• ElDorado
    5.9k
    za mene je Mišićeva mlitavost, često nezainteresirana šetnjica i zbunjenost simbol takvog Dinama kojeg ne želim gledati. A pogotovo ne njega kao vođu i kapetana.
  • Crni86
    15.2k
    Najbolje od svega… u lozi gorice vladao smijeh na to njihovo valjanje i kad su ih navijaci krenuli prozivat.

Ne znam kome to smjesno moze bit… To je smjesno dopredsjedniku saveza…. Kaj se cudimo onda kad nam je liga takva…
  • NitkoBitan
    31.6k
    Dinamo ce osvajat naslove, skidat europske velikane a oni neka se svojim metodama bore protiv nadmocnijeg suparnika i slave pobjede nad jednim klubom kao titule. Kog boli k.

Taj njihov antinogomet se odrazava na ugled lige i poredak, pa oni neka se smiju i slave. Dinamo se zadnji smije.
  • vjeko1701
    18.6k
    To je smjesno dopredsjedniku savezaCrni86

Pa naravno, kakvi ljudi, takvi klubovi i liga.
  • ShanKu
    1.8k
    Tek sad idem s tekme :lol:
  • Omake
    12.2k
    Još sam ljut kao ris, i sve ljući što više razmišljam o utakmici. Stvarno ne mogu objasniti koji k je bilo prvo poluvrijeme. Ne mogu se oteti dojmu da nam fali jedan Ademi tip igrača u vezi, netko tko može fizičkom silinom napraviti razliku, tko može dobiti desetak duela i donijeti neku progresiju/kreaciju/završnicu
  • Paggini
    69.4k
    Mislis Bennacer?
  • Keyser Soze
    16.2k
    jedan Ademi tip igrača u vezi,Omake

To bi trebao biti Ljubičić, al čovjek ima skandaloznih 25% osvojenih duela.
  • ShanKu
    1.8k
    Uglavnom kaj se tiče tekme ovako s sjevera... prvi put kad Boban ide nekud s autom van Hrvatske, nek uzme Villara i ostavi ga negdje, ne želim ga više vidjet u Dinamu.
  • Omake
    12.2k
    On nikad nije bio taj tip igrača. On je više za kreaciju u zadnjoj trećini, presing, kontra presing. Ne mislim da je ikada bio preko 50% duela na tlu, a kamoli da je oko 60%.
  • Hnlovac
    3.3k
    Čim je Ljubicic fulao onaj zicer znao sam da ništa od pobjede. Majke mi svaku telmu koju smo izgubili se takva situacija dogodila, ona gdje ti zeludac kaže da ne bu dobro
  • IceMan
    3.4k
    Meni nije problem izgubiti doma od Gorice na način da im potrgamo gol… 5-6 mrtvaca, 3 stative, 2 prečke, da tjedan dana moramo nakon toga pričati o lošoj realizaciji, maštat o nekim drugim napadačima, i tako dalje…

Na taj “slučajan način “ možemo izgubiti od ove Gorice doma, meni kolko tolko prihvatljivim.

Način di gotovo nemamo prave šanse osim one od Ljube, je itekako za zabrinuti se i zamisliti….
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet