• Kumerle
    1.4k
    Snimka-zaslona-2025-08-31-111858.png

Iako tek za dva tjedna jer je reprezentativna stanka, na Maksimir nam dolazi susret dvaju klubova s bogatom poviješću međusobnih okršaja u Prvoj HNL.
    Do sada su se Dinamo i Gorica sastali ukupno 28 puta u službenim utakmicama, a statistički gledano, prednost je na strani Dinama koji je zabilježio čak 21 pobjedu, dok je Gorica slavila samo 2 puta, a utakmica je završila neriješeno u 5 navrata.

Što se tiče golova, Dinamo je u tim susretima postigao impresivnih 51 pogodak, dok je Gorica zabijala 20 golova. Ovaj omjer jasno ukazuje na dominaciju "modrih" u ovim dvobojima iako je posljednji završio sretnom pobjedom Gorice u završnoj fazi borbe za naslov prvaka.

Prosječni broj golova po utakmici među ovim dvama rivalima je oko 2.54, što znači da gledatelji na Maksimiru često mogu očekivati zanimljivu tekmu.

Trenutno smo na omjeru golova 12:2 dok je Gorica na 6:7.
    Iker Pozo i naš bivši igrač Marijan Čabraja su trenutno najbolje ocijenjeni igrači Gorice po Sofascoreu i jedini uz vratara Matijaša s prosječnom ocjenom preko 7.
    Trener im je Mario Carević koji dobro zna pripremiti utakmicu protiv nas i nikako nam se ne smije dogoditi drugo poluvrijeme iz Varaždina te se nadam fokusu i motivaciji svih 90 minuta.

Koeficijenti kladionica:
    Pobjeda Dinama: oko 1.38
    Neriješeno: oko 5.25
    Pobjeda Gorice: oko 8.00

Ova utakmica je prilika za Dinamo da potvrdi svoju dominaciju i osigura nove bodove na Maksimiru.
    Navijajmo za plave i podržimo ih na Maksimiru u ovom važnom susretu!

Naprijed plavi lavovi!

gvmke0z7q4m961hc.jpg
    1. Rezultat? (114 votes)
        Pobjeda
        98%
        Neriješeno
          1%
        Poraz
          1%
    2. Lijevi bek (114 votes)
        Goda
        11%
        Matteo Perez Vinlof
        89%
    3. Vratar (114 votes)
        Nevistić
        58%
        Filipović
        36%
        Netko treći
          6%
    4. Idete li na tekmu? (114 votes)
        Da, unatoč svemu
        71%
        Da, ukoliko će biti lijepo vrijeme
          5%
        Ne
        24%
  • Ritam Ulice
    1.9k
    Vidimo se na tekmi! To hoxha ne vrijedi za tebe.
  • don
    15.6k
    dosadni ste više sa Hoxhom, je li on sam sebe ubacuje u igru? Je li on sam sebe odlučio ovo ljeto ostavit u klubu i ne prodat ili?

lik vidno nije nogometno talentiran, ali ajde da mi je vas vidit kako bi sami raskinili ugovor samo zato jer ste loši. O tome su tribali mislit ljudi na katu.

imamo mi većih problema od Hoxhe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.