• prefontaine
    4.2k
    Zašto trener ne rotira malo? Ide reprezentativna stanka, umjesto da je svi dočekaju odmorni, on neke igrače forsira i utakmice svoje reprezentacije će preko TV-a gledati umorni. A znamo kako je teško umoran gledati TV. Mario, zasad su ti gotovo sve odluke bile dobre, ali...
  • Dadox
    1k
    veliš ne ide s razumijevanjem,ali ide između redaka.Jak si frende!
  • mlinchica
    4.1k
    tu bi bilo kmečanja cijelu rep pauzu.
    To mi se zaista ne čita.
    Zagi

Iznad svega, mirnu repstativnu pauzu svima.

Samo “Kaj je?” danas :cool:
  • BPAM
    312
    Galešić ni na klupi?
  • Noel
    16.3k
    Dinamo si nikad više ne smije dopustit kikseve i bodovni saldo kao prošle sezone tako da ova postava po meni ima smisla. Također vidimo svi da guranje Hajduka od strane mašinerije ove sezone je došlo do vrhunca i besramno je postalo u svakom pogledu. Nama su na pogreškama uzeli dva tri boda njima su pogreškama dali 6 bodova minimalno. Iako su očajni i trebali su bit u realnosti na -10 od nas trenutno je situacija da su na -3 pa je i logično da igra danas najjača postava. Igramo protiv devet protivnika u ligi ali osuđeni smo i igrat protiv cijele mašinerije. Kova nije blesav da to nije primjetio i dokle god je takva situacija puno promjena neće bit.
  • Omake
    12.7k
    Gazi Thomasa i prijatelje gepekdžije
  • BPAM
    312
    Gale dobio temperaturu
  • prefontaine
    4.2k
    tako je. Ispao iz svih kombinacija. Može bit pomoćni ekonom
  • CastAway1986
    4.2k
    Pojedini nikad zadovoljni, ajmo Dinamo po novu pobjedu ..Vrijeme je da Bennacer zabije :strong:
  • prefontaine
    4.2k
    Vrijeme je da Bennacer zabije :strong:CastAway1986

Ako mu Kule dopusti
  • fakin
    1.4k
    po nekoj hijerhiji s klupe će ući bakrar, kulenović, stojković, villar i vidović/zajc
  • Paggini
    72.6k
    Perić opet ne igra
  • vjeko1701
    19.7k
    Zajc samo ako rezultat nije dobar, inače ne vidim razlog da ga se troši.

Za ostale se slažem i mislim da će upravo to biti 5 promjena između 60. i 80. minute.
  • KtcGoat
    1.5k
    Vidio sam neke komentare da Vinlof ne igra zbog Krivaka, po toj logici ga ne mozemo koristiti protiv skoro nikoga u ligi.
  • grba
    388
    Ni Cordoba
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.