• don
    15.8k
    sutra ćemo doznat je li ovo neki novi Dinamo. Iskoristit i ne sjebat kiks konkurenta!
  • Droljo
    21k

Točno sam pomislio isto. Nećemo valjda zajebat kad se treba odlijepiti... Opet
  • Zagi
    11.6k
    Uopće nemam dojam da nam je momčad takva. Nećemo sve dobit do kraja ali da će se ustrtarit ne bih rekao.
  • hb1
    174
    Prva prilika za pred knockout magaraca, povezati sutra i Poljud.
  • tigric
    874
    Savjet svima koji idu da pogledaju kako sutra voze tramvaji. Zet je napravio totalni kaos pa nije baš lako sutra doći do stadiona, tako da računajte na to na vrijeme.
  • NORTE
    19.8k
    sutra ćemo doznat je li ovo neki novi Dinamo. Iskoristit i ne sjebat kiks konkurenta!don

To znamo već i sada, potaracana cijela momčad šetača i "lako ćemo" preplaćenih jebivjetara koji su nas koštali titule svojim igrama s rekordnih 9 poraza i 8 remija.

Imamo potpuno novu momčad, pojačane stoperske pozicije, lijeve bekove, kvalitetnu špicu i solidne ofenzivce, a vidjeli smo i igru i pobjede i dominaciju na domaćem terenu.
    To očekujem i sutra protiv Gorice koja je izgubila u Puli u prošlom kolu.
  • pešća
    483
    Savjet svima koji idu da pogledaju kako sutra voze tramvaji. Zet je napravio totalni kaostigric

Zbog čega? I inače nedjeljom znam dosta dugo čekat tramvaj prije i poslije utakmice. Mislio sam da gore ne može.
  • deda
    40.8k
    Izuzetno bitna tekma nakon izbora i današnjeg poraza tovara. Ne smije biti ni zrnca primisli lako ćemo.
123Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube