače, razjebat svlačionicu i tako dalje. Neloš trener, al nakon njega ostaje srušena kuća. Što je dokazao i u Osijeku koji se još nije oporavio od njegovih sezona. Troši puno na plaće, na transfere, ostavlja spaljenu zemlju nakon sebe.

Što dalje od Dinama.
  • jakov1
    1.2k
    Kovačević slijedi ono što je Boban naredio ( recimo 4-3-3 ) i zanemaruje neke igrače bez rezona, a koje, eto slučajno nije Boban doveo.Krulek

Ali tvoja prica pada u vodu jer Bobanova uzdanica Beljo ne igra... Zapravo pala je u vodu cim ti argument pociva na cinjenici da Mudri i Soldo ne igraju, al eto.
  • NitkoBitan
    32.7k
    Pusti ga, prica gluposti. I Villara i Vinlofa je Boban doveo pa ne igraju redovno. Trener ima slobodu izbora sto je i normalno. Opet, Boban je zacrtao da se igra sa 4 iza i u odredenim formacijama sto je dobro, pogotovo za neku dugorocnost. To ti jamci da brzu prilagodbu novih igraca i manje sokove kod dolaska novih trenera jer se ne mijenjaju kompletni sustavi i postavke.

Inace kad smo kod novog trenera ja sam za spanjolsku skolu. Jednog dana...
  • GeneralNapoleon
    2.3k

Da bar opet netko ostavi tak spaljenu zemlju kao on pa da opet pola desetljeca dominiramo na osnovi te spaljene zemlje.
  • Jurki
    20.3k
    nitko ne tvrdi da je los trener.. ali cinjenice su nepobitne da nema vise onog stozera i jebat ga.. pisi kuci propalo.
    Vracati ga nakon niti godine dana bi po meni bilo jako neozbiljno.
    Ima dobrih trenera vani i odbijam vjerovati da smo nepozeljna destinacija.
  • ivanlivno
    155

2/10 trol, nisu li trolerski postovi zabranjeni? Aj jedna troleraka rečenica, al cijeli komentar.
  • Odani Zgd
    932
    Zajebite sve,samo Kruno i kontrolirani nogomet.....
  • Hrc-Vg
    1k
    Ja stvarno mislim da je Capellas dobar izbor…
  • Xpert1992
    108
    Pricalo se vec ovdje o tome, jucer sam slusao decke s tribininog podcasta, oni su isto culi suskanja o Jerki Leki.

Na to ne znam kaj bi rekao, prvo nisam pogledao ni jednu utakmicu koju je vodio ikada. Ali samom cinjenicom da nema iskustva osim tog vodjenja Jaruna i juniora dinama mislim da bi ga se bacilo u vatru na najjace i bojim se i ako ima potencijal za biti trener dinama bi ga brzo skurili ako ne bude sve kako se ocekuje.
  • Fatos Beqiraj
    321
    Capellas nikako ne moze bit dobar izbor jer nikad nije bio prvi trener ekipe. Izbornik je totalno druga stvar
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.