• DiddyGuela
    7.2k

Ma naravno da ih ima.Samo sada su se malo sakrili. Ali cekaj niz od 3 uzastopne pobjede u HNLu pa ces vidit standardno bahacenje i "posro se Kova po...". To je taj tip mentaliteta, samokritike i kratkovidnosti. Prevedeno - ne znam tko normalan uopce moze smatrati da je Kova i dalje trener za Dinamo.
  • VK87
    55
    Kovačević je od početka nažalost samo marioneta i sredstvo kojim se provodi nekakva Bobanova nogometna vizija na terenu. I zbog toga je još uvijek "trener" Dinama. Stavlja igrače koje mora staviti, igra formaciju koja mu je nametnuta, pa nosio je čak stalno i jebeno odijelo jer mu je tako rečeno, iako se očigledno u njemu nije osjećao dobro, pa ga više ne nosi.

Njegov gard i govor tijela u trenucima kada ne ide kako treba je očajan. Sjećam se samo kadra protiv Vukovara prošle sezone kada smo dobili gol za 1-0. Doslovno se zasrao i sledio u istom trenu. Kako će igrači kada to vide reagirati na terenu?! Kako će igrači reagirati kada umjesto njega krizne razgovore u više navrata vodi predsjednik kluba?! Odgovore smo dobili više puta dosada.

Ja njega razumijem. I ne krivim ga za to što nam igra ne liči na ništa. Njemu je Dinamo vrhunac karijere, niti prije, a niti poslije Dinama neće biti ni približno u klubu takve veličine. Jedini odgovoran za ovakvo stanje je predsjednik Zvonimir Boban. Nadam se da će on na vrijeme shvatiti da ovo nije dobar put i da će angažirati trenera s autoritetom i znanjem, koji se neće učiti na Dinamu i koji će samostalno voditi i biti odgovoran za ekipu.
    Nije da takvih ljudi nema na tržištu, samo je pitanje da li ima volje i interesa za to.

I na kraju, poslužit ću se i ja onom parolom koja je bila namijenjena zbog odluke o novom Maksimiru - Zvone, zbudi se...uz dodatak - dok još nije kasno.
  • hb1
    1k
    Da li sam za psihica ako refresham sport portale tražeći vijest o otkazu?
  • Danko
    3.6k

Kolega vi ste samo pretjerani optimist.
  • Sibirski plavac
    10.2k

Nisi. Sasvim normalna reakcija. Svi se potajno nadamo :rofl:

Mislim da će past Zona kad dođe ta vijest. Ako se dobro sjećam, kad je Jovičević u onoj korona sezoni dobio otkaz pala je Zona nakratko. :rofl:
  • Mali dioničar
    21.1k
    Ma naravno da ih ima.Samo sada su se malo sakrili. Ali cekaj niz od 3 uzastopne pobjede u HNLu pa ces vidit standardno bahacenje i "posro se Kova po...". — DiddyGuela

Moglo bi to primijeniti i na vas nekoliko koji se niste javljali kad je Dinamo na proljeće igrao ko u transu a prije toga ste visili na temi 24/7 kad je trebalo srat.
  • Morgan
    94
    Ako gledamo trenere Dinama zadnjih 10 godina, gdje treba odvojiti trenere koji su došli na klupu Dinama iz Dinama 2, Kovačević uz Cannavara je imao najgore reference prije dolaska u Dinamo a bilo ih je svakakvih trenera od Čačića, Kopica, peteva...
    Ne mogu vjerovati da najveći hrvatski klub toliko dugo trpi prosječnog HNL trenera...
  • DiddyGuela
    7.2k

Slobodno provjeri moje upise iz tog vremena. I sorry sto si se prepoznao u mojoj poruci.
  • Mali dioničar
    21.1k
    Slobodno provjeri moje upise iz tog vremena. I sorry sto si se prepoznao u mojoj poruci. — DiddyGuela

Nisam se ja prepoznao u tvojoj poruci nego se Kova fino posrao po vama kroz cijelo proljeće.

Isto tako i tada sam pisao pa ću ti ponoviti da je taman bio standardizirao momčad

Livaković-Galešić, Dominguez, Mcckenna, Vinlof-Zajc, Mišić, Stojković- Bakrar, Beljo, Vidović

I onda mu je na ljeto ili njegovim autoritativnim stilom poznatog Atila biča Božjeg otjero čovjek Bakrara i Vidovića i otjero Livakovića i natjerao Filipovića da dobije crveni karton u bitnoj utakmici i Nevistića da ne obrani ništa.

Nemam specijalno visoko mišljenje o Kovi, ali mi je uvijek drago kad dežurni pesimisti koji 89 puta dnevno moraju napisati neku "propast ćemo" pesimističnu "sve ide u kurac" umotvorinu budu demantirani.

Pogotovo kad ta mržnja ide baš ad hominem i sprdaju se i na osobnoj razini.
  • DiddyGuela
    7.2k

Bravo.

Kak bi Kova rekao... znamo da mozemo!!
  • don
    22.7k
    i zaslužujemo ovo kada nam očito nije gospodski izviždat na stadionu ime Mario Kovačević.
  • Paggini
    101k
    onda mu je na ljeto ili njegovim autoritativnim stilom poznatog Atila biča Božjeg otjero čovjek Bakrara i Vidovića i otjero Livakovića i natjerao Filipovića da dobije crveni karton u bitnoj utakmici i Nevistića da ne obrani ništa. — Mali dioničar

Valjda prvi put u povijesti ovog kluba, na ljeto nismo izgubili nikoga od nositelja iz prvih 11, svi su ostali na okupu, sem Livakovića što neću opet otvarati.

Neću govoriti da je prijelazni rok bio dobar, niti krivim isključivo Kovu za neulazak u LP, ali mu je doveden Ivanušec, Radeljić, Kravcov, Nsoki, Oršić, Dani, Kotarski, uz to što u Dinamo B ima dva tri strašno zanimljiva igrača, ali unatoč tome što nitko od nositelja nije prodan, što je dovedeno dosta dokazano kvalitetnih igrača, mi igramo na razini par nivoa nižoj nego prošle godine sa apsolutno svim igračima (osim Kotarskog i Belje) u užasnoj igračkoj i kondicijskoj formi.

Treba kriviti Bobana primarno za sve skupa što se trenutno događa, ali da su ostali Bakrar i Vidović i Livi, misliš da bi ušli u LP, da protiv Hapoela ne bi igrali bunker, da bi sad imali 8/8 u HNLu? Ja nekako ne mislim.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.