• Zagi
    12.9k
    I floskula je da nije ništa napravio. Frajer je digao Osijek do razine kakve Osijek više neće dostić. Bio je u vrhu hrvatskog nogometa dok ga je Neno vodio. Pazi on je smjenjen u Osijeku jer nije osvojio prvenstvo!mali M

S ovim dijelom se slažem. Bio je jako dobar u Osijeku. Igrali su baš čvrsto i dobro. Kreatinosti nisu imali jer im je falilo kvalitete. Da smo im tada prodali Tolića kojeg je Bjelko htio , izgubili bi prvenstvo.
    Osjećani si zamislili da su oni neki legitimni kandidati za naslov. Vidimo poslije koliko je to bilo točno.

Ali to je bila zadnja instanca Bjelice i stožera. Jednom kada se to sve rasteplo, nije više niti sjena onog trenera.
    Očito dobar vođa tima ali kaj ćeš kada support staffa više nema,
  • Krulek
    988
    Da, i Mudražiju i Soldu i Galešića u čijoj kupovini Boban nije sudjelovao.
  • Fatos Beqiraj
    321
    Sto se tiče Nene u ovom drugom mandatu bilo je tesko sranje u klubu, a drugo ima je 20 ozljedjenj igraca, najlosiju momcad zadnji 20 godina je ima u tom trenutku.

Protiv borussie sjecam se nije imao napadaca , igra je Pavic Kacavenda i Rog u prvi 11, Bernauer je bio zadnji vezni.

Ali isto nisam za njega bas zbog mladih igraca.
  • Jurki
    20.3k
    nije uopce stvar u igracima i onome ko ih je dopelal.
    Problem je iskljucivo u onome tko sjedi u kabini.
  • bazooka93
    35
    bjelica je u Tudor modeu.
    Kreni dobro -> postavi nerealne zahtjeve upravi -> posvađaj se s upravom -> pokupi otpremninu -> repeat
  • Krulek
    988
    Ako je kabina= loža, slažem se.
  • Jurki
    20.3k
    mislil sam na Kovu.
    Kova je odgovoran za prezentacije na terenu. Zvone je odgovoran za Kovu.
  • jakov1
    1.2k
    Pravis se glup, ali dobro.
  • Schpatz
    923

Hocemo pricat o tome kak je Osijek razbila mocna CSKA Sofija? Ili poraz od Kazahstanaca? I ne, nije dobio otkaz jer nije osvojio naslov vec jer je imao ocajan ulazak u sezonu. Ali o tome sam pisao i prosle godine kad je Bjelica bio aktualan

Bjelica je dobio drugu sansu kod nas. I ne znam koliko ljudi pamte ali se sjecam jako dobro kritika na sve strane kak je Bjelicin Dinamo u to doba izgledao i forsiranje Ademija i ljubljenje supka senatorima u tom razdoblju, gdje je imao prosjek osvojenih bodova od 1,83 do horor igre.

Nitko ne trazi Mourinha u primeu ili slicno, nego zasto se ne mozemo okrenut nekim drugim rjesenjima? Pa jucer nas razvali covjek koji ima 37 god, ubije takticki naseg trenera. Doslovno ga skoluje. Xabi Alonso dobi sansu u Leverkusenu, napravi vrhunski posao. Ten Haag u Ajaxu je napravio strasan posao. Bayern da momcad u ruke Kompanyu koji je do tad vodio drugoligaski Burnley u Championshipu... Van Persie vodi Feyenoord. Hoeneß Stuttgart... Ne znam, hrpa mladih, talentiranih trenera koji vode velike klubove, njeguju moderni nogomet a mi se vrtimo oko imena koja su vec toliko izlizana da glava boli. I uvijek ista imena se vrte.
  • Blueshadow86
    4.5k
    Protiv borussie sjecam se nije imao napadaca , igra je Pavic Kacavenda i Rog u prvi 11, Bernauer je bio zadnji vezni.Fatos Beqiraj

Isuse, kad se samo sjetim kakvi su nam panjevi prošle sezone bili u rosteru... Pazi, vezni red - Pavić, Kačavenda i Rog, naspram Mišića, Zajca, Bennacera... :grimace:
    Pod hitno novi trener!
  • Krulek
    988
    Ne, ali mi je glupo odgovarati na ono o čemu sam i sam govorio. Ali, evo, Kovačević slijedi ono što je Boban naredio ( recimo 4-3-3 ) i zanemaruje neke igrače bez rezona, a koje, eto slučajno nije Boban doveo. Sve se svodi na to da ili je do kraja poslušan Bobanu jer mu je dao Ferrari u ruke ili ne zna taj Ferrari voziti. I jedno i drugo je Bobanova pogreška koju je očito teško progutati. Odgovorni su i jedan i drugi, nitko se ne posipa pepelom a Dinamova igra, sad i rezultati su u rasulu. Možemo se lagati, ali to su činjenice.
  • YasutoWakizaka
    241

Mišić nije igrao prošle sezone?
    Zašto ne uspoređuješ sa Sučićem? Uzeo bih ga ispred bilo od kojih navedenih.
    Malo realnosti a ne samo nariktati argument da paše.
    I po čemu je Kačavenda panj?
  • Blueshadow86
    4.5k
    Ja vučem paralelu spomenutog veznog reda tada i sada.
    A Kačavenda mi je panj. Šta drugo hoćeš da ti kažem na to, a da ne idemo u offtopic?
  • Omake
    13.2k
    Da dodam još 1 zanimljivo ime. Branislav Fodrek trener DAC-a.
    I njegova momčad igra jako dobar presing i stvara dosta šansi. Njihov Passes per Defensive Action je vrhunskih 7,4 dok smo mi s na 10,4. Open Play xG im je na oko 2, dok je naš na 1,5. Ima 44 godine, s DACom je na 2,1 bod po utakmici dosad. Bio je i izbornik par mladih selekcija Slovačke.
  • mali M
    8.9k
    ma muljaš... reci jednostavno da nemreš organski podnjet Bjelicu i to je to.. ne znam čemu takvi isprazni argumenti.. Da, je, smjenjen je jer nije osvojio prvenstvo, neš ti sad neke katastrofe što Osijek nije prošao u Europi kad ostatak lige osim Dinama se dobrano sramoti protiv Čukunstmenistana svake godine.. to im je samo dalo legitimitet da im to bude kakti razlog.. Bijelica je dobio drugu šansu kod nas, ali ne i priliku da se pokaže.. dat ću ja tebi razbijeni ferari da se utrkuješ, pa kad ne osvojiš utrku ću reći, a gle, dali smo ti šansu nisi jednostavno više to.. btw. namjerno sam uzeo za primjer ferari jer znam da mu nisu dali fićeka, ali je taj ferari bio dobrano razbijen u tom trenutku već.. i nije "ljubio šupke" (tu vidim da ga organski ne podnosiš), nego je pokušavao mobilizirati senatore da bi mu pomogli podić momčad.. to što to nije uspijelo je tako kako je.. pola momčadi ozljeđeno, pola van forme, pola nije niti zaslužilo biti u Dinamu, ali eto, ti i pojedinci smatrate da je trebao pola sezone bez priprema i pojačanja uz silne ozljede, poharati ligom.. čisto glumatanje...
    Inače, složio sam se i sa Jurkijem i ostalima da neznam dal je sad ponovo vrijeme za Bjelicu, ali pljuvat njegovu karijeru ili uzimat prošli mandat kao argument je potpuno promašeno i deplasirano...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.