• Dadox
    1k
    Sad kužim da nije do čitanja.Sorry
  • Blue Label
    127
    Rotirat ćemo protiv Malmea
  • hardek
    6.7k
    Lokomotiva je energetski izrazito moćna ekipa, iz tog razloga priželjkivao sam više promjena. Nadam se pobjedi i bez ozljeda
  • prefontaine
    4.2k
    i usporedi sad ovo što su nadrobili s onim što je Kovačević izveo.
  • Zagi
    12.3k
    Fakat ga kenjate nenormalno. Eventualno bih volio vidjeti Vinlofa u prvih 11 ali nije neki presing.
    Ostalo bi sve isto.

Ako se ne uzme 3 boda, pokenjali bi se po svom radu proteklih nekoliko tjedana i tu bi bilo kmečanja cijelu rep pauzu.
    To mi se zaista ne čita.
  • Mali Zeus
    19.9k
    opusti se, napet si.
  • don
    16.2k
    ljudi valjda misle da Lokomotiva dolazi igrat sa 6 igrača a ne da će bit ravnopravni skoro cilu utakmicu.
  • Pacho
    7.6k
    Tri boda. Jebe mi se kako i s kim. Te rasprave treba voditi kad budemo na bar +6
  • NitkoBitan
    32.1k
    a ne da će bit ravnopravni skoro cilu utakmicu.don

Zaboravio si napomenut da je ovo vaznija utakmice i od one sa Maccabijem i od one sa Malmom!
  • don
    16.2k
    tako je, puno važnija.
  • Navijač Dinama
    10.6k
    Ako se di trebalo rotirat to je prošla utakmica protiv Belupa, kao i što u principu i stvarnosti jest.

Lokomotiva je nakon ove 1/4 sezone koliko je već odigrano, pokazala da je ozbiljnija ekipa od vise od pola lige. A u zadnjih 3-4 godine odokativno, sigurno su nam sa njima uvijek muke i teške utakmice sa istima + jedni od onih koji su nam izbili titulu prošle sezone, poderali nas 3-1 u zadnjoj tekmi na Kranjči, pa ne tako davno po 2-2, 1-1 i 0-3 su znali biti rezultati..

Tako da po meni sasvim očekivano da najjači "unit" ide od prve minute. Naglo rotirat i davat šansu igračima samo ako prije 90.te minute rezultatski osiguramo 3. boda, sve osim toga su čiste gluposti.
  • Lihtmašinac
    597
    Kreće se prema tribini, a želja i nada su pobjeda kakva god i sljedeća pjesma na tribini (fala unapred):

• Fatos Beqiraj
    232
    Vi sto zazivate promjene ste malo podcijenili Lokomotivu nece ovo danas bit bas lako.
  • Ivdzo11
    8.5k
    Ja sam najavio dosta promjena u Lokomotivi... Ali ocigledno bug neki na aplikaciji HNL semafor....
  • rokikaciga
    6.1k
    Ja evo ne znam jel ljudi znaju da ima još cca 40ak utakmica za odigrat do kraja sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.