• MolonLabe
    512
    Joj kada vidim ovo

MJESTO ROĐENJA: Zagreb

Dobrodosao majstore, zelim ti hat trick na poljudu
  • ArtVandelay
    128
    Godinu dana prekasno ali napokon!
  • Jurki
    17.8k
    Mudri dobrodosao u svoj i nas Dinamo.
    Ponovi proslosezonske brojke i bit ce to top.
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    Mudri na ovim fotkama izgleda kao malo dijete kad dobije novu igracku :lol:
    Igracku kvalitetu ima i nadam se da ce ostati dugo u Dinamu, Sretno !!!
  • Patak
    3.5k
    Kule i Mudri će biti glavni strijelci Dinama ako ponove ovu sezonu, a ja sam siguran da hoće.
  • rokikaciga
    2k
    Kad ga vidim kako gleda taj dres... kako netko moze ne navijati da uspije

Ajmo Mudri :heart:
  • Ludovic IX
    8.8k
    kule ce igrati nadam sw barem 50 % manje utakmica. Meni napadac nije igrac koji samo gurne loptu u mrežu
    Meni je to igrač koji zna primit loptu, odigrati točan pas. Igrač koji kad mu dodaš malo brzu loptu, znaš da mu se neće odbiti od noge ko od drveta. Neka njega protiv gorice, vukovara...ali nek ne bude prva spica
  • Dinamo-SB
    348
    Jedva čekam trenutak kad pri neriješenom rezultatu ulazi u 70.minuti na Poljudu i zabija u produžetku te trči prema Boysima proslaviti zgoditak i pobjedu :starstruck:

Mudri,dobrodošao i sretno!
  • Paggini
    53.1k
    trči prema Boysima proslaviti zgoditak i pobjedu :starstruck:Dinamo-SB

Ili kao Adebayor presprinta cijeli teren da proslavi ispred tifusara sa sjevera poljuda :love:

7fCp.gif
  • Pacho
    1.5k

Za manje od toga ga je masni suvozac vec udario. Naravno, nekaznjeno...
  • Paggini
    53.1k

Cak se sjecam i da se trazila kazna za Mudraziju tada od "objektivnih" gledatelja nogometa koji igrom slucaja žive u Dalmaciji.

Mudri je njuška
  • znajdatevolimja
    358
    Transfer Mudrog nam barem na kratko daje za pravo da se osjećamo kao u sada već nekim prastarim, antičkim vremenima kada su igrači živjeli za klub za koji nastupaju. Većina nas tada nije bilo niti rođeno.

Sretno Mudri!
    Against modern football!
  • Crni86
    11.5k
    Nisu neki svjesni kaj smo mi dobili s mudrim. Osim pravog zagrebackog fakina dobili smo prokletu napast za protivnicki gol.

Makar je desetka, mudri je opaka lisica u protivnickih 16 metara sto dokazuje i broj golova u prosloj sezoni. Upravo ono kaj je nama falilo da se brojne lopte i odbijanci u suparnickoh 16 metara pospreme u gol.

Ono sta je donosio ademi u najboljim godinama pred suparnickim golom sada ocekujem od mudrog.
  • Crle
    1k
    Nadmoćniji suparnik
  • Hrc-Vg
    739
    Dobro došao Mudri! Jako vjerujem u tog dečka i mislim da će postati bitan dio momčadi i budući kapetan…Ja u Mišiću ne vidim neku lidersku crtu. Htio bi vidjeti Mudrog kao lažnu 9-ku, mislim da bi imali puno više koristi od njega, nego od Kuleta…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.