• don
    14.7k
    koliko je loše šta igramo prvu odma na Opusu, toliko je i dobro zbog novih igrača. Jasno da će svaki profesionalac ozbiljno shvatit svaki klub i ligu, ali nije isto kad prvu utakmicu u novoj ligi igraš u Koprivnici sa jednom "tribinom" i na Opus Areni.
  • mali M
    8.2k
    Gol primamo na povratnu loptu na 16rokikaciga

ma ti si jedan provokator i lažov!!! :rofl:

zašto moraš ovakve gnjile stvari pisati! Sesvete su rekle svoje, clean sheet!
  • crophantom
    1.2k
    Ulazi Stojković u 60. Minuti i onako divlje razbuca Osijek, uz lagani smiješak prema kameri.
    Od ostalog Ljubo zabija golcinu s 25 metara.
  • Ritam Ulice
    1.2k
    Samo 3 boda dolaze u obzir. Ništa drugo me ne zanima.
  • Crni86
    13.3k
    Stojke u prvih 11 trpa hat trick. Posliie utakmice zagrljen s bobanom pred boysima slavi pobjedu i dalje poruku hejterima.

Ps stojke je na nekim utakmicama bio kapetan, toliko koliko ga se u klubu ne respektira…
  • Paggini
    61.2k
    OTVARAJTE PREDICTOR!!!
  • dzis
    1.1k
    A di je jos subota u pm..pa tko ce ovo docekat.
    Samo da ne bude hladan tus kao vec po obicaju tamo i idemo zacepit usta svima i rjesit ovo sto je prije moguce.

Veliki,veliki optimista sam za ovu sezonu HNL-a
  • Jay
    2.2k
    Daj mi taj HNL konačno, da se petkom trči doma s posla gledati Slaven-Gorica na smrznutom terenu.
    Imamo puno dugova koje treba naplatiti, treba vratiti trofej doma, a imamo i zadatak još više podignuti broj gledatelja na Maksimiru.
    Inače za ovu utakmicu zaista smatram velikom štetom što Beljo neće moći kako treba proslaviti prvi gol za Dinamo, barem ne na terenu.
  • Ijayi Atiemwen
    3.4k
    Pobjeda u Osijeku i gol Stojkovića bi promjenila sve…Sretno Dinamo :heart:
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.