• Gradjanskidinamo
    4
    Čestitam svima(osim jadniku žigi) a posebno Mateju Pavliću i Bernardu Bakoviću! Neka živi naš građanski dinamo!
  • Draž
    1.7k
    Nego dečki... kam treba doći? :grin:
  • Orc123
    13.1k
    Od srca cestitke svim izabranim skupstinarima i svim Dinamovcima.

Ps. Otkud toliko "postenjacina" na objavi zone o izborima na fecebooku. Ocito ti isti aktivni i ovdje samo malo sutljiviji...
  • Kruno
    1k
    Zvone od srca cestitke.
  • Mr Anderson
    13.9k
    Ma kaj vam je, ovo je top top brojkamiro

Po čemu je top brojka? To je razočaravajuća brojka. Možeš glasat dok sjediš u kafiću, na WC-u ili dok si na poslu i odazove se 27%. Po meni je to sramotno i pljuvanje po trudu onih koji su se borili da do ovog dođe. Čemu zabijanje glave u pijesak i laganje sebi samima da je to super brojka?
  • kadsemasazatalasa
    146
    Jebote. JE BO TE!!!

Suza u oku i ostvaren san čekan 15 godina.

Danas dok sam glasao, a glasao sam valjda u pol 7 navecer, imao sam flashbackove. Bio sam u srednjim 20tima, u svježoj vezi, pun energije, danas sam otac, muž, malo manje energije, i bliže grobu po godinama nego rođenju. Ali dočekao sam onu ideju od prije 15 godina.

Sine, ako se ikad budeš zabavljao nogometom, pazi mi na Dinamo! Preteško je došlo do ovoga, da bi se tek tako pustilo!

Bio sam jednom rekao, puno, jako puno je tu neopjevanih junaka! Uz neke istaknutije koji su "stali na crtu" i rekli - e nećeš, Dinamo je naš! Unatoč svemu!

A bilo je i krvi i znoja, a bome i nevjerice da ćemo ikad ovo imati.

Također, klinci s kojima ću sutra stati na sjever i koji imaju 15 godina danas, su se rađali kad se krenulo u borbu. Trebalo mi je malo da mi i to sjedne.

Dinamo uvijek i zauvijek.
  • Miro93
    2.8k
    Žiga i Bračun
  • serbus
    5.3k

Kako kaže Gibo "ovo nam je škola i drugi put ću pametnije "... neka smeće uživa plodove borbe a drugi puta pametnije.
  • dinamo u srcu
    2.3k
    Ovih 7500 glasača, sutra svi na Maksimir i povedite ekipu i idemo na prvo mjesto pred derbi!
  • Mali Zeus
    19.3k
    Čestitke svim izabranima, svima koji su izgurali ovi borbu od početka do kraja i svima vama i nama članovima!

Imamo opet svoj Dinamo!
  • ZgDLions
    1.5k
    čak i onima koji su poništili svoj glas)

Evo anegdota iz života.
    Danas su izbori i žena odluči da bu nas odvela u restač na ručak pa u povratku na glasanje na stadion.
    Dođemo, zvizdan na kućicama, dobijemo tablete, ja niš ne vidim na tom prejakom suncu, ali mi pomognu malo oko toga, sin svoje odradi, a ženi se nekaj zblokira i poništen glas.
    Ekipa nekaj zove tehničku podršku, pokušavaju joj omogućiti da glasa, ali nemere.
    Uzmu broj telefona da ju nazovu kad srede pa da se vratimo jer smo minutu od stadiona, ali prošlo sedam i nema poziva.
    Malo je reći da je razočarana, platila ručak, došla glasati, nije prošlo još ju nitko nije ni nazvao.
    Da je utješim kažem, vidiš da na listi ni nema zena, nije to za tebe, i sad ne razgovara sa mnom.
    Matej umjesto tri dobio samo dva glasa iz kuće, a ja ima slike, nema tona.
    Šta sve čovjek mora zbog Dinama proći.
  • Šteco
    1.2k
    S obzirom na 750 nevažećih glasova, lako je moguće da bi lista povjerenika koji su ušli bila drugačija, s obzirom da je razlika između četvrtog i sedmog 100tinjak glasova. Naravno da je teško reći kako bi to završilo, te jesu li nevažeći glasovi namjerni ili slučajni, ali je svakako moglo biti drugačije i s boljim rasporedom glasova.

Čestitam @Matej Pavlić na ulasku, moj glas je išao tebi, uz još jednom ponovljeni citat "nema mjesta razočaranju jer demokracija i pravo glasača bude odlučilo a to je ono za kaj smo se i borili."

Čestitke svima koji su svoje demokratsko pravo iskoristili i dali legitimitet ljudima da vode voljeni klub. Neka živi Dinamo i majka Hrvatska.
  • Georg Koch
    6.6k
    Cestitke svim skupstinarima izabranim danas na izborima.
    Netko je jednom dobro rekao: "Nikada se nemojmo umoriti radeci za Dinamo."
    Neka nam Dinamo uvijek bude ÜBER ALLES i neka plavo proljece zasja u najboljem svijetlu.
    Zivio Dinamo :heart:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.