• Efes Pilsen
    12.9k
    Samo cu reci - sklonite Hoxhu od doping kontrole. Nevjerojatno dobar, agilan, dobre odluke, driblinzi, samopouzdanje.
    Opcenito krila konacno disu, Lisica isto jako dobar desno. Dobro stojimo, opasni smo, ali neko ce iz sredine morat namjestit nisan.
    Steta zutog Valincica za nista, bit ce sad malo drz nedaj hvatat.
    Mozda sam pod dojmom utakmice PAOK - Maccabi gdje su golmani vadili cuda, ali nije me iznenadilo da smo primili iz prve, jos ovo boksanje kao slag na tortu.
    Idemo ovo dobit.
  • M94
    2.1k
    Nasi su
  • Filip85
    938
    xG 0,57 mi, 0,07 Fener...
  • IceMan
    3.5k
    Odlično izgledamo.

Šteta za glup gol, korner smo na 16m u županijskoj lizi osiguravali s dvoje igrača, neznam zašto je taj trend van mode u modernom nogometu.
  • mlinchica
    4.1k
    onu top priliku da proigra desno, a on ostane na mjestu nakon ulaska u zadnju trecinuDino

Sve dobro napravi do zadnje trećine i onda uspori ili se zavrti ili kasni u predaji dalje … dodaaj Hoxa, miša mu :lol: ali dobar je, dobar je. Imat će asist ili gol, sto po sto
  • El Madrigal
    628
    Zajec je trebao onu povratnu proslijediti do Belje. Jedina zamjerka to i Nevistic mi je nekako nesiguran. Možda se moglo blokirati kod gola. Dinamo hrabar, vrlo dobar. Imamo šansu večeras. Oni živčani i ne bas najbolji. Nadam se još jačem Dinamu u drugom poluvremenu.
  • Mr Anderson
    14.1k
    Gledam ga tu ispred sebe cijelo poluvrijeme, dugo nije ovako dobar bio, možda nikad.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.3k
    Sve dobro napravi do zadnje trećinemlinchica

Cilj je u konačnici samo uci u zadnju trećinu tako da je fenomenalan
  • Dino
    4.4k
    mater vam jebem!emilperska

Qifsha nonen...
  • Niko1986
    3.8k
    xG 0,57 mi, 0,07 FenerFilip85

Ništa to ne znači kad igraš bez golmana.
  • Orc123
    13.3k
    I samo, nemojte ko Boga Vas molim, nemojte dodavati iz kornera nego ubacite u pm pa mozda se neki kurac izrodi...
  • vjeko1701
    19.1k
    Ne bi rekao da fali. Svo vježbanje je k*rac kad nemaš samopouzdanja. To si samo on može posložiti u glavi. Ponekad je dovoljna jedna utakmica gdje skine čuda, ima svoj hero moment pa ostalo dođe po inerciji. Problem je da to čekamo već skoro sezonu i pol i još ništa.
  • hardek
    6.4k
    Ništa to ne znači kad igraš bez golmana.Niko1986

Je Neva loš, al ovo se stvarno teško skida. Kroz šumu nogu
  • don
    16.1k
    Deco iz Barcelone u loži.
bold
italic
underline
strike
code