• Mali dioničar
    21.1k
    Treba kriviti Bobana primarno za sve skupa što se trenutno događa, ali da su ostali Bakrar i Vidović i Livi, misliš da bi ušli u LP, da protiv Hapoela ne bi igrali bunker, da bi sad imali 8/8 u HNLu? Ja nekako ne mislim. — Paggini

Ne znam za ovo, ali siguran sam da ima neka viša sila koja govori Kovi kaj da radi. To ne amnestira Kovu, ali u takvoj situaciji ja ga ne mogu smatrati jedinim pa ni najvećim krivcem.

To sigurno nije dobro, ali ne mogu vjerovati da bi bilo koji trener koji na to nije prisiljen stavljao Varelu prošle sezone.

I, isto tako, iako mu nitko nije prodan 01.07. ne znam koji bi njegov racio bio vraćati Valinčića ako je Galešić igrao više nego solidno, a pogotovo stavljati Lisicu na krilo i ne koristiti Bakrara u kvalifikacijama za LP.

Cijelo vrijeme imam taj narativ kao da branim Kovu kao neshvaćenog taktičkog genija, a ja u biti branim njegovu poziciju kao trenera kojeg se zbilja ništa ne pita osim da mu se veli "evo ti roster, izvoli ga posložit."

Ima li itko na ovom forumu tko misli da Kova dodje na kat i veli:

"daj trebam lijevog beka i desno krilo"

ili da veli:

"smeta mi Bakrar, daj nadjite kupca za njega."

Ili je situacija obrnuta i dovodi ga se pred gotov čin "doveli smo ti Oršića, Ivanušeca i Almenu, prodali smo ti Bakrara i Vidovića."

Možda sam ja u krivu pa se čovjeka za sve konzultira i pita. Ali ja se pitam kako on uopće može imati autoritet u svlačionici ako je evidentno da mu se naredjivalo da igra Varela. Jel itko misli ovdje da mu to nije naredjeno?

Od kud da ja znam da mu se onda ne naredjuje da igra Lisica koji i ovakav kakav je je opet bolji od Varele. Ta dva igrača danas, možda Varela za 2 sezone bude bolji, jasno.

Naravno, sve ovo nije dobro i postavlja generalna pitanja funkcioniranja kluba, ali očigledno se ta pitanja i trebaju postavljati.
  • San Lorenzo
    24.8k
    Tocno to. Zapravo je cudesno da nije prodan nitko od trojca Beljo, Sergi, Stojkovic. Sto ce biti sljedece ljeto ako on bude trener a odu 2/3 ili sva trojica — Pacho

A šta će bit, pa bit će to da ćemo imati strašan alibi za ispadanje od Sabaha u playoffu i priče da je EL ipak natjecanje po mjeri.
  • Paggini
    101k
    Ne znam za ovo, ali siguran sam da ima neka viša sila koja govori Kovi kaj da radi. To ne amnestira Kovu, ali u takvoj situaciji ja ga ne mogu smatrati jedinim pa ni najvećim krivcem. — Mali dioničar

Pa nije najveći krivac, svatko ima svoj krimen odgovornosti - od igrača, Kove pa ponajviše Bobana.

A sad, ako ćeš oslobađati Kovu krivice time što smatraš da Boban gura Lisicu u sastav (iako je Dani živ i zdrav za kojeg se Boban kidao pola godine da ga dovede), općenito mi je to smiješno. Mislim, jel Boban gurao ljubicica svaku tekmu? Kulenovića? Hoxhu pred prodaju?

Tko je odgovoran za sastav? Kovačević, to što su svi igrači potpuno van forme - Kovačević, što ne mogu hodati nakon 60. minute - Kovačević, što je nama plan igre protiv tovara kenda na Belju - Kovačević, što igramo bunker protiv jebenog Hapoela - Kovačević, što Mikić ne može pogledati trening prve ekipe - Kovačević.

Opet, ti sad pričaš kao da su Vidović i Bakrar bili neki faktor ala Beljo, Mišić i Stojković. Nisu, imali su svoj udio i da se argumentirati jesu zamjene koje su došle bolje ili lošije na papiru (u praksi zasad lošije), ali sad pričati da smo ovako loši jer su otišli Bakrar i Vidović....

Kovica je bio itekako odgovoran za prošlogodišnju duplu krunu, ali je itekako odgovoran što mi od početka sezone ne možemo dvije dobre utakmice povezati, a tri mjeseca su već prošla.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.