• Dinamo-SB
    595
    Nazalost Nevistic je ovu utakmicu odveo u totalno krivom smjeru. Gol u zadnjoj minuti prvog poluvremena znamo kakav je to psiholski efekt pred odlazak na pauzu. Nismo svjesni koliko nam je on zapravo velik problem. Mozda bi neke utakmice protiv Lokomotive i Gorice otisle u drugom smjeru da on nesto za promjenu obrani,ovako lovis rezultat i pod grčom si...

Goda na lijevom beku i bez kreativaca Stojkea i Vidovica,ali tko je realno mogao očekivati da ce Malmo na domacem terenu igrati bas ovako izrazito jak bunker? Ja iskreno nisam bez obzira na sve. Mislim da ce Vukovar biti manje povucen od njih.
    Nismo pobjedili i nije sve bilo idealno,ali brojke i statistika ne lazu, uvjerljivo su na Dinamovoj strani. Da Nevistic nije primio gol vjerujem da bi bila lagana pobjeda u 2.pol.

Za sve koji govore nesto protiv Kove -ne vidim da hvale da je ovaj put pogodio s izmjenama. Uveo je kreativce i prilagodio igru tome,malo kasno,ali napominjem,kad primis gol u 45+ je bas jak udarac - nervoza,panika,pripremas za 2.pol taktiku i sve i odjednom hladan tuš. To je opce poznato kao najgori trenutak kad mozes primiti gol.

Sve u svemu bod u gostima generalno nije loše, izmjene dobro reagirale, Stojke i Vidovic doprinjeli sto je iznimno bitno i za njihovo samopouzdanje i dokaz da imamo i kreativce,a za mene najveci minus i doslovno kap koja je prelila čašu danas je Nevistic. Ovo s njim ovako više ne ide.
  • rioda
    10.9k
    Pogledao sam ponovo nadoknadu.

Produženo je 7 minuta, igralo se do 98:20 u nadoknadi. Od toga 2:30 min nije igrano zbog ozljede njihovog igrača, i još 2:00 kod našeg gola zbog provjere, ukupno 4:30 min se nije igralo.

Skratio je utakmicu za 3:10 minuta, dakle realno još pune tri minute se trebalo igrati
  • NB86
    17.3k
    Pisi bod, pjesma u autobusu
  • hardek
    6.9k
    S obzirom na onu zadnju loptu Valinčića možda i bolje da se nije igralo
  • Mr Anderson
    14.5k
    sta bi to ti htio?The Octopus

A što bi ti htio?
  • Twisted1
    1k
    Bod na kraju svega dobar.

Šteta samo ziheraškog nogometa. Ovo je bila utakmica za uzeti 3 boda i dušu dala za vinlofa od prve minute.

Idemo dalje!
    Volim te Dinamoooo!
  • ZrnTSCHeZ
    1.6k
    Brojke mi nestvarne u odnosu na dojam uživo.
    Ajde posjedom smo dominirali, al opet baš 75% nisam očekival...no 22 udarca su me fakat iznenadila.

Tekma idealna za igrače koji operiraju kroz sredinu i pokušavaju okomito razigrati (tak je i do gola došlo), šteta da nisu ušli odmah na poluvremenu, uključujući i Villara za kojeg imam feeling da bi neki španerski potez protiv tog bunkera izvukel.

Nama je za dobiti gol dovoljan i protivnikov 0.09 xG (1.poluvreme) :sad: :angry:
  • Makedonion
    91

Bod u gostima nije lose protiv jakih ekipa. Ne mozemo vjecno zivjeti u iluziji da je Europa teska i da Dinamo nije dovoljno jak za pobjediti 3 u nizu. Malmo je trebao pasti da se ne cupamo protiv Betisa, Celte, i Lillea. Ako mislimo biti u kategoriji jacih europskih klubova tipa PSV, Ajax, Porto, Benfica, onda moramo biti razocarani danasnjim pristupom. Znam koliko suludo zvuci usporedba sa navedenim velikanima gore kad se gleda budzet, ali... ili smo ta razina, ili smo razina Ludogoreca koji bi se vjerojatno zadovoljio bodom.

A za Kovu... kaj reci? Super je pogodio s izmjenama, ali je skroz promasio utakmicu. I to nije prva utakmica koju je promasio ove sezone. Procitali su ga Carevic, Jelavic, i Mravac. Realno - svo troje su pocetnici u trenerskom poslu sa kadrom daleko losijim od Dinama.
  • Dani Olmić
    2k
    Steta za propuštena 2 boda, al dobro, bolje i X u gostima nego poraz
  • NitkoBitan
    32.4k
    Ja sam mislio da nece lopta uc u njihov gol da se igrala jos jedna utakmica poslije ove, jos je i dobro ispalo na kraju. Nema zagarantiranih bodova u EL kao niti utakmice u kojoj ne mozemo izvuc nesto, eto i PAOK danas skinuo Lille u gostima.

Jebga da Nevistic nije primio gol koji bi skinulo 8 od 10 golmana... Maknut to sto prije sa gola, Filipovic nemre bit gori.
  • Chempers
    913

Slažem se, nekako sam uvijek bio dojma da je bolje remizirati nego izgubiti.
  • Dani Olmić
    2k
    tačno brale - al ovo je vise -2 nego +1
  • Chempers
    913

Prije tekme apsolutno, nakon odgledane tekme mi je i ovaj remi kao pobjeda.
  • The Octopus
    367
    Dosta mi je prvo mjesto u hnlu i 7 od 9 u europi, nisam zahtjevan
    Odnosno volio bi da Dinamovi navijaci nisu neke pickice koje tule za vrijeme utakmice da nista ne valja, onda ocito jesam prezahtjevan
  • Dinamo-SB
    595
    Procitali su ga Carevic, Jelavic, i MravacMakedonion

Ko je nas procito i nadigro? Jel nas i Malmo danas nadigro? Pogledaj statistiku svih utakmica koje smo izgubili. Ljudi doslovno ušićare golove iz prvog šuta što opucaju jer imamo očajnog golmana,kod nas krene nervoza,kod njih krene izležavanje. Pocelo se pravit heroje od prosjecnih trenera i ekipa.
    Jel sve idealno kod nas? NE

Jel se u nekim stvarima se jos uvijek trazimo? DA - evo vjerujem da uvođenje kreativaca kao Stojke i Vidovic su jedan dobar putokaz i dokaz za dalje.

Jel imamo npr. jako dobru zadnju liniju uigranu i poslozenu od istog tog Kovacevica? DA i to se ne spominje nimalo iako nam je to bila rak rana prosle sezone.

Jesmo neporazeni u Europi i 1. HNLu usprkos svemu ? DA
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.